SOSYAL MARKETLERİNE ANLAMLI DESTEK‏ googlepng

Hatay İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği, Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin(HBB) toplumda paylaşımcılığı teşvik eden Sosyal Marketlere giyecek, kuru gıda ve kitap bağışında bulundu. Gerçekleşen anlamlı bağışa, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın eşi Doç. Dr. Nazan Savaş ile Hatay İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği'nin üyeleri katılım gösterdi.
SOSYAL+MARKETLERİNE+ANLAMLI+DESTEK‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Toplumdaki paylaşım kültürünün geliştirilmesinin önemine dikkat çeken Doç. Dr. Nazan Savaş, "Sosyal Marketlere gerçekleştirilen anlamlı yardımlarınızı, ihtiyaç sahibi insanlara ulaştırarak hayır duaları alıyorsunuz. Sosyal marketimize ikinci kez göstermiş olduğunuz duyarlılıktan dolayı sizlere çok teşekkür ederim. Umuyoruz ki diğer dernekler de aynı hassasiyeti göstererek Sosyal Marketimize destek olurlar. Çünkü buraya gelen her yardım ihtiyaç sahiplerine ulaştırılıyor. Yapılan yardımlar il geneleindeki tüm Sosyal Marketlerimize ihtiyaçlar doğrultusunda eşit bir şekilde dağıtılacak. Duyarlığınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.Hatay İş Ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Başkanı Emine Pehlivan, "Dernek olarak üniversitede okuyan kız öğrencilere burs veriyor ve kırsal bölgelerde yaşayan kadınlara hijyen eğitimi veriyoruz. Dernek üyeleri olarak satın aldığımız eşyaları HBB aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırmayı düşündük. HBB’nin ilçe genelinde açmış olduğu Sosyal Marketlere ikinci kez yardımda bulunuyoruz. Umarım yardımlarımız en kısa sürede ihtiyaç sahiplerine ulaşır” ifadelerini kullandı.Sosyal Marketlere, elektrikli ızgara, okuma kitapları ve çeşitli ev eşyalarının yanı sıra ayrıca 5 kg’lık 50 paket un, 3 kg’lık 33 paket şeker, 345 bay ve bayan kıyafeti, 34 adet ayakkabı bağışında bulunan Hatay İş Ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği üyeleri, Doç. Dr. Nazan Savaş’a dernek olarak gösterdikleri faaliyetler ve ihtiyaç sahiplerine yapılan yardımlar hakkında bilgiler vererek faaliyetlerinin geliştirilmesi anlamında fikir alışverişinde bulundular.Yapılan bağışların teslim edilmesi sonrasında Hatay İş Ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği Eski Başkanı Nevide Kimyon yaptığı konuşmada, "Derneğimizin en önemli amaçlarından biri kadın dayanışması ile sosyal katkılar sunmaktır. Bu kapsamda HBB’nin Hatay’ın her ilçesinde oluşturduğu Sosyal Market faaliyetlerini Hatay İş ve Meslek Sahibi Kadınlar Derneği olarak takdir ediyoruz. Bizler küçük dokunuşlarla sosyal barışı ve sevgiyi insanlar arasında yaygınlaştırmak istedik. Bu düşünce ile HBB aracılığıyla ihtiyaç sahiplerine yardımlarımızı ulaştırıyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” ifadelerini kulandı.
SOSYAL MARKETLERİNE ANLAMLI DESTEK‏ haberi 15 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Murat Ornağ Muayenehanesi adına Hatay / Antakya muhabirimiz f tarafından  303 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
Şehir
SOSYAL MARKETLERİNE ANLAMLI DESTEK‏ haberi, Hatay Antakya Belediye Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 303 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
SOSYAL+MARKETLERİNE+ANLAMLI+DESTEK‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
SOSYAL MARKETLERİNE ANLAMLI DESTEK‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 21 Eylül 2024 Cumartesi 05:23 https://firmarehberim.com/haber/belediye/sosyal-marketlerine-anlamli-destek-24754 #SOSYAL #MARKETLERİNE #ANLAMLI #DESTEK‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #SOSYALMARKETLERİNE #MARKETLERİNEANLAMLI #ANLAMLIDESTEK‏ #SOSYALMARKETLERİNEANLAMLIDESTEK‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali

Altınözü’nde bu yıl 8’incisi düzenlenecek olan Altınözü Zeytin, Zeytinyağı ve Gastronomi Festivali için hazırlıklar başladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Eylül 2024 21:44
Hatay’da 5 mahalleye yeni dolmuş hattı

HBB'nin yaptığı çalışmada 7 mahalleye yeni dolmuş seferi başlatıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Eylül 2024 21:13
HBB OLAĞANÜSTÜ MECLİS TOPLANTISI YAPILDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), 2024 Yılı Eylül Ayı Olağanüstü Meclis Toplantısı HBB Antakya Yerleşkesi A Blok Meclis Salonu'nda gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Eylül 2024 20:25
ŞAHBAZ BAŞKAN ÖZGÜNÜ ZİYARET ETTİ

CHP’nin Sağlık Bakanlığı’ndan sorumlu, Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz, Defne Belediye Başkanı İbrahim Özgün’ü ziyaret etti

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ağustos 2024 11:02
DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ En Gücel Haberler
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ Firma Rehberi Nerde?
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ Son Güncellemeleri Neler?
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sosyal Marketlerine Anlamli Destek‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?