Vali: Muhatapları rencide edecek sözlerden kaçınalım googlepng

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Dörtyol'da karşı karşıya gelen vatandaşların, yıllardır içiçe, beraber yaşadıklarını, ancak, spontane gelişen bir olay ve duygusal atmosferin etkisiyle olayların geliştiğini, ancak, bundan sonra herkesin daha fazla sağ duyu ile hareket etmesi gerektiğini söyledi.
Vali:+Muhatapları+rencide+edecek+sözlerden+kaçınalım+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Farklı dinleri buluşturan Hatay'ın 'Hoşgörü kenti' olarak bilindiğini hatırlatan Vali Lekesiz, şunları söyledi: "Hatay'ın özelliği farklı dinlerin, farklı dillerin, etnik kökenlerin, inançların, yüzyıllardır uyum, ahenk içerisinde yaşamasıdır. Hataylılarda bu kültür, bu donanım, tecrübe fazlasıyla vardır. Beklenmedik bir anda, olağanüstü duygusal atmosferin patlamasıyla olan gelişmeler. Bunları hoş karşılamak, tasvip etmek mümkün değil. Bunların tamamıyla ilgili yasal işlem yapılıyor. Biz kırılan camları, çerçeveleri hepsini yaparız, ama önemli olan kırık kalpleri onarmaktır. Şimdi bundan sonra işin sosyal tamir tarafı devreye girecek. Bugün bazı siyasi parti başkanlarıyla, belediye başkanları, sivil toplum örgütleriyle toplantı yaptım, bu hususa dikkat çektim. Bizim ayağı ile yer arasında mesafe olan gençlerimiz var ise onlara örnek olmamız lazım. Yetişkinler olarak, belli görevlerdeki insanlar olarak. Bizim topluma karşı sorumluluklarımız var. Ne yapabiliriz? İlçe kaymakamı başkanlığında tüm belediye başkanları, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri toplanıp, örneğin, kundaklanan siyasi parti başkanına, işyeri sahiplerine, camı çerçevesi indirilen işyeri sahiplerinin tamamına geçmiş olsun ziyaretinde bulunulabilir. Duyulan üzüntü aktarılır, yapılanların tasvip edilmediği, kabul edilmesinin mümkün olmadığı, acıların paylaşılması için bunun yapıldığı kendilerine vurgulanır. Arkasından, bir adı da hoşgörü sofrası olarak verilir. Tüm tarafların geldiği hoşgörü sofrası kurulur, etrafında herkes buluşur, meseleler bir kez daha konuşulur. Buna toplumun ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Çünkü, bu yaraları süratle tamir etmemizde büyük yarar var. Hayatın daha da normale dönmesi ve 1-2 gündür yaşanan olumsuzlukların geleceğe yönelik kalıcı hale gelmemesi için. Ortaya çıkan, görüntüden, tablodan başta gençler olmak üzere toplum izleyecek, görecek ve tansiyon düşecektir, etrafa pozitif enerji yayılacaktır ve katkısı olacaktır. Herkesi bir kez daha sağduyuya, daha yüksek sorumluluk anlayışıyla davranmaya davet ediyoruz. Bu birlik ve beraberlik duygusunun yüzyıllar içerisinde oluşmuş olan kardeşlik duygusunu, bireysel yanlışlarla tahrip edip, kullanılamaz hale getirip geleceğe aktarmak diye bir yanlışın içerisine girmemeliyiz. Eskiden olduğundan daha fazla sözlerimize, tavırlarımıza, davranışlarımıza dikkat edip, muhataplarımızı rencide etmekten kaçınalım."
Vali: Muhatapları rencide edecek sözlerden kaçınalım haberi 31 Temmuz 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Dünya kategorisine, ilgili firma Hatay /  1337 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Vali: Muhatapları rencide edecek sözlerden kaçınalım haberi, Hatay Dünya Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Dünya kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1337 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Vali:+Muhatapları+rencide+edecek+sözlerden+kaçınalım+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Vali: Muhatapları rencide edecek sözlerden kaçınalım Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 08 Mayıs 2024 Çarşamba 13:37 https://firmarehberim.com/haber/dunya/vali-muhataplari-rencide-edecek-sozlerden-kacinalim--149?id=149&sayfa=2 #Vali: #Muhatapları #rencide #edecek #sözlerden #kaçınalım #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Vali:Muhatapları #Muhataplarırencide #rencideedecek #edeceksözlerden #sözlerdenkaçınalım #Vali:Muhataplarırencideedeceksözlerdenkaçınalım #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Dünya Haberleri googlepng

Suriye de boğuldu Türkiye de bulundu

Hatay'ın Samandağ ilçesinde 4 gün önce Çevlik sahilinde balıkçılar tarafından bulunan cesedin Rus diplomat Yuri İvanov'a ait olduğu belirlendi

| 18 Ağustos 2010 00:00
Suriyeli İşadamı Türklerle Özel Üniversite Açmak İstedi

Suriye'nin Humus Şehrinde Petrol Rafineri Müteahhidi Olan İşadamı Choheb Rifai, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi'ni Ziyaret Ederek Rektör Şerefettin Canda'dan Bilgi Aldı. 1950 Yılında Halep Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden Mezun Olan Rifai, Suriye'de Özel Üniversite Açmak İçin Çalışma Yaptığını Söyledi. 

| 18 Ağustos 2010 00:00
Suriye Altın İthalatı Yasağını Kaldırdı

Suriye'nin Değerli Maden ve Mücevherat İthalatına Yönelik Uyguladığı Yasağı Kaldırdığı Bildirildi.

| 11 Ağustos 2010 00:00
Vali: Muhatapları rencide edecek sözlerden kaçınalım

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Dörtyol'da karşı karşıya gelen vatandaşların, yıllardır içiçe, beraber yaşadıklarını, ancak, spontane gelişen bir olay ve duygusal atmosferin etkisiyle olayların geliştiğini, ancak, bundan sonra herkesin daha fazla sağ duyu ile hareket etmesi gerektiğini söyledi.

| 31 Temmuz 2010 00:00
Dörtyol normal hale geliyor

Hatay’ın Dörtyol İlçesinde 3 gündür devam eden gerginlik sona eriyor. Dörtyol esnafı bu sabah dükkanlarını açtı ve günlük hayatlarına geri dönmeye başlıyor.

| 29 Temmuz 2010 00:00
Polis 3 gündür nöbette

Ülkemizin can ve mal güvenliğini koruyan ve geçtiğimiz günlerde PKK saldırı sonucunda hayatını kaybeden 4 polisimiz sonunda Dörtyol'a çok sayıda polis sevk edildi.

| 29 Temmuz 2010 00:00
REKTÖR CANDA, OVAKENT BELEDİYESİNİ ZİYARET ETTİ

Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. M.Şerefettin Canda: Marke Kent yolunda İlerleyen ilimize, bütün ilçelerin, beldelerin ve köylerin katkıda bulunması gerek.

| 27 Temmuz 2010 00:00
Antakyanın yemeklerinin tadına baktılar…

Açıklama Giriniz. Antakya Festivali etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen mahalli yemek yarışmasında 27 çeşit yemek yarıştı. 15 bayanın hazırladığı 27 çeşit yemeğin tadına Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş ve diğer konuklar baktı.

| 25 Temmuz 2010 00:00
Vali, huzurevini ziyaret etti

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz ve eşi Zehra Lekesiz, Hatay’ın Anavatan’a katılışının 71. yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen 26. Antakya Festivali programları çerçevesinde,Hatay Huzurevi sakinlerini ziyaret ettiler.

| 24 Temmuz 2010 00:00
Vali: Tarihi bölgelerimize sahip çıkacağız

Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, Reyhanlı İlçesinin Hatay Merkez sınırında, Demirköprü Köyü yakınında bulunan Tell Aççana ve Tell Tayinat höyüklerinde gezi ve incelemelerde bulundu.

| 24 Temmuz 2010 00:00
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım için Sıkça Sorulan Sorular
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım En Gücel Haberler
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım Firma Rehberi Nerde?
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım En Popüler Haber Listesi Nerede?
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım Son Güncellemeleri Neler?
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Vali: Muhatapları Rencide Edecek Sözlerden Kaçınalım Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?