Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti googlepng

<span style="color:rgb(95, 94, 94); font-family:arial; font-size:10pt">İ</span><span style="font-family:arial; font-size:10pt">limizdeki sağlık personeli 14 Mart Tıp Bayramı dolayısı ile, &nbsp;Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca&rsquo;yı makamında ziyaret etti.</span>
Sağlık+Personeli,+Vali+Topaca’yı+Ziyaret+Etti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Vali Yardımcısı Fehmi Sinan Niyazi’nin eşliğinde gerçekleşen ziyarete İl Sağlık Müdürü Sebahattin Yılmaz, Hatay Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Akın, Hatay Halk Sağlığı Müdürü Ümit Mutlu Tiryaki, Hatay Tabip Odası Başkanı Tacettin İnandı, Hatay’da yılın doktoru seçilen doktorlarımız Mehmet Yıldırım, Bessam Ezelsoy ve beraberindeki heyet katıldı.Sağlık hizmeti toplumun en temel hizmetlerinden birisidir diyen Sayın Topaca, “Sağlık hizmeti devletin sunduğu önemli hizmetlerden birisidir. Her ne kadar son dönemde özel sektör ağırlığı artıyor olsa da hala kamunun ağırlıklı olarak içinde bulunduğu bir hizmet. Türkiye’nin tıp alanında, sağlık alanında gün be gün ön plana çıktığı, ciddi gelişmelerin yaşandığı bir dönemi yaşıyoruz. Bunda da hekimlerimizin, bilim adamlarımızın, tıp fakültelerimizin çok önemli katkıları var.” dedi.Sağlık sektöründe yapılan hizmetlerin insanların sağlığını, hayat kalitesini doğrudan etkileyen hizmetler olduğuna değinen Sayın Topaca, “O boyutuyla da toplumda değeri çok fazla. Sağlık hizmetleri hatasız çalışılması gereken bir alan. Neticede insan hayatı var. Türkiye’de sağlık sektörünün iyileşmesi, bilimsel çalışmaların artması, sadece bizim ülkemize değil bir anlamda bütün insanlık alemine yapılmış bir hizmettir. Kaldı ki artık sağlık turizmi denilen bir olgu da bütün dünyada ve bizim ülkemizde gelişiyor.Biz yabancı hastaları artık ülkemizde misafir ediyoruz, tedavi ediyoruz. Bunların hepsini üst üste koyduğumuz zaman sağlık hizmetleri ve doktorluk mesleği bundan sonra da toplumumuzda önemini koruyacaktır. “ dedi.Sayın Topaca şöyle devam etti: “Biz bütün kurum ve kuruluşlarımızla birlikte ciddi bir koordinasyon sağlamaya çalışıyoruz. Hatay’daki sağlık hizmetlerini daha da geliştirmeyi, daha verimli ve kaliteli hale getirmeyi arzu ediyoruz.  Tabi bunu yaparken doktor arkadaşlarımızın da çalışma ortamının iyileştirilmesi, yaşanan bazı sıkıntıların çözülmesi, her türlü baskıdan uzak, serbest bir şekilde, işini en güzel şekilde yapacağı bir ortamı ilimizde sağlamak istiyoruz.” dedi.Tıp Bayramının bütün sağlık camiasına, doktor arkadaşlara ve tüm çalışanlara hayırlı olmasını dileyen Sayın Topaca, “Tıp Bayramı’nın güzel günlere ve daha kaliteli sağlık hizmetlerinin sunulmasına vesile olmasını diliyorum. Arkadaşlara daha huzurlu, başarılı çalışma ortamları diliyorum.” dedi.İl Sağlık Müdürü Yılmaz ise kabulünden dolayı Vali Sayın Topaca’ya teşekkür ederek, sağlık hizmetlerindeki gelişmeler hakkında bilgi verdi. Sağlık hizmetleri ilk başladığı günden günümüze kadar çok olumlu gelişmeler gösterdiğini belirten Yılmaz, bu hizmetlere samimi katkılarda bulunan tüm sağlık çalışanlarına teşekkür ettiklerini söyledi.
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti haberi 19 Mart 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay /  247 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 247 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Sağlık+Personeli,+Vali+Topaca’yı+Ziyaret+Etti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Sağlık Personeli Vali Topaca’yı Ziyaret Etti Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 01 Mayıs 2024 Çarşamba 17:09 https://firmarehberim.com/haber/belediye/saglik-personeli-vali-topacayi-ziyaret-etti-21130 #Sağlık #Personeli #Vali #Topaca’yı #Ziyaret #Etti #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SağlıkPersoneli, #Personeli,Vali #ValiTopaca’yı #Topaca’yıZiyaret #ZiyaretEtti #SağlıkPersoneli,ValiTopaca’yıZiyaretEtti #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti için Sıkça Sorulan Sorular
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti En Gücel Haberler
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti Firma Rehberi Nerde?
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti Son Güncellemeleri Neler?
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sağlık Personeli, Vali Topaca’yı Ziyaret Etti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?