MKÜ'DE VETERİNER FAKÜLTESİNDE PROF. DR. BATMAZ KONFERANSI googlepng

Uludağ Üniversitesi Veteriner Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Hasan Batmaz, akreditasyonun bir kurumun veya bir programın kalitesiyle ilgili yazılmış rapor olduğunu ifade etti.
MKÜ+#39;DE+VETERİNER+FAKÜLTESİNDE+PROF.+DR.+BATMAZ+KONFERANSI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Batmaz, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Tayfur Sökmen Yerleşkesi Veteriner Fakültesi Mehmet Akif Ersoy Konferans salonu'nda düzenlenen ''Veteriner Fakültelerinde Avrupa Birliği Normlarında Akreditasyon Süreci'' konferansında yaptığı konuşmada bu alanda Avrupa Veteriner Eğitim Kurumları Birliği (EAEVE) akreditasyon ile ilgili bir düzenleme getirdiğini açıkladı.      Batmaz, EAEVE'nin getirdiği düzenleme ile fakültelere bazı uygulamaları hayata geçirmek için ziyaretler düzenlediğini, Türkiye'de 15 veteriner fakültesinin birliğe üyeliğinin kabul edildiğini belirtti.      Birliğin fakültelere asgari gereksinimlerini ve kurumlar arası işbirliği saplamak gibi bir çok faydasının olduğunu ifade eden Batmaz, akreditasyon sürecinde ölçülen standardın uzun vadede sürdürülebilir olmasının şart olduğunu kaydetti.          Batmaz, birliğin meslek kalitesinin artması için veteriner hekimlik eğitiminin asgari gereksinimlerinin tamamlanmasını hedeflediğini belirterek, EAEVE'nin akreditasyon sürecini şöyle tanımladı:      ''Birlik öz değerlendireme raporu hazırladıktan sonra 6-7 kişilik bir uzman grup ile öğrencilerin de içinde olduğu bir heyet üye fakülteyi ziyaret eder. Uzmanlar fakültenin eğitim şartları ile ilgili bir rapor hazırlar ve rapor birliğin merkezinde değerlendirmeye alınır.''      Batmaz uzman ekibin raporunu göre fakültelere bir dizi düzenleme veya eksiklerini tamamlaması için destekte bulunduğunu ifade etti.      MKÜ Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Suat Erdoğan ise 2006 yılında EAEVE'ye üyelik başvurusu yapılan ve birliğe üyelik yolunda ilk adımı atan fakültenin bölüm yapılanması düzenlenerek 3 olan bölüm sayısı 5'e, 16 anabilim dalı sayısı 20'ye çıkarıldığını ifade etti.        Erdoğan, fakültede okutulan derslerin yeniden düzenlenerek müfredat ve kredileri akreditasyon programına uyumlu hale getirildiğini, EAEVE'ye akreditasyon sürecinin oldukça zorlu ve özveri isteyen, fakültedeki en alt idari personelden en üst yöneticisine ve üniversite yönetiminin de desteklerini gerektiren uzun ve zahmetli bir süreç olduğunu kaydetti.      Etkinliğe MKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Koç, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu Müdürü Ahmet Koç, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı.
MKÜ'DE VETERİNER FAKÜLTESİNDE PROF. DR. BATMAZ KONFERANSI haberi 27 Mayıs 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay /  4857 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
MKÜ'DE VETERİNER FAKÜLTESİNDE PROF. DR. BATMAZ KONFERANSI haberi, Hatay Eğitim Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 4857 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MKÜ+#39;DE+VETERİNER+FAKÜLTESİNDE+PROF.+DR.+BATMAZ+KONFERANSI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Başkan Oduncu’dan Yeni Eğitim Ve Öğretim Yılı Mesajı

Hatay Özel Okul Öncesi Eğitim Kurumları Derneği Başkanı Fatma Oduncu yeni eğitim öğretim dönemi ile ilgili yaptığı açıklamasında:”Değerli öğretmenlerimiz, sevgili çocuklarımız ve kıymetli veliler,Bu hafta; yeni bir eğitim ve öğretim yılına daha büyük bir heyecanla başlıyoruz.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Eylül 2024 21:48
Eğitim camiası ile yeni döneme hazırlık toplantısı

Hatay Valisi Mustafa Masatlı, “2024-2025 Eğitim -Öğretim Yılı Okul Yöneticileri Değerlendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ağustos 2024 22:00
Öğretmenlere Sürpriz Etkinlik

Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Okul Müdürü Güliz Aslanyürek, 24 Kasım Öğretmenler Günü için özel etkinlik düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 16:07
ÖĞRENCİLERE ULAŞIM DESTEĞİ

Kabine sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan bir müjde de gençlere vererek, "Ailelerinin yaşadığı şehirlerden uzakta eğitim-öğretim gören üniversite öğrencilerimize, okullarına gidiş ve dönüşleri için ulaşım desteği sağlayacağız" dedi.

| 11 Ekim 2022 16:33
KIRTASİYE YARDIMI BAŞVURUSU E-DEVLET | Kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları, gerekli belgeler

İlkokul, ortaokul ve liselerin açılmasında geri sayım devam ederken veli ve öğrencileri kırtasiye telaşı sardı. Kırtasiye malzemeleri almakta zorlanan kişiler ise Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın verdiği Kırtasiye Yardımı hakkında araştırmalara başladı. Peki kırtasiye yardımı nedir, ne kadar, kimlere verilir? Kırtasiye yardımı başvuru şartları nedir? İşte kırtasiye yardımı başvuru ekranı ve tüm detaylar haberimizde.

İkan Alkan Düşyolu | 31 Ağustos 2022 23:16
Okula Dönüş Başlıyor !

Yakında Okullar , ozel okullar , Kolejler , Anaokullar , Dershaneler , Kurs Yerleri ,Okul Servisleri açılıyor.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Ağustos 2022 20:43
Teknofest’de Final Heyecanı Yaşanacak

İskenderun Teknik Üniversitesi (İSTE) dünyanın en büyük havacılık, uzay ve teknoloji festivali TEKNOFEST’te başarılara imza atmaya devam ediyor.

Nejla Çetinoğlu | 29 Temmuz 2022 16:06
NECMİ ASFUROĞLU OKULUNDAN BÜYÜK BAŞARI

23 ülkeden 195 sporcunun mücadele ettiği Avrupa Okullar Satranç Şampiyonasında Türkiye turnuvayı en başarılı ülke olarak tamamladığı şampiyonada Ülkemizi ve Okulumuzu temsilen öğrencimiz Nadiye BEREKETOĞLU başarı ile temsil etti.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 18:29
HATAY’A GÜMÜŞ MADALYA BAHÇEŞEHİR’DEN

Ermenistan Erivan’da düzenlenen 63 ülke ve 237 öğrencinin katılımıyla gerçekleştirilen 33. Uluslararası Biyoloji Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil eden Bahçeşehir Koleji Hatay Kampüsü Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Abdullah Akif ÇELİKKAYA gümüş madalya ile ülkemizi gururlandırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Temmuz 2022 16:31
Müdür Tecimen peruk yapım kursunu ziyaret etti

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Başkanlığını Avukat Mehmet Yalçın’ın yaptığı Yayladağılılar Derneği bünyesinde kurulan peruk dikim kursunu ziyaret etti.

Ragibe Gülen | 15 Ocak 2022 11:51
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi için Sıkça Sorulan Sorular
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi En Gücel Haberler
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi Firma Rehberi Nerde?
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi Son Güncellemeleri Neler?
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mkü&Amp;#39;De Veteriner Fakültesinde Prof. Dr. Batmaz Konferansi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?