VALİ Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); font-family:arial,sans-serif; font-size:10pt">23 Nisan Ulusal Egemenlik ve &Ccedil;ocuk Bayramı kutlamaları &ccedil;er&ccedil;evesinde Abdi İpek&ccedil;i Ortaokulu &ouml;ğrencileri,&nbsp;İl Milli Eğitim M&uuml;d&uuml;r&uuml;&nbsp;</span><span style="background-color:rgb(255, 255, 255); font-family:arial,sans-serif; font-size:10pt">Kemal Karahan eşliğinde&nbsp;<span style="font-size:10pt">Hatay Valisi Sayın Ercan Topaca&#39;yı&nbsp;</span></span><span style="background-color:rgb(255, 255, 255); font-family:arial,sans-serif; font-size:10pt">ziyaret etti.</span>
VALİ+Topaca’ya+23+Nisan+Ziyareti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Abdi İpekçi Ortaokulu öğrencileri ile hoş bir sohbet gerçekleştiren Sayın Topaca, 23 Nisan’ın anlam ve önemi hakkında bir konuşma yaptı. Sayın Topaca, ‘’Bir ülke için en önemli varlık çocuklarımızdır. Çünkü bizlerin ve ülkemizin geleceği çocuklarımıza emanet olacaktır. Sizler onu geliştireceksiniz, büyüteceksiniz ve ona sahip çıkacaksınız. Geleceğimiz sizlerin omuzlarında yükselecektir. Bu sebeple biz sizlere çok önem veriyoruz. Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk de bunu bildiği için 23 Nisan Bayramı’nı çocuklara armağan etmiştir. Bu günü çocuklarımızın kutlamasını istemiştir. Bu bayram dolayısıyla da çocuklarımızın geleceğe hazırlanması ve ülkemize sahip çıkma konusunda bilinçlenmesini arzu etmiştir. Aynı arzuyu biz de taşıyoruz.” dedi.Sayın Topaca, “Sizlerin bu millete ve devlete sahip çıkmak için var gücü ile çalışması gerekiyor. Ülkemizin başarılı, işini seven, büyüklerine saygı duyan, hedefleri olan çocuklara ihtiyacı var. Onun için biz sizlere çok önem veriyoruz. Sizler için yapılması gereken her şeyi yapmaya çalışıyoruz. Sizlerin daha güzel ortamlarda yetişmesi, okuması, yaşaması için devletimiz hiçbir fedakarlıktan kaçınmıyor. Devletimizin yaptığı çalışmaların hepsi sizler içindir. Bundan sonra da inşallah daha güzellerini ve daha iyilerini yapmaya devam edeceğiz. Sizden isteğimiz; milletimize ve devletimize en güzel şekilde sahip çıkmanız, korumanız ve onu geliştirmenizdir.” dedi.Sayın Topaca, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı en içten dilekleri ile kutladığını belirterek, bu bayramın ülkemiz için hayırlı, uğurlu olmasını temenni ettiğini belirtti.Sayın Topaca bayram nedeni ile koltuğunu Abdi İpekçi Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi Hüseyin Başkır’a devretti.Sayın Topaca ile bir süre sohbet eden minik vali günün anlam ve önemine dair görüşlerini ifade etti. Bu mutlu günde bu koltuğa oturmanın kendisi için çok gurur verici olduğunu belirten Hüseyin Başkır, “95. Yılını kutladığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm halkımız ve dünya çocukları için kutlu olsun. Mustafa Kemal Atatürk’ün yurtta barış dünyada barış ilkesinden hareketle bu bayramın bütün dünyaya barış getirmesini temenni eder, hepinize teşekkür ederim.” dedi.Valilik koltuğuna oturan Hüseyin Başkır, İl Milli Eğitim Müdürü Kemal Karahan’a okullarda projeksiyon cihazının eksik olduğunu belirterek, bu konuda destek olunması talimatını verdi. Vali Yardımcısı olarak koltuğa oturan 7. Sınıf öğrencisi Elif Akçay ise çocukların spor yapmasının önemini ifade ederek, okullarda spor salonunun olması konusunda talimat verdi.Sayın Topaca, günün anısına çocuklara kol saati ve kitap hediye ederek hatıra fotoğrafı çektirdi.
VALİ Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti haberi 24 Nisan 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Belediye kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  1221 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
VALİ Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti haberi, Hatay Belediye Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Belediye kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1221 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
VALİ+Topaca’ya+23+Nisan+Ziyareti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
VALİ Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 17 Mayıs 2024 Cuma 17:10 https://firmarehberim.com/haber/belediye/vali-topacaya-23-nisan-ziyareti-21557 #VALİ #Topaca’ya #23 #Nisan #Ziyareti #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #VALİTopaca’ya #Topaca’ya23 #23Nisan #NisanZiyareti #VALİTopaca’ya23NisanZiyareti #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Belediye Haberleri googlepng

DEFNE BELEDİYESİ 3. KİTAP FUARI AÇILDI

Defne Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, kitap ve edebiyat tutkunlarına kapılarını açtı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2023 14:00
Karaağaç Sahil Yürüyüş ve Bisiklet Yolunda Sona Doğru

Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven, Karaağaç Sahil Bisiklet ve Yürüyüş Yolu 2. Etap çalışmalarını yerinde inceleyerek sona yaklaşan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Nejla Çetinoğlu | 04 Şubat 2023 13:56
BAŞKAN YILMAZ MÜJDEYİ VERDİ

Antakya Belediyesi ile Antakya Ticaret ve Sanayi Odası iş birlikleri ile gerçekleştirilecek olan “Antakya Mutfak Müzesi” projesi için imzalar atıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Şubat 2023 13:51
BAŞKAN YALÇIN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNCİNE ORTAK OLDU

Yayladağı Belediye Başkanı Mehmet Yalçın, okulların 2022-2023 yılı birinci yarıyıl tatiline girmesi ile öğrencilerin karne sevincine ortak oldu ve kütüphane açılışına katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 15:37
BAŞKAN ERYILMAZ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, kahvaltı etkinliğinde basın mensupları ile bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Ocak 2023 13:36
YEREL BASINI HBB’NİN DÜZENLEDİĞİ GECEDE BİRARAYA GELDİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da görev yapan gazetecileri 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla EXPO’da düzenlediği organizasyonda bir araya getirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:39
HBB 2023 YILI İLK MECLİS TOPLANTISINI GERÇEKLEŞTİRDİ

HBB Başkan Vekili Murat Hayzaran başkanlığında yapılan toplantıda 77 gündem ve 4 gündem dışı madde görüşülerek karara bağlandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:31
BAŞKAN ERYILMAZ’IN RAS-EL SENİ KUTLAMA MESAJI

Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz, 14 Ocak Ras-El Seni dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:27
DEFNE BELEDİYE BAŞKANI GÜZEL RAS-EL SENİ’Yİ KUTLADI

Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel, Rumi takvimine göre yeni yıl olarak kabul edilen ve Arap Alevileri için önem arz eden Ras-el Seni için kutlama mesajı yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:17
ARMUTLU GENÇLİK KÜLTÜR VE SANAT EVİ AÇILDI

Defne Belediyesi, sosyal belediyeciliğin gereklerini yerine getirerek hizmet üretmeye devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 15:59
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti için Sıkça Sorulan Sorular
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti En Gücel Haberler
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti Firma Rehberi Nerde?
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti Son Güncellemeleri Neler?
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Vali Topaca’ya 23 Nisan Ziyareti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?