SAMANDAĞ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİ googlepng

Samandağ Belediyesi Temmuz ayı olağan Meclis toplantısı Belediye Başkanı Mithat Nehir Başkanlığında gerçekleşti. Samandağ Belediyesi hizmet binası Meclis toplantı salonunda 1 Temmuz Cuma günü saat 10: 00’da Meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşti. Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir tarafından olağan Meclis toplantısının açılışı başlatıldı.
SAMANDAĞ+BELEDİYESİ+MECLİS+TOPLANTISINI+GERÇEKLEŞTİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Başkan Nehir Meclis toplantısının açılışında 2 Temmuz 1993 yılında Sivas’ta madımak otelinde yapılan katliam ile İstanbul Atatürk Hava Limanında yaşanan terör saldırısı ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.Başkan Nehir yaptığı açıklamada şöyle dedi; “2 Temmuz 1993 yılında Sivas’ta bir katliam yaşandı. Sivas’ta yitirdiğimiz canların önünde saygıyla eğiliyorum. Geçen haftada İstanbul Atatürk Hava Limanında 43 Vatandaşımızın ölümü ve yüzlerce vatandaşımızın da yaralandığı bir terör saldırısı gerçekleşti. Bu terör saldırısını gerçekleştirenlerin kim veya kimlerin olduğu konusunda biran önce aydınlatılmasını istiyoruz. Ölen Vatandaşlarımıza Allahtan rahmet ailelerine sabır diliyorum. Ülkemizde Sivas katliamları dâhil ülkemiz genelinde vahşice terör saldırılarının bir daha yaşanmamasını temenni ediyorum.Temmuz ayı olağan meclis toplantısında gündem maddeleri görüşülerek karara bağlandı. Görüşülen ve karara bağlanan maddeler şöyle:                                                                                       Bir önceki meclis toplantısı tutanak özetinin görüşülüp oy birliği ile kabul edildi.  İlçemiz Atatürk Mahallesi 1042, 1998 ve 4241 sayılı parsellerde yer alan 75. Yıl Parkının, park ve park altı otopark yapımı için;  Hatay Büyükşehir Belediyesine 25 yıllığına tahsis edilmesi hususu oy birliği ile kabul edildi.Merkezi Ankara' da bulunan İç Anadolu Belediyeler Birliğine  Belediyemizin 5393 sayılı yasanın 18. Maddesinin (o) bendine istinaden üye olması hususuoy birliği ile kabul edildi. 5393 sayılı Belediye Yasasının 18. Maddesinin (p) fıkrasına istinaden karşılıklı iş birliği yapılması, kardeş kent ilişkileri kurulması hususunda Belediyemizin Ankara İli Yeni Mahalle İlçe Belediyesi ile kardeş kent olunmasına oy birliği ile kabul verildi.  Mülkiyeti Belediyemize ait Zeytunlu Mahallesinde yer alan  28 adet parsel ile Alevşık Mahallesinde yer alan  2 adet parsel  toplam 30 adet parselin kıymet takdiri yapılmak suretiyle; Belediyemizin Sosyal Güvenlik Kurumuna olan borcuna karşılık trampa yapılması, trampa yapılmaması halinde satış bedelleri SGK kurumuna olan borcun ödenmesinde kullanılmak kaydıyla  anılan parsellerin ihale yolu ile satışı için encümene ve işlemleri yürütmek üzere belediye Başkanına yetki verilmesi hususu görüşülerek  oy çokluğu ile kabul edildi. Meydan Mahallesinde yer alan ismi olmayan sokağa Abdulhalik Kabasakal isminin verilmesi için konunun imar ve hukuk komisyonuna havale edilmesine oy birliği ile kabul verildi.   4 adet İmar planı tadilatı talep dosyasının imar komisyonuna havalesi ve Belediyemiz Meclisinin 11 temmuz pazartesi günü saat 16:00 da Komisyon raporunu görüşmek üzere belediye hizmet binası toplantı salonunda toplanmasına oy birliği ile kabul edildi.  Eylül ayı meclis toplantısının 2 Eylül Cuma günü saat 10’00’da Belediye Hizmet binası toplantı salonunda yapılmasına oy birliği ile karar verildi.
SAMANDAĞ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİ haberi 04 Temmuz 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Onur Aylin Otomotiv adına Hatay / Samandağ muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  474 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
Şehir
SAMANDAĞ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİ haberi, Hatay Samandağ Belediye Haberleri Hatay ili Samandağ ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 474 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SAMANDAĞ+BELEDİYESİ+MECLİS+TOPLANTISINI+GERÇEKLEŞTİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SAMANDAĞ BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 19:32 https://firmarehberim.com/haber/belediye/samandag-belediyesi-meclis-toplantisini-gerceklesti-25876 #SAMANDAĞ #BELEDİYESİ #MECLİS #TOPLANTISINI #GERÇEKLEŞTİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SAMANDAĞBELEDİYESİ #BELEDİYESİMECLİS #MECLİSTOPLANTISINI #TOPLANTISINIGERÇEKLEŞTİ #SAMANDAĞBELEDİYESİMECLİSTOPLANTISINIGERÇEKLEŞTİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti için Sıkça Sorulan Sorular
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti En Gücel Haberler
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti Firma Rehberi Nerde?
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti Son Güncellemeleri Neler?
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Samandağ Belediyesi Meclis Toplantisini Gerçekleşti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?