MKÜ DE İKİ YENİ FAKÜLTE KURULDU. googlepng

MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder’in başkanlığında toplanan senatoda iki yeni fakülte kurulması kararlaştırıldığı bildirildi.
MKÜ+DE+İKİ+YENİ+FAKÜLTE+KURULDU. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 MKܒde konu ile ilgili yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi: “Üniversitemiz Hatay Sağlık Yüksekokulu ile Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu birleştirilerek Sağlık Bilimleri Fakültesi”ne dönüştürülmesine, Hatay Sağlık Yüksekokulu bünyesinde kurulu bulunan Ebelik, Hemşirelik, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümleriyle, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu bünyesinde kurulu bulunan Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon II. Öğretim Bölümlerinin öğrencileriyle birlikte Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesine aktarılmasına ayrıca fakülte bünyesinde Biyofizik Mühendisliği Bölümü, Sağlık Fiziği Bölümü, Biyomedikal Mühendisliği Bölümü, Beslenme ve Diyetetik Bölümü, Çocuk Gelişimi Bölümü, Odyoloji Bölümleri ile aynı toplantıda “İslam ve Din Bilimleri Fakültesi”nin kurulmasına ve Fakülte bünyesinde Temel İslami Bilimler Bölümü, İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü, Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü, Dünya Dinleri Bölümlerinin açılmasına karar verilmiştir.”
MKÜ DE İKİ YENİ FAKÜLTE KURULDU. haberi 19 Kasım 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay /  3268 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
MKÜ DE İKİ YENİ FAKÜLTE KURULDU. haberi, Hatay Eğitim Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3268 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MKÜ+DE+İKİ+YENİ+FAKÜLTE+KURULDU. Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MKÜ DE İKİ YENİ FAKÜLTE KURULDU. Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 01 Mayıs 2024 Çarşamba 18:19 https://firmarehberim.com/haber/egitim/mku-de-iki-yeni-fakulte-kuruldu--14641?id=14641&sayfa=3 #MKÜ #DE #İKİ #YENİ #FAKÜLTE #KURULDU. #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MKÜDE #DEİKİ #İKİYENİ #YENİFAKÜLTE #FAKÜLTEKURULDU. #MKÜDEİKİYENİFAKÜLTEKURULDU. #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Eğitimde Duraksama ve Aksama Riski Alınamaz

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı pandemi koşullarında başlarken yeni normalde okul yaşamı ve uzaktan eğitim konusunda farklı görüşler var.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Eylül 2020 13:15
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu

Özel Defne Koleji eğitim sürecini mezuniyet töreni ile noktaladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Temmuz 2020 12:27
Ülkemi En İyi Şekilde Temsil Edeceğim

Hatay Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Lara Özenser Mursal; Amerika’nın en seçkin özel liselerinden Vistamar School’da %100 burslu okumaya hak kazandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Mayıs 2020 15:09
Uğur Okulları 4 Başarılı Kadını Ağırladı

Antakya Uğur Okulları öğrencilerine meslekleri tanıtmak üzere düzenledikleri rutin olarak 2020 Uğur Kariyer Zirvesi’nde bu defa 4 başarılı kadını ağırladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mart 2020 12:08
Yükselen Güç Türkiye ve Vatanseverlik

Yeniler Topluluğu’nun davetlisi olarak mkü ye gelen Ak Parti İstanbul (E.) Milletvekili Metin Külünk, Atatürk Konferans Salonunda Yükselen Güç Türkiye ve Vatanseverlik adlı konferans verdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Mart 2020 14:13
OKULLARDA GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan okullarda İsrafı önlemek amacıyla oluşan atık miktarını azaltmak ve kaynakların verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla yürütülen “Sıfır Atık Projesi” ile ilgili eğitim çalışmaları devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Mart 2020 12:20
Sanatorium Artık MEB Onaylı

Sanat Burada" sloganı ile 1996 yılından bugüne sanat adına başarılı işlere imza atan Sanatorium Müzik,Resim ve Bale Akademisi bir ilke daha imza atmayı başararak MEB onayı aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Mart 2020 12:05
MKÜ DE Olay Yeri İnceleme Teknikleri Eğitimi

MKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünde eğitim gören 195 öğrenciye, Olay Yeri İnceleme Teknikleri Eğitimi verildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Mart 2020 11:38
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ROBOTİK TAKIMLARINDAN ÇİFTE ÖDÜL

Bahçeşehir Koleji Ortaokul robotik takımı Antioch ve lise robotik takımı Engineers Gaziantep’de gerçekleşen Bilim Kahramanları Buluşuyor / FİRST Lego League (FLL) turnuvalarına damga vurdu.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Mart 2020 11:20
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. için Sıkça Sorulan Sorular
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. En Gücel Haberler
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. Firma Rehberi Nerde?
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. Son Güncellemeleri Neler?
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mkü De İki Yeni Fakülte Kuruldu. Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?