PROFİTNESS ARENA GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE GİRDİ googlepng

<strong>Hatay&rsquo;da spor alanına yepyeni ve iddialı bir giriş yapan PROFİTNESS Arena, adına yakışır g&ouml;rkemli bir a&ccedil;ılışla Hataylıların hizmetine girdi.&nbsp;</strong>
PROFİTNESS+ARENA+GÖRKEMLİ+BİR+TÖRENLE+HİZMETE+GİRDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hatay’a Fitness alanında profesyonel bir bakış açısı getirmeyi hedefleyen Profitness Arena, başta dans olmak üzere çok sayıda sosyal aktivitenin de yapılabileceği sağlıklı bir yaşam merkezi olarak dikkat çekiyor. Saray Caddesi Gazipaşa İşhanı 3. Katında hizmete giren Profitness Arena, Türkiye’de özellikle fitness alanında zirveyi zorlayacak ekipmanlar ve işin ehli spor eğitmenleriyle spor alanındaki iddiasında rakiplerinin bir tık önünde olacağa benziyor. Başta Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş olmak üzere çok sayıda seçkin davetlinin katılımıyla hizmete mini bir dans gösterisinin ardından açılan Profitness Arena, katılımcıların büyük beğenisini topladı. Açılış öncesinde kısa bir konuşma yapan Başkan Savaş, sporun insan sağlığı üzerindeki büyük öneminin altını çizerken, “Bugün burada güzide bir salonumuzu hemşehrilerimizin hizmetine sunan işletmeci kardeşlerime iş hayatlarında başarılar diliyorum. Atalarımızın da dediği gibi sağlam kafa sağlam vücutta bulunur. Ben inanıyorum ki bu spor salonu ilimizi başarılarıyla gururlandıracak sporcularımızın yetişmesine vesile olur. Bu düşüncelerle Profitness Arena’nın hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.980 metrekarelik geniş bir alanda faaliyet gösterecek Profitness Arena, profesyonel ekipmanları, 24 saat sıcak su imkanlı hijyenik duşları, antrenman ve çalışmalar sonrasında sıcak- soğuk içeceklerin keyifle içilebileceği açık dinlenme alanı, 11 güvenlik kamerasıyla 24 saat takibat yapılabilen sistemi, haftaiçi hergün en az 4 seans spinning hizmeti, kişiye özel antrenman ve beslenme programları, profesyonel eğitmenler eşliğinde latin danslar- zumba ve vitamin bar destekli kantiniyle bugüne dek açılan spor salonlarından çok daha üst düzeyde bir spor deneyimi sunuyor. Profitness Arena işletmecileri Ahmet Retip, Aziz Bozoğlan ve Zeki Arslan, tesisle ilgili olarak yaptıkları bilgilendirme açıklamasında, Hatay’da bugüne dek yapılmayan kalitede ve üst düzey standartlarda bir spor salonu yapmak üzere yaptıkları çalışmalar sonucunda Profitness Arena’nın oluştuğunu kaydettiler. Profitness Arena, spora gönül vermiş ve fitness dalında iddialı olan tüm Hataylıları, cezbedici aurasının yanında alışılmışın dışındaki çalışma ortamıyla ağırlamayı bekliyor. 
PROFİTNESS ARENA GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE GİRDİ haberi 30 Kasım 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  1968 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
PROFİTNESS ARENA GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE GİRDİ haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1968 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
PROFİTNESS+ARENA+GÖRKEMLİ+BİR+TÖRENLE+HİZMETE+GİRDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
PROFİTNESS ARENA GÖRKEMLİ BİR TÖRENLE HİZMETE GİRDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 12 Haziran 2024 Çarşamba 22:51 https://firmarehberim.com/haber/belediye/profitness-arena-gorkemli-bir-torenle-hizmete-girdi-23755?id=23755&sayfa=3 #PROFİTNESS #ARENA #GÖRKEMLİ #BİR #TÖRENLE #HİZMETE #GİRDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #PROFİTNESSARENA #ARENAGÖRKEMLİ #GÖRKEMLİBİR #BİRTÖRENLE #TÖRENLEHİZMETE #HİZMETEGİRDİ #PROFİTNESSARENAGÖRKEMLİBİRTÖRENLEHİZMETEGİRDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

HADO İLE 12 AY BOYUNCA YOLCU TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Deniz Otobüsü (HADO) Limanı’nda düzenlenen istişare toplantısına katılarak HADO’nun gelecek planlamalarına iliskin değerlendirmeler yaptı.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 19:14
Her şey güzel oluyor SAMANDAĞ

Samandağ Atatürk Sahil Parkına Belediye Başkanı Refik Eryılmaz dan ziyaret

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:02
ALTINÖZÜ’NDE BİR İLK DAHA

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Cimemi’nin tescillendiğini duyurdu.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 16:45
Defne’de Kadın Emeği Pazarı İlgi Görüyor

Defne Belediyesinin katkılarıyla kurulan ve her çarşamba günü kurulacak Kadın Emeği Pazarı, Armutlu Semt Pazarı’ndaki yerini aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:00
CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Reyhanlı ilçesinde, yazar, düşünür, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç’in doğum gününde düzenlenen “Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri” yoğun katılımla başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 13:38
Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Yayladağı Kadın Kooperatifi ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü (TKDK) arasında “Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 12:37
BAŞKAN YAVUZ ÜNLÜ SANATÇI ALİŞAN VE TRT 1 EKİBİNİ KIRIKHAN’DA MİSAFİR ETTİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ülkemizin yetiştirdiği ünlü sanatçılarından biri olan Alişan’ı ve TRT 1 Ekibini ilçeye bağlı Kızılkaya mahallesinde misafir etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:28
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

Şırnak Kızılsu köyünde eğitim ve öğretim gören 35 öğrenci, eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 25 Kasım 2022 13:16
YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL PROGRAM

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Kültür ve sosyal faaliyetler ile fark yaratmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:04
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

Antakya Belediyesi Mahfeli Toplantı Salonu’nda, uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında belediyemiz çalışanlarına yönelik eğitim semineri verildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:09
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi için Sıkça Sorulan Sorular
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi En Gücel Haberler
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi Firma Rehberi Nerde?
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi Son Güncellemeleri Neler?
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Profitness Arena Görkemli Bir Törenle Hizmete Girdi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?