Sayaç taktırmayanın elektriği 18 Nisan’da kesilecek googlepng

Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde neredeyse yüzde 90 oranında kayıt dışı elektrik ile tarımsal sulama yapan çiftçilerin, kullandıkları trafolara sayaç taktırdığında, yapılan son derece cazip indirim kampanyasından yararlanacağını belirtti. Sayaç taktırmayan çiftçilere ise enerji verilmeyeceği belirtildi.
Sayaç+taktırmayanın+elektriği+18+Nisan’da+kesilecek Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Tarımsal sulama mevsiminin başlaması ile neredeyse tümü kayıt dışı olarak kullanılan elektrik tüketiminin artacağına vurgu yapılıyor. Sık sık kesinti yaşanmasına neden olan bu durum yüzünden, kaliteli elektrik enerjisi alınamadığını belirten Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, “Bu durumdan sadece tarımsal sulama yapan çiftçilerimiz değil, küçük ve orta ölçekli sanayiler, imalatçılar, esnaflar ve meskenler de olumsuz yönde etkilenmektedir” dedi.“Sayacı taktır, israftan kurtul”Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, Dicle Elektrik Dağıtım bölgesinde yaklaşık 20 binin üstünde trafoya sayaç takılmasının beklendiğini kaydederek, "Tarımsal sulama yapan ve bunun için elektrik kullanan çiftçilerin sayaçlarını değiştirmesi ile yüzde 90’ın üzerinde olan kayıt dışı kullanım düşecek. Böylece israftan kurtulacak, ülke ekonomisine büyük katkı sağlanacak, elektrik daha kaliteli hale gelecek ve kesintiler azalacak” diye konuştu.Tarımsal sulamada elektrik kullanan çiftçilerin son derece memnun olduğunu belirten Karagüzel, “Ülke ekonomisine sağlanacak katkının yanı sıra kayıp kaçak oranlarında da düşüş gerçekleşecek” ifadelerini kullandı.Sayaç taktırmayanın elektriği 18 Nisan’da kesilecekGıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik'in başkanlığında yapılan geniş katılımlı toplantıda alınan karar gereği sayaç taktırmayan çiftçilerin elektriklerinin kesileceği belirtildi.Dicle Elektrik Dağıtım Genel Müdürü Murat Karagüzel, Güneydoğu Anadolu Bölgesinde binlerce çiftçiye birer mektup gönderilerek, varılan mutabakat gereği 18 Nisan tarihine kadar sayaç taktırmalarını istediklerini belirtti. Bu tarihe kadar müracaat etmeyen çiftçilere enerji verilmeyeceği özellikle ifade edildi. Diğer taraftan, tarımsal sulama müşterilerinden takılacak sayaçlar için bir bedel talep edilmeyeceğini vurguladı.
Sayaç taktırmayanın elektriği 18 Nisan’da kesilecek haberi 18 Nisan 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Genel kategorisine, ilgili firma Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  310 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Sayaç taktırmayanın elektriği 18 Nisan’da kesilecek haberi, Hatay Antakya Genel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Genel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 310 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Sayaç+taktırmayanın+elektriği+18+Nisan’da+kesilecek Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Sayaç taktırmayanın elektriği 18 Nisan’da kesilecek Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 17:53 https://firmarehberim.com/haber/genel/sayac-taktirmayanin-elektrigi-18-nisanda-kesilecek--25095?id=25095&sayfa=10 #Sayaç #taktırmayanın #elektriği #18 #Nisan’da #kesilecek #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Sayaçtaktırmayanın #taktırmayanınelektriği #elektriği18 #18Nisan’da #Nisan’dakesilecek #Sayaçtaktırmayanınelektriği18Nisan’dakesilecek #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Genel Haberleri googlepng

79 MİLYONU İLGİLENDİRİYOR!

Borç yapılandırmasında süreyi kaçıranlara yeni imkanlar sağlayan, emeklilere ikramiye ödemesi gibi düzenlemeleri içeren torba yasa Resmi Gazete'de yayımlandı.

Mehmet Katırcıoğlu | 27 Ocak 2017 17:23
Antakya Mobilyası İMOB Fuarı’nda görücüye çıktı

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası’nın liderliğinde 7,3 milyon Avro yatırımla hayata geçirilen Antakya Mobilyacılığını Geliştirme Projesi (ANMOGEP) kapsamında tasarlanan mobilyalar 13. İMOB Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda uluslararası heyetler, mimarlar ve tüketiciler ile buluştu. TÜSİAD Başkanı Erol Bilecek ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş’ın da ziyaret ettiği stant, 29 Ocak Pazar gününe kadar 11. holde ziyaret edilebilir.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2017 12:09
TÜKETİCİ GÜVEN ENDEKSİ OCAK 2017

'Türkiye İstatistik Kurumu Hatay Bölge Müdürlüğü'' verilerine göre Tüketici güven endeksi 66,9 oldu. Türkiye İstatistik Kurumu ve Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası işbirliği ile yürütülen tüketici eğilim anketi sonuçlarından hesaplanan tüketici güven endeksi, 2017 Ocak ayında bir önceki aya göre %5,6 oranında arttı; 2016 Aralık ayında 63,4 olan endeks değeri 2017 Ocak ayında 66,9 oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Ocak 2017 15:52
EVLİLİK MASRAFI ? BİN TL YE ULAŞIYOR

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre 2015 yılında evlenen çiftlerin sayısı bir önceki yıla göre yüzde 5 artarak 602 bin 982 oldu. Evlilik oranları hız kesmezken, evlenecek çiftlerin ihtiyaçları hesaba katıldığında, mütevazi bir ev kurma ve düğün maliyeti 60 bin TL'den başlayan rakamlara ulaşıyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Ocak 2017 15:46
KARŞILIKSIZ ÇEKTE ŞOK TUTAR

Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi, Aralık ayı çek raporuna göre 2016 yılında bankalara ibraz edilen çeklerin sayısı 2015 yılına göre yüzde 7 azalarak 21.2 milyon adet olurken, bu çeklerin parasal tutarının ise yüzde 5 artışla toplam 706 milyar liraya ulaştığı belirlendi.

Mehmet Katırcıoğlu | 25 Ocak 2017 14:19
O GÜBRE ARTIK SATILMAYACAK

Teröristlerin bomba yapımında kullanması nedeniyle kısıtlanan amonyum Nitrat gübresinin tarımsal amaçlı kullanımı, Tekirdağ'da tamamen yasaklandı. Artık çiftçilere satış yapılmayacak.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Ocak 2017 14:06
LİMANLARA POLİS NOKTASI KURULUYOR

Deniz Limanları ve Hudut Kapıları Emniyet Müdürü Doğan Özer, limanların girişinde kontrol ve güvenlik amacıyla polis noktaları bulunacağını söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ocak 2017 12:50
MEHMET KATIRCIOĞLU FirmaRehberim.com SÖMESTR MESAJI

Başarılı geçen 2016 - 2017 Eğitim ve öğretim döneminin yarı yıl tatilinde tüm öğrencilerimizin iyi bir tatil geçirmesini ve başarılarının devamını dileriz.

Mehmet Katırcıoğlu | 23 Ocak 2017 17:44
GSM OPERATÖRLERİNİN TELEFON SATIŞLARI 2016’DA REKOR KIRDI

Cep telefonuna taksit yasağı, GSM operatörlerinin kontratlı cihaz satışlarına ilgiyi artırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 23 Ocak 2017 13:21
367 KİŞİ GÖREVDEN İHRAÇ EDİLDİ

4 Yeni KHK ile 367 Kişi İhraç Edildi 682, 683, 684 ve 685 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameler Resmi Gazetede yayımlandı.

Mehmet Katırcıoğlu | 23 Ocak 2017 13:11
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek için Sıkça Sorulan Sorular
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek En Gücel Haberler
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek Firma Rehberi Nerde?
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek En Popüler Haber Listesi Nerede?
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek Son Güncellemeleri Neler?
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Sayaç Taktırmayanın Elektriği 18 Nisan’da Kesilecek Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?