MKÜ Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı googlepng

MKÜ Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Üniversitemizde Kalite Yönetim Sistemi Çalışmaları Tüm Hızıyla Devam Ediyor Bilindiği üzere üniversitemiz tüm birimleriyle TSE-EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine sahip sayılı yükseköğrenim kurumlarından biridir. Bu belgeye sahip kuruluşlarda belgenin devamlılığı açısından yılda bir defa gözetim tetkiki gerçekleştiriliyor.
MKÜ+Gözetim+Tetkiki+Sonuçlarından+Olumlu+Not+Aldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Bu kapsamda, Üniversitemizde 29-30 Kasım 2016 tarihinde Türk Standardları Enstitüsü tarafından TSE-EN ISO 9001:2008 Kalite yönetim sistemi gözetim tetkiki gerçekleştirildi. Tetkik, Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Kaya başkanlığında, birim üst düzey yetkililerinin ve kalite kurulunun katıldığı açılış toplantısı ile başladı. Baş tetkikçi Mehmet Uğur ÖZDENİZ ve beraberindeki tetkik heyeti (Dr. Sedat Gülay ve Abdullah Ekinci) tarafından İki gün boyunca Strateji Geliştirme Daire Başkanlığının uzmanları rehberliğinde üniversitemizin tüm birimlerinde TSE–EN ISO 9001:2008 Kalite Yönetim Sistemi Standardı çerçevesinde tetkik gerçekleştirildi.   30 Kasım 2016 Çarşamba günü 17.30 da yine Rektörümüz Prof. Dr. Hasan KAYA başkanlığındaki tetkik heyeti, birim yöneticileri ve kalite kurulu ile iki gün boyunca süren tetkik sonuçlarını değerlendirdi. Üniversitemiz için herhangi bir uygunsuzluk raporunun düzenlenmediği tetkikin kapanış toplantısında, Rektör Kaya ve Kalite Yönetim Temsilcimiz Prof. Dr. Veysel Eren, bu çalışmaların üniversitemiz için taşıdığı öneme ve kalite çalışmalarının sürdürülebilmesi adına Mustafa Kemal Üniversitesi’nin her bir biriminin gerekli önemi göstermesi gerektiğini vurguladılar.  
MKÜ Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı haberi 07 Aralık 2016 16:48 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Genel kategorisine, ilgili firma Mustafa Kemal Üniversitesi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Üniversiteler sektörüne eklenmiş olup  113 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
MKÜ Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı haberi, Hatay Antakya Genel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Genel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 113 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MKÜ+Gözetim+Tetkiki+Sonuçlarından+Olumlu+Not+Aldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MKÜ Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Mayıs 2024 Pazartesi 23:43 https://firmarehberim.com/haber/genel/mku-gozetim-tetkiki-sonuclarindan-olumlu-not-aldi-55779 #MKÜ #Gözetim #Tetkiki #Sonuçlarından #Olumlu #Not #Aldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MKÜGözetim #GözetimTetkiki #TetkikiSonuçlarından #SonuçlarındanOlumlu #OlumluNot #NotAldı #MKÜGözetimTetkikiSonuçlarındanOlumluNotAldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Genel Haberleri googlepng

DİLGAN (BİLGE) TAŞ KERTUŞ, HATAY BTK BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği –TÜRSAB- Antares Turizm Acenta sahibi Dilgan (Bilge) Taş Kertuş, Hatay BTK Başkanlığa adaylığını açıkladı.

İkan Alkan Düşyolu | 21 Eylül 2022 20:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’a Geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 25 Haziran 2021 Cuma günü Medeniyetler şehri Hatay'ımıza geliyor..

| 22 Haziran 2021 14:57
Hatay Radyo Melodi Fm 98.5

Hatay Radyo Melodi Fm 98.5 Hatay Defne bölgesinde Özgün Müzik, Arapça Müzik, Türkü Radyosu, Radyo Dinle, Online Radyo, Anadolu Rock, İnternet Radyoları, Rock Müzik, Etnik Müzik türünde yayın yapan radyo istasyonudur.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Mayıs 2021 00:59
SM DÖNERDEN NEFES BEBEĞE DESTEK

Yıllardır Hatay halkına verdiği hizmetler ve yarattığı istihdamla adından sıkça söz ettiren Süleyman Koçak Grup yönetim kurulu başkanı Süleyman Koçak’tan anlamlı davranış…

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 29 Mayıs 2021 16:10
İŞÇİ VE EMEKÇİNİN BAYRAMI 1 MAYIS

1 MAYISTA YAŞANAN GENELGEDEN DOLAYI MEYDANLARDA OLAMIYORUZ AMA İLERLEYEN GÜNLERDE ANLAMINA YAKIŞIR ŞEKİLDE DOSTLUK VE DAYANIŞMA HAVASINDA MEYDANLARDA KUTLAMAK DİLEĞİ İLE

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 30 Nisan 2021 15:29
Neden Ücretsiz Firma Rehberi ?

Firma Rehberi Firmanızı 5 Adımda ekleyeceğini Ücretsiz Firma Rehberidir.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Mart 2021 19:26
MESUT YILMAZ VEFAT ETTİ

Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz vefat etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Ekim 2020 11:58
Kampanya

Bayram Kampanyası Oto Cam Filimleri 100 TL

| 25 Temmuz 2020 08:50
Havai fişek fabrikasında patlama

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Temmuz 2020 14:39
Berber ve kuaförlerin Yeni çalışma sistemi

Pazartesi günü açılacak olan berber, güzellik salonu ve kuaförlerin 09.00- 21.00 saatleri arasında faaliyet yürütebileceği, randevu sistemiyle hizmet sunumunun esas olacağı açıklandı. Genelgede ayrıca, bu iş yerlerindeki temizlik ortamının korunması için bir dizi kural yer aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Mayıs 2020 13:51
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı için Sıkça Sorulan Sorular
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı En Gücel Haberler
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Firma Rehberi Nerde?
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Son Güncellemeleri Neler?
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mkü Gözetim Tetkiki Sonuçlarından Olumlu Not Aldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?