SAMANDAĞ BELEDİYESİ 2. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI. googlepng

Spora ve sporcuya büyük önem veren ve her anlamda destek olan Samandağ Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen Mahalleler Arası 2. Geleneksel Futbol Turnuvası’nda grup maçları göllü başladı.

Grup maçlarının ilk gününde Samandağ ilçe stadında oynanan 2 karşılaşmada takımlar rakip fileleri 20 kez havalandırdı.  Turnuvanın ilk resmi maçında Deniz Mahallesi ve Cumhuriyet Mahallesi karşı karşıya geldi. Birbirinden güzel pozisyonlara sahne olan karşılaşma Cumhuriyet Mahallesi’nin 9-3’lük üstünlüğü ile sona erdi. Ardından saat 21:00’da Çöğürlü Mahallesi ile Şükrü Kanatlı Mahallesi arasında oynan maç renkli görüntülere sahne oldu. Çöğürlü Mahallesi oynadığı ilk grup maçında gol olup yağdı. Birbirinden güzel gollere sahne olan karşılaşma Çöğürlü Mahallesi’nin 8-0’lik galibiyeti ile sona erdi. Samandağlı futbolseverlerin yoğun katılımı ile kıyasıya mücadelenin yaşandığı maçlarda taraftarlar, takımlara tribünden destek verdi. Grup maçları bugün oynanacak maçlar ile birlikte 9 Ağustos 2022 Salı gününe kadar her gün Samandağ İlçe stadında devam edecek.
SAMANDAĞ BELEDİYESİ 2. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI. haberi 28 Temmuz 2022 21:07 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Samandağ Belediyesi adına Hatay / Samandağ muhabirimiz İkan Alkan Düşyolu tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  719 kişi tarafından okunmuş 1 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
SAMANDAĞ BELEDİYESİ 2. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI. haberi, Hatay Samandağ Belediye Haberleri Hatay ili Samandağ ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 719 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SAMANDAĞ+BELEDİYESİ+2.+GELENEKSEL+FUTBOL+TURNUVASI+BAŞLADI. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SAMANDAĞ BELEDİYESİ 2. GELENEKSEL FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI. Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 06:33 https://firmarehberim.com/haber/belediye/samandag-belediyesi-2-geleneksel-futbol-turnuvasi-basladi-289357 #SAMANDAĞ #BELEDİYESİ #2. #GELENEKSEL #FUTBOL #TURNUVASI #BAŞLADI. #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #SAMANDAĞBELEDİYESİ #BELEDİYESİ2. #2.GELENEKSEL #GELENEKSELFUTBOL #FUTBOLTURNUVASI #TURNUVASIBAŞLADI. #SAMANDAĞBELEDİYESİ2.GELENEKSELFUTBOLTURNUVASIBAŞLADI. #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. için Sıkça Sorulan Sorular
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. En Gücel Haberler
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. Firma Rehberi Nerde?
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. En Popüler Haber Listesi Nerede?
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. Son Güncellemeleri Neler?
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Samandağ Belediyesi 2. Geleneksel Futbol Turnuvasi Başladi. Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?