SAADET’TEN HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET googlepng

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı ziyaret etti.

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, beraberinde Saadet Partisi Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, İl Başkan yardımcısı Fahri Serdar Özal ve Antakya İlçe Başkanı Abdulhadi Bük, Hatay büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.  Doç. Dr. Necmettin Çalışkan yeniden Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Doç. Dr. Lütfü Savaş’a hayırlı olsun temennisinde bulunarak ve başarılar diledi.   Hatay’ın sorunları ve yapılan çalışmaların konuşulduğu ziyarette Doç. Dr. Lütfü Savaş da ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Saadet Partisi’nin ortaya koyduğu duruş ve anlayışın demokrasiye büyük katkı sunduğunu ifade ederek Saadet heyetine teşekkür etti. Savaş, Hatay'ın Anavatana katılışının 80. yıl dönümünde Hatay’a en güzel hizmetleri yapmaya devam ettiklerin belirterek, “35. Erhan Aksay Turnuvası ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen 1050 sporcunun katıldığı 10. Uluslararası Aba Güreşi Türkiye Şampiyonasını gerçekleştirdik. Türkiye'nin en büyük kapasiteli atıksu arıtma tesisi ile Asi nehrini temizledik. Asi Nehri'ndeki teknemizde genç çiftlerimizin nikâhlarını kıyıyoruz. Hatay için günü kurtarmak yerine gelecek odaklı, akılcı ve kalıcı çözümler üretmeye devam edeceğiz. Bu anlamda EXPO 2021’i paydaşlarla birlikte pay ederek geleceğe taşımak ve 2021’de bunun sonucunu almak istiyoruz” dedi. Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan da seçimlerin ardından tekrar Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Sn. Savaş’ın omuzlarına mesuliyet yüklediğini aktararak, yeri geldiği zaman kendisine tavsiyelerde bulunacaklarını, güzel çalışmaları da destekleyeceklerini söyledi. Çalışkan, Sn. Savaş’ın seçim sürecindeki kucaklayıcı üslubunun başarılı olmasındaki önemine işaret ederek Belediye başkanı ve meclisinin sağduyu ile hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.  
SAADET’TEN HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET haberi 30 Temmuz 2019 12:55 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Murat Ornağ Muayenehanesi adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  180 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
SAADET’TEN HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET haberi, Hatay Hatay Merkez Belediye Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 180 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SAADET’TEN+HATAY+BÜYÜKŞEHİR+BELEDİYESİNE+ZİYARET Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SAADET’TEN HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE ZİYARET Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 21 Mayıs 2024 Salı 02:06 https://firmarehberim.com/haber/belediye/saadetten-hatay-buyuksehir-belediyesine-ziyaret-233819 #SAADET’TEN #HATAY #BÜYÜKŞEHİR #BELEDİYESİNE #ZİYARET #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #SAADET’TENHATAY #HATAYBÜYÜKŞEHİR #BÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİNE #BELEDİYESİNEZİYARET #SAADET’TENHATAYBÜYÜKŞEHİRBELEDİYESİNEZİYARET #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret için Sıkça Sorulan Sorular
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret En Gücel Haberler
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret Firma Rehberi Nerde?
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret En Popüler Haber Listesi Nerede?
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret Son Güncellemeleri Neler?
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Saadet’ten Hatay Büyükşehir Belediyesine Ziyaret Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?