MKÜ’de Kitap Okuma Şenliği googlepng

Öğrenciler, Kitap Okumanın Önemine Dikkat Çekti MKÜ Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Yüksekokulu Kültür ve Edebiyat Topluluğu tarafından Kitap Okuma etkinliği düzenlendi.
MKÜ’de+Kitap+Okuma+Şenliği Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Öğrencileri kitap okumaya teşvik etmek amacıyla tertiplenen kitap okuma etkinliğinde ünlü şair ve yazarlardan şiir ve pasajlar okundu. Düzenlenen programda özellikle son dönemde gençliğin teknolojinin esaretinde kaldığı, kitap okumak yerine daha çok televizyon izlediği ve sanal oyunlarla değerli vakitlerini heba ettiğine dikkat çekildi.Topluluk üyeleri, kitabın her yerde ve her zaman okunabileceği fikrini öğrencilere aşılamak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini açıkladı. Amaçlarının daha çok kişinin daha fazla kitap okumasını sağlamak olduğunu belirten öğrenciler, bunu sağlamak için bu tarz etkinliklere devam edeceklerini ifade ettiler.Etkinlikte ayrıca programa renk katmak ve arkadaşlarının kitap okumasını teşvik etmek amacıyla öğrencilere çeşitli kitaplar hediye edilerek değişik ikramlarda bulunuldu. Arkadaşlarına kitap okumayı sevdirmeye çalışan topluluk üyeleri, düzenlemiş oldukları etkinliğe gösterilen ilgiden oldukça memnun kaldı. 
MKÜ’de Kitap Okuma Şenliği haberi 30 Mart 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma  1110 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
MKÜ’de Kitap Okuma Şenliği haberi, Eğitim Haberleri ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1110 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MKÜ’de+Kitap+Okuma+Şenliği Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MKÜ’de Kitap Okuma Şenliği Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 21:59 https://firmarehberim.com/haber/egitim/mkude-kitap-okuma-senligi--24912?id=24912&sayfa=3 #MKÜ’de #Kitap #Okuma #Şenliği #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #MKÜ’deKitap #KitapOkuma #OkumaŞenliği #MKÜ’deKitapOkumaŞenliği #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Eğitimde Duraksama ve Aksama Riski Alınamaz

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı pandemi koşullarında başlarken yeni normalde okul yaşamı ve uzaktan eğitim konusunda farklı görüşler var.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Eylül 2020 13:15
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu

Özel Defne Koleji eğitim sürecini mezuniyet töreni ile noktaladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Temmuz 2020 12:27
Ülkemi En İyi Şekilde Temsil Edeceğim

Hatay Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Lara Özenser Mursal; Amerika’nın en seçkin özel liselerinden Vistamar School’da %100 burslu okumaya hak kazandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Mayıs 2020 15:09
Uğur Okulları 4 Başarılı Kadını Ağırladı

Antakya Uğur Okulları öğrencilerine meslekleri tanıtmak üzere düzenledikleri rutin olarak 2020 Uğur Kariyer Zirvesi’nde bu defa 4 başarılı kadını ağırladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mart 2020 12:08
Yükselen Güç Türkiye ve Vatanseverlik

Yeniler Topluluğu’nun davetlisi olarak mkü ye gelen Ak Parti İstanbul (E.) Milletvekili Metin Külünk, Atatürk Konferans Salonunda Yükselen Güç Türkiye ve Vatanseverlik adlı konferans verdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Mart 2020 14:13
OKULLARDA GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan okullarda İsrafı önlemek amacıyla oluşan atık miktarını azaltmak ve kaynakların verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla yürütülen “Sıfır Atık Projesi” ile ilgili eğitim çalışmaları devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Mart 2020 12:20
Sanatorium Artık MEB Onaylı

Sanat Burada" sloganı ile 1996 yılından bugüne sanat adına başarılı işlere imza atan Sanatorium Müzik,Resim ve Bale Akademisi bir ilke daha imza atmayı başararak MEB onayı aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Mart 2020 12:05
MKÜ DE Olay Yeri İnceleme Teknikleri Eğitimi

MKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünde eğitim gören 195 öğrenciye, Olay Yeri İnceleme Teknikleri Eğitimi verildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Mart 2020 11:38
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ROBOTİK TAKIMLARINDAN ÇİFTE ÖDÜL

Bahçeşehir Koleji Ortaokul robotik takımı Antioch ve lise robotik takımı Engineers Gaziantep’de gerçekleşen Bilim Kahramanları Buluşuyor / FİRST Lego League (FLL) turnuvalarına damga vurdu.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Mart 2020 11:20
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği için Sıkça Sorulan Sorular
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği En Gücel Haberler
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Firma Rehberi Nerde?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Son Güncellemeleri Neler?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mkü’de Kitap Okuma Şenliği Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?