Göktaş: Bu millet, sahipsiz değil googlepng

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, et fiyatları ile oynayanlar hakkında suç duyurusunda bulundu.
Göktaş:+Bu+millet,+sahipsiz+değil+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, üreticiden alınan etin fiyatında büyük miktarda düşüş olmasına rağmen bunun marketlerde ve satış noktalarında tüketiciye bir türlü yansımadığına dikkat çekerek, ET üzerinden haksız kazanç elde edenler hakkında cumhuriyet savcılıklarına suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Hükümetin Et ithaline yönelik kararı ortada. Ve gelen etler belli. Ne kadar canlı hayvan geldi. Ne oldubitti devletin elinde mevcut… Bunun yanı sıra et üretici birlikleri ile çok sayıda mesleki kuruluş ET üzerindeki kirli oyunu aktarıyor. Bunu duymazdan gelmek, görmezden gelmek kimin işine yarıyor? Bu yapılan yasal bir iş mi? Ve bunun neresi ahlaka ve vicdana uygun? Bunların yasadan korktuğu yok. İşin garibi Allah’tan da korkmuyorlar. Yüzleri kızarmıyor. Ar perdeleri yırtılmış. Arsız ve hırsız olmuşlar. Birilerinin dur demesi gerekiyor” dedi. Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “Yapılan ithalat ile et üreticisinde fiyat düştü. Bu kesin ortada. Kesim ücreti düştü. Toptan et fiyatı düştü. Ama bu düşüşler Tüketiciye yansımıyor. Tüketici ET’ i büyük marketlerden, satış noktalarından alıyor. Oralarda bu düşüşler tüketiciye yansımıyor. Bu satış noktaları ve marketlerin faturalarını inceleyen yok mu? Denetleyen yok mu? Maliye, Zabıta, Kolluk kuvveti bu ülkede niye var? Bu tüketicinin sırtından artık herkes inmeli. İnmeyeni indirmeli. Bunun için o yasalar kanunlar adil, eşit, tarafsız uygulanmalı. Tüketicinin hak ve hukukunu koruyacak bir müessese yok mu? Ancak şikâyet mi etmeliyiz. Şikâyet etmeden bu ülkede hiçbir iş yasaya, kanuna, yönetmeliğe uygun yürümeyecek mi? Bu çağdaş ülke olmak? Bu medeni olmak? Bu mu insan haklarına saygılı olmak? Allah aşkına artık tüm kurum ve kuruluşlar görevini görevinin bilinç ve şuuru içinde tam ve eksiksiz yapsın. Vatandaşa bu zulüm niye?” dedi. Çevre Ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği (ÇETKODER) Genel Başkanı Mustafa Göktaş, “ithale rağmen bu fiyatların tüketiciye bir türlü yansımaması yüzünden bu hususta görevini ihmal eden kötüye kullananlar hakkında ayrıca,  piyasada haksız rekabeti gerçekleştirip haksız kazanç temin edenler hakkında, bu gün itibari ile 81 ilin Cumhuriyet Başsavcılıklarına suç duyurusunda bulunacağız. Bununla ilgili hazırlıklar tamamlandı. Arkadaşlarımız bu işin takipçisi olacaklar. Bunun suçu kimde ise, bu işin arkasında kimler varise yakalanıp hesap sorulmalı. Milletin cebinden ellerini çekmeyi bilmelidirler. Bui millet sahipsiz değil” dedi.
Göktaş: Bu millet, sahipsiz değil haberi 23 Temmuz 2010 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Firma kategorisine, ilgili firma Hatay /  1034 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Göktaş: Bu millet, sahipsiz değil haberi, Hatay Firma Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Firma kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1034 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Göktaş:+Bu+millet,+sahipsiz+değil+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Göktaş: Bu millet sahipsiz değil Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 23:34 https://firmarehberim.com/haber/firma/goktas-bu-millet-sahipsiz-degil-107 #Göktaş: #Bu #millet #sahipsiz #değil #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Göktaş:Bu #Bumillet, #millet,sahipsiz #sahipsizdeğil #Göktaş:Bumillet,sahipsizdeğil #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Firma Haberleri googlepng

Lemas Suite Hotel Manavgat HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Lemas Suite Hotel Firması Lemas Suite Hotel Yönetiminde Antalya ili Manavgat ilçesinde Oteller, Hoteller, Konaklama,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 5 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 5 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Nisan 2024 08:00
Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emin Acar Çankaya HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emin Acar Firması Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Emin Acar Yönetiminde Ankara ili Çankaya ilçesinde Muhasebeciler, Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 3 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 3 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Nisan 2024 07:40
Beşer Vezirköprü Turizm Merzifon HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Beşer Vezirköprü Turizm Firması Beşer Vezirköprü Turizm Yönetiminde Amasya ili Merzifon ilçesinde Otobüs İşletmeleri,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 4 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 4 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Nisan 2024 07:00
Günindi Oto Takograf Servisi Aksaray Merkez HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Günindi Oto Takograf Servisi Firması Günindi Oto Takograf Servisi Yönetiminde Aksaray ili Aksaray Merkez ilçesinde Oto Yedek Parça,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 4 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 4 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Nisan 2024 06:40
Aras Halı Yıkama Ağrı Merkez HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Aras Halı Yıkama Firması Aras Halı Yıkama Yönetiminde Ağrı ili Ağrı Merkez ilçesinde Halı Yıkama, Halı Yıkama Fabrikası, Halı Temizleme,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 4 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 4 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Nisan 2024 06:00
Topmodels Afyonkarahisar Afyonkarahisar Merkez HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Topmodels Afyonkarahisar Firması Topmodels Afyonkarahisar Yönetiminde Afyonkarahisar ili Afyonkarahisar Merkez ilçesinde Oyuncak,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 10 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 10 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Nisan 2024 05:40
Teknode Adıyaman Merkez HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Teknode Firması Teknode Yönetiminde Adıyaman ili Adıyaman Merkez ilçesinde Telekomünikasyon,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 1 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 1 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Nisan 2024 05:00
Dr. Hamza Gürsel Ağca Seyhan HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Dr. Hamza Gürsel Ağca Firması Dr. Hamza Gürsel Ağca Yönetiminde Adana ili Seyhan ilçesinde Doktorlar,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 10 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 10 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Nisan 2024 04:40
Selge Beach Resort Manavgat HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Selge Beach Resort Firması Selge Beach Resort Yönetiminde Antalya ili Manavgat ilçesinde Oteller, Resort, Hoteller, Konaklama,', sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 5 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 5 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Nisan 2024 01:40
Özgüneş Eczanesi Çankaya HİZMETE DEVAM EDİYOR!

Özgüneş Eczanesi Firması Özgüneş Eczanesi Yönetiminde Ankara ili Çankaya ilçesinde Eczaneler,', , sektörlerinde faaliyet göstermekte olup 2024 yılı içerisinde 10 kişi tarafından ziyaret edilmiş ve 10 kişi tarafından aranmıştır.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Nisan 2024 01:00
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil için Sıkça Sorulan Sorular
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil En Gücel Haberler
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil Firma Rehberi Nerde?
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil En Popüler Haber Listesi Nerede?
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil Son Güncellemeleri Neler?
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Göktaş: Bu Millet, Sahipsiz Değil Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?