VALİ DOĞAN VE BAŞKAN SAVAŞ GASTRONOMİ PANELİNDE googlepng

Gastronomi dünyasının Türkiye ve dünyadaki önde gelen isimleri, Hatay Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği Hatay Gastronomi Buluşmalarında bir araya geliyor.

27-28 Kasım tarihlerinde, çevrimiçi olarak düzenlenecek önemli organizasyonda, panel ve mutfak şovları yer alacak. Toplam 9 panel ve 2 mutfak şovunun gerçekleşeceği etkinliğe panelist olarak Türkiye’nin önemli executive şefleri, en çok takip edilen gastronomi uzmanları, yazar ve araştırmacıları, Hatay’ın köklü restoranlarının sahipleri, gastronomi alanında faaliyet gösteren yerel ve ulusal derneklerin yöneticileri, gastronomi ekonomisine yön veren girişimciler, gastronomi turizmi profesyonelleri ve akademisyenler katılacak. HBB’nin ev sahipliği yapacağı gastronomi buluşmalarının açılışı Hatay Valisi Rahmi Doğan ve HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş tarafından gerçekleştirilecek. Etkinliğin ilk günündeki “UNESCO Kenti Olmak” konulu panele Afyonkarahisar ve Gaziantep UNESCO temsilcilerinin yanı sıra İsveç- Östersund, Brezilya-Paraty, İtalya-Alba ve Avusturalya-Bendigo temsilcileri de canlı yayına katılacak. Etkinlikteki tüm oturumlar anında çeviri ile tüm dünya ile paylaşılacak. Etkinliğin ilk günü “Hatay’ın Gastronomik Hazineleri”, “Hatay Mutfağında Deniz Ürünlerinin Gastronomik Değeri”, “UNESCO Kenti Olmak” ve “Şarabın Anadolu Yolculuğu ve Peynir Rotası” ikinci günü ise “Gastronomi ve Mutfak sanatlarında Kariyer Adımları”, Yerel Değerlerin Turizm Ürününe Dönüştürülmesi ve Coğrafi İşarete Uluslararası Bakış”, “Gastronomi, Kültürel Miras ve Slow Food”, “Gastronomi Turizminin Potansiyeli” ve “Kırsal Kalkınmada Kadın Gücü” başlıklı konular ele alınacak. Hatay Gastronomi Buluşmalarının 2. günü etkinliklerinde Şef Ebru Baybara Demir – Şef Süleyman Demirel ile Executive Şef Yunus Emre Akkor - Şef Dilek Tecirli’nin mutfak şovları da video olarak yayınlanacak. 27 Kasım Cumartesi günü saat 12.30’da Antakya HATMEK salonunda başlayacak olan Hatay Gastronomi Buluşmaları (https://gastronomibulusmalari.com/tr/) resmi web sitesi üzerinden canlı yayınlanacak.
VALİ DOĞAN VE BAŞKAN SAVAŞ GASTRONOMİ PANELİNDE haberi 26 Kasım 2021 16:46 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay Büyükşehir Belediyesi adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  205 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
VALİ DOĞAN VE BAŞKAN SAVAŞ GASTRONOMİ PANELİNDE haberi, Hatay Hatay Merkez Belediye Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 205 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
VALİ+DOĞAN+VE+BAŞKAN+SAVAŞ+GASTRONOMİ+PANELİNDE Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
VALİ DOĞAN VE BAŞKAN SAVAŞ GASTRONOMİ PANELİNDE Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 08 Mayıs 2024 Çarşamba 20:28 https://firmarehberim.com/haber/belediye/vali-dogan-ve-baskan-savas-gastronomi-panelinde-271606?id=271606&sayfa=3 #VALİ #DOĞAN #VE #BAŞKAN #SAVAŞ #GASTRONOMİ #PANELİNDE #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #VALİDOĞAN #DOĞANVE #VEBAŞKAN #BAŞKANSAVAŞ #SAVAŞGASTRONOMİ #GASTRONOMİPANELİNDE #VALİDOĞANVEBAŞKANSAVAŞGASTRONOMİPANELİNDE #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

HADO İLE 12 AY BOYUNCA YOLCU TAŞIMAYI HEDEFLİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Deniz Otobüsü (HADO) Limanı’nda düzenlenen istişare toplantısına katılarak HADO’nun gelecek planlamalarına iliskin değerlendirmeler yaptı.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 19:14
Her şey güzel oluyor SAMANDAĞ

Samandağ Atatürk Sahil Parkına Belediye Başkanı Refik Eryılmaz dan ziyaret

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 19:02
ALTINÖZÜ’NDE BİR İLK DAHA

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı, Altınözü Cimemi’nin tescillendiğini duyurdu.

Nejla Çetinoğlu | 26 Kasım 2022 16:45
Defne’de Kadın Emeği Pazarı İlgi Görüyor

Defne Belediyesinin katkılarıyla kurulan ve her çarşamba günü kurulacak Kadın Emeği Pazarı, Armutlu Semt Pazarı’ndaki yerini aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:00
CEMİL MERİÇ İRFAN VE SANAT GÜNLERİ YOĞUN KATILIMLA BAŞLADI

Reyhanlı ilçesinde, yazar, düşünür, çevirmen ve eğitimci Cemil Meriç’in doğum gününde düzenlenen “Cemil Meriç İrfan ve Sanat Günleri” yoğun katılımla başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 13:38
Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Yayladağı Kadın Kooperatifi ile Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Hatay İl Koordinatörlüğü (TKDK) arasında “Yayladağı Çilek Pestili” protokolü imzalandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 12:37
BAŞKAN YAVUZ ÜNLÜ SANATÇI ALİŞAN VE TRT 1 EKİBİNİ KIRIKHAN’DA MİSAFİR ETTİ

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz Ülkemizin yetiştirdiği ünlü sanatçılarından biri olan Alişan’ı ve TRT 1 Ekibini ilçeye bağlı Kızılkaya mahallesinde misafir etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:28
ŞIRNAK’LI ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN AYHAN YAVUZ’A TEŞEKKÜR

Şırnak Kızılsu köyünde eğitim ve öğretim gören 35 öğrenci, eğitimlerine sağladıkları katkıdan dolayı Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’a videolu teşekkür mesajı gönderdi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 25 Kasım 2022 13:16
YAYLADAĞI BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRETMENLERE ÖZEL PROGRAM

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, Kültür ve sosyal faaliyetler ile fark yaratmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Kasım 2022 13:04
EN İYİ NARKOTİK POLİSİ ANNE

Antakya Belediyesi Mahfeli Toplantı Salonu’nda, uyuşturucu kullanımının önüne geçilmesi amacıyla yürütülen "En İyi Narkotik Polisi: Anne" projesi kapsamında belediyemiz çalışanlarına yönelik eğitim semineri verildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:09
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde için Sıkça Sorulan Sorular
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde En Gücel Haberler
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde Firma Rehberi Nerde?
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde En Popüler Haber Listesi Nerede?
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde Son Güncellemeleri Neler?
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Vali Doğan Ve Başkan Savaş Gastronomi Panelinde Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?