2 BİN KİŞİLİK SPOR SALONU BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN AÇILACAK googlepng

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Tayfur Sökmen Yerleşkesi'nde inşaat çalışmasında sona gelinen spor salonunun Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacağını belirtti.
2+BİN+KİŞİLİK+SPOR+SALONU+BAŞBAKAN+RECEP+TAYYİP+ERDOĞAN+TARAFINDAN+AÇILACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Güder, Antakya Ticaret Borsası (ATB) Başkanı Mehmet Ali Kuseyri'yi ziyaret ederek, yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.      Üniversitelerinde bilimsel çalışmaların yanı sıra kentin kültürel ve ekonomik anlamda kalkınması için projeler yaptıklarını ifade eden Güder, bu konuda sivil toplum örgütleriyle işbirliği içerisinde bulunduklarını söyledi.      MKÜ'yü dört yılın sonunda bilimsel anlamda Türkiye'deki ilk on üniversite arasında yer alması için çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Güder, şöyle devam etti:      ''Bu konuda sadece üniversiteye değil, kentimizdeki sivil toplum örgütlerine de büyük görev düşüyor. MKÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesine ek iki blok daha yapıldı. 177 yeni yatak ile 48 yoğun bakım ünitesi önümüzdeki günlerde hizmete girecek. Hastanemizin 325 olan yatak sayısı 543'e yükselecek. Hastanemizde ihtiyaç duyulan 62 hemşireyle ilgili de Sağlık Bakanlığına gerekli müracaatlarımızı yaptık. Yeni elemanlarla birlikte vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunacağız. Ayrıca Tayfur Sökmen Yerleşkesi'nde inşaatında sona gelinen spor salonumuzun çevre düzeni çalışmaları devam ediyor. 2 bin kişilik spor salonunu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılacak. Bu solanla büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabileceğiz.''      MKÜ'de Cemil Meriç müzesini açmak için çalışmalar yürüttüklerini kaydeden Güder, üniversitelerin rektörün gölgesinde kalan bir yer olmaması gerektiğini belirtti.      ATB Başkanı Mehmet Ali Kuseyri'de Güder'e ziyaret için teşekkür ederek, yapılan çalışmalarla MKÜ'nün çıtasının daha da yükseleceğine inandıklarını söyledi.      MKÜ'nün Türkiye'nin önde gelen üniversiteleri arasında yer alacağını ifade eden Kuseyri, bu konuda her türlü desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti.        
2 BİN KİŞİLİK SPOR SALONU BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN AÇILACAK haberi 08 Şubat 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay /  3046 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
2 BİN KİŞİLİK SPOR SALONU BAŞBAKAN RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN AÇILACAK haberi, Hatay Eğitim Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3046 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
2+BİN+KİŞİLİK+SPOR+SALONU+BAŞBAKAN+RECEP+TAYYİP+ERDOĞAN+TARAFINDAN+AÇILACAK Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
10 FARKLI ÜLKEDEN KATILIMCILAR ROMANYA’DA BİR ARAYA GELDİLER

Avrupa Birliği Erasmus+ Programı kapsamında gerçekleştirilen “FundYour IDE+A” adlı gençlik çalışanlarına yönelik eğitim kursuna 3 (üç) gençlik çalışanımız katılarak Romanya’nın Costinesti şehrinde uygulamalı eğitim almışlardır.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 11 Aralık 2021 12:56
Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Hayıtlı Olsun

Antakya ilçe Milli Eğitim Müdürü olarak başarılı bir dönem geçiren Mesut Çerko, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Ağustos 2021 16:18
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak için Sıkça Sorulan Sorular
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak En Gücel Haberler
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak Firma Rehberi Nerde?
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak En Popüler Haber Listesi Nerede?
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak Son Güncellemeleri Neler?
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
2 Bin Kişilik Spor Salonu Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Tarafindan Açilacak Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?