ÖĞRENCİLERDEN TİYATRO GÖSTERİSİ googlepng

Mustafa Gençay Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Vural, sosyal aktivitelerin öğrencilerin başarısında çok önemli bir rol oynadığını ifade etti.
ÖĞRENCİLERDEN+TİYATRO+GÖSTERİSİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Vural, Kültür Merkezi'nde düzenlen ''Dünyanın Yanağından Öptük'' isimli tiyatro gösterisinde yaptığı konuşmada, sosyal aktivitelerin öğrencilerin kişisel gelişiminde önemli bir paya sahip olduğunu ve ülkenin bu gençlerin omuzlarında daha güzel günlere doğru ilerleyeceğini belirtti.         Eğitimin uzun soluklu bir uğraş olduğunu belirten Vural, insana yapılan yatırımın en önemli ve geri dönüşümü en verimli yatırım olduğunu bilincinde olduklarının altını çizerek eğitimin yalnızca dört duvardan ibaret olan sınıflarda olmayacağının farkında olduklarını kaydetti.      Edebiyat öğretmenleri Fatih Karacı ve Kadir Yalçın yönetimindeki okulun Kütüphane Kulübü öğrencilerinin oynadığı ''Dünyanın Yanağından Öptük'' adlı tiyatro oyunu izleyicilerden alkış aldı.      Oyuna okul öğretmenleri, veliler ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.   
ÖĞRENCİLERDEN TİYATRO GÖSTERİSİ haberi 26 Mayıs 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Eğitim kategorisine, ilgili firma Hatay /  2821 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ÖĞRENCİLERDEN TİYATRO GÖSTERİSİ haberi, Hatay Eğitim Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Eğitim kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2821 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ÖĞRENCİLERDEN+TİYATRO+GÖSTERİSİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ÖĞRENCİLERDEN TİYATRO GÖSTERİSİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 20:49 https://firmarehberim.com/haber/egitim/ogrencilerden-tiyatro-gosterisi--5455?id=5455&sayfa=3 #ÖĞRENCİLERDEN #TİYATRO #GÖSTERİSİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ÖĞRENCİLERDENTİYATRO #TİYATROGÖSTERİSİ #ÖĞRENCİLERDENTİYATROGÖSTERİSİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Eğitim Haberleri googlepng

Eğitimde Duraksama ve Aksama Riski Alınamaz

2020-2021 Eğitim Öğretim Yılı pandemi koşullarında başlarken yeni normalde okul yaşamı ve uzaktan eğitim konusunda farklı görüşler var.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Eylül 2020 13:15
Özel Defne Kolejinde Mezuniyet Coşkusu

Özel Defne Koleji eğitim sürecini mezuniyet töreni ile noktaladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Temmuz 2020 12:27
Ülkemi En İyi Şekilde Temsil Edeceğim

Hatay Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesi öğrencisi Lara Özenser Mursal; Amerika’nın en seçkin özel liselerinden Vistamar School’da %100 burslu okumaya hak kazandı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Mayıs 2020 15:09
Uğur Okulları 4 Başarılı Kadını Ağırladı

Antakya Uğur Okulları öğrencilerine meslekleri tanıtmak üzere düzenledikleri rutin olarak 2020 Uğur Kariyer Zirvesi’nde bu defa 4 başarılı kadını ağırladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mart 2020 12:08
Yükselen Güç Türkiye ve Vatanseverlik

Yeniler Topluluğu’nun davetlisi olarak mkü ye gelen Ak Parti İstanbul (E.) Milletvekili Metin Külünk, Atatürk Konferans Salonunda Yükselen Güç Türkiye ve Vatanseverlik adlı konferans verdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Mart 2020 14:13
OKULLARDA GERİ DÖNÜŞÜM EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

Samandağ Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından ilçe sınırları içerisinde bulunan okullarda İsrafı önlemek amacıyla oluşan atık miktarını azaltmak ve kaynakların verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla yürütülen “Sıfır Atık Projesi” ile ilgili eğitim çalışmaları devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Mart 2020 12:20
Sanatorium Artık MEB Onaylı

Sanat Burada" sloganı ile 1996 yılından bugüne sanat adına başarılı işlere imza atan Sanatorium Müzik,Resim ve Bale Akademisi bir ilke daha imza atmayı başararak MEB onayı aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Mart 2020 12:05
MKÜ DE Olay Yeri İnceleme Teknikleri Eğitimi

MKÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Konferans Salonunda Hatay İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğüne bağlı Olay Yeri İnceleme Ekipleri tarafından, Acil Yardım ve Afet Yönetimi Bölümünde eğitim gören 195 öğrenciye, Olay Yeri İnceleme Teknikleri Eğitimi verildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Mart 2020 11:38
BAHÇEŞEHİR KOLEJİ ROBOTİK TAKIMLARINDAN ÇİFTE ÖDÜL

Bahçeşehir Koleji Ortaokul robotik takımı Antioch ve lise robotik takımı Engineers Gaziantep’de gerçekleşen Bilim Kahramanları Buluşuyor / FİRST Lego League (FLL) turnuvalarına damga vurdu.

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Mart 2020 11:20
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi için Sıkça Sorulan Sorular
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi En Gücel Haberler
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi Firma Rehberi Nerde?
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi Son Güncellemeleri Neler?
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Öğrencilerden Tiyatro Gösterisi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?