THY DEN AFRİKALI İŞ ADAMLARINA VİZE KOLAYLIĞI googlepng

THY YÖNETİM KURULU BAŞKANI TOPÇU: -''SCHENGEN, ABD VEYA İNGİLTERE VİZESİ BULUNAN AFRİKALI YOLCULARIMIZIN, İSTANBUL ATATÜRK HAVALİMANI'NDA VİZE ALABİLMELERİ, TÜRKİYE'YE VE TÜRK HAVA YOLLARINA OLAN İLGİYİ ARTIRACAKTIR
THY+DEN+AFRİKALI+İŞ+ADAMLARINA+VİZE+KOLAYLIĞI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Türk Hava Yolları (THY) ile seyahat eden SAGA (Sahra Altı Afrika) ülkeleri vatandaşları, geçerli Schengen, İngiltere ve ABD vizesi sahibi olmaları koşuluyla Atatürk Havalimanı'ndan Türkiye vizesi alabilecek.      THY Basın Müşavirliğinden yapılan açıklamada, Büyük Sahra Çölü'nün güneyindeki Burindi, Komoros, Cibuti, Eritre, Etiyopya, Kenya, Malavi, Ruanda, Somali, Uganda, Tanzanya, Zambiya, Angola, Kamerun, Kongo, Demokratik Kongo, Sudan, Gambiya, Gana, Nijer, Nijerya ve Senegal'den oluşan SAGA ülkelerine yönelik başlatılan yeni uygulamanın, bölge ülkeleri ile Türkiye arasında ticari ilişkilerin gelişmesine katkıda bulunacağı ve THY'nin yolcu sayısının artmasını da sağlayacağı kaydedildi.      THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu da konuya ilişkin açıklamasında, Afrika'dan Türkiye'ye gelecek yolcuların vizelerini kolaylaştırmak için yapılan çalışmaların önemine işaret ederek, ''Afrika'da birçok şehirde, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçiliğinin uzak olması ya da bulunmaması sebebiyle vize almakta zorluk çekiliyor. Türk Hava Yollarının girişimiyle İçişleri Bakanlığı ve Dışişleri Bakanlığıyla yapılan görüşmeler sonucunda vize kolaylığı sağlandı. Konunun olumlu sonuçlanmasında Sayın Cumhurbaşkanımızın ve Başbakanımızın katkıları oldu. Kendilerine teşekkürlerimizi sunuyoruz. Schengen, ABD veya İngiltere vizesi bulunan Afrikalı yolcularımızın, İstanbul Atatürk Havalimanı'nda vize alabilmeleri, Türkiye'ye ve Türk Hava Yollarına olan ilgiyi artıracaktır'' görüşünü bildirdi.               -VİZE İÇİN GEREKEN KOŞULLAR-           Açıklamaya göre, bu çerçevede geçerli Schengen, İngiltere veya ABD vizesi olan SAGA ülkesi vatandaşlarına şu koşullarla Atatürk Havalimanı'nda vize verilecek:      ''-Geçerli ve usulüne uygun pasaport sahibi olmaları,      -Pasaport geçerlilik sürelerinin geriye dönüşlerini mümkün kılacak, en az 6 ay geçerli süreye sahip olması,      -Schengen, İngiltere veya ABD vizesi sahibi olmaları ve daha önce en az bir kez bu ülkelere seyahat etmiş ve bu ülkelerin makamlarınca girişleri reddedilmemiş veya sınır dışı edilmemiş olmaları,      -Turistik amaçlı iş ve ticari görüşmeler kapsamında seyahat etmeleri, seyahat amaçlarına uygun belgeleri (otel rezervasyon, yeterli maddi imkanları (günlük 50 ABD Doları) ibraz etmeleri,      -Gidiş?dönüş THY bileti ibraz etmeleri,      -Türkiye'ye girmeleri yasaklanmış, sınır dışı edilmiş ve haklarında süreli yurda giriş yasağı kararı alınmış yabancılardan olmamaları gerekmektedir.''      SAGA ülkeleri iş adamları, bu şartlarla 30 güne kadar ikamet süreli, tek giriş vizesini 15 avro/20 ABD Doları vize harcı karşılığında alabilecek.
THY DEN AFRİKALI İŞ ADAMLARINA VİZE KOLAYLIĞI haberi 21 Nisan 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Genel kategorisine, ilgili firma Hatay /  5904 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
THY DEN AFRİKALI İŞ ADAMLARINA VİZE KOLAYLIĞI haberi, Hatay Genel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Genel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5904 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
THY+DEN+AFRİKALI+İŞ+ADAMLARINA+VİZE+KOLAYLIĞI+ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
THY DEN AFRİKALI İŞ ADAMLARINA VİZE KOLAYLIĞI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 22 Eylül 2024 Pazar 20:14 https://firmarehberim.com/haber/genel/thy-den-afrikali-is-adamlarina-vize-kolayligi-4760 #THY #DEN #AFRİKALI #İŞ #ADAMLARINA #VİZE #KOLAYLIĞI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #THYDEN #DENAFRİKALI #AFRİKALIİŞ #İŞADAMLARINA #ADAMLARINAVİZE #VİZEKOLAYLIĞI #THYDENAFRİKALIİŞADAMLARINAVİZEKOLAYLIĞI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Genel Haberleri googlepng

DİLGAN (BİLGE) TAŞ KERTUŞ, HATAY BTK BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği –TÜRSAB- Antares Turizm Acenta sahibi Dilgan (Bilge) Taş Kertuş, Hatay BTK Başkanlığa adaylığını açıkladı.

İkan Alkan Düşyolu | 21 Eylül 2022 20:30
Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay’a Geliyor

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, 25 Haziran 2021 Cuma günü Medeniyetler şehri Hatay'ımıza geliyor..

| 22 Haziran 2021 14:57
Hatay Radyo Melodi Fm 98.5

Hatay Radyo Melodi Fm 98.5 Hatay Defne bölgesinde Özgün Müzik, Arapça Müzik, Türkü Radyosu, Radyo Dinle, Online Radyo, Anadolu Rock, İnternet Radyoları, Rock Müzik, Etnik Müzik türünde yayın yapan radyo istasyonudur.

İkan Alkan Düşyolu | 30 Mayıs 2021 00:59
SM DÖNERDEN NEFES BEBEĞE DESTEK

Yıllardır Hatay halkına verdiği hizmetler ve yarattığı istihdamla adından sıkça söz ettiren Süleyman Koçak Grup yönetim kurulu başkanı Süleyman Koçak’tan anlamlı davranış…

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 29 Mayıs 2021 16:10
İŞÇİ VE EMEKÇİNİN BAYRAMI 1 MAYIS

1 MAYISTA YAŞANAN GENELGEDEN DOLAYI MEYDANLARDA OLAMIYORUZ AMA İLERLEYEN GÜNLERDE ANLAMINA YAKIŞIR ŞEKİLDE DOSTLUK VE DAYANIŞMA HAVASINDA MEYDANLARDA KUTLAMAK DİLEĞİ İLE

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 30 Nisan 2021 15:29
Neden Ücretsiz Firma Rehberi ?

Firma Rehberi Firmanızı 5 Adımda ekleyeceğini Ücretsiz Firma Rehberidir.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Mart 2021 19:26
MESUT YILMAZ VEFAT ETTİ

Eski başbakanlardan ve Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Mesut Yılmaz vefat etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Ekim 2020 11:58
Kampanya

Bayram Kampanyası Oto Cam Filimleri 100 TL

| 25 Temmuz 2020 08:50
Havai fişek fabrikasında patlama

Sakarya Hendek'te havai fişek fabrikasında patlama meydana geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Temmuz 2020 14:39
Berber ve kuaförlerin Yeni çalışma sistemi

Pazartesi günü açılacak olan berber, güzellik salonu ve kuaförlerin 09.00- 21.00 saatleri arasında faaliyet yürütebileceği, randevu sistemiyle hizmet sunumunun esas olacağı açıklandı. Genelgede ayrıca, bu iş yerlerindeki temizlik ortamının korunması için bir dizi kural yer aldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Mayıs 2020 13:51
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği için Sıkça Sorulan Sorular
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği En Gücel Haberler
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği Firma Rehberi Nerde?
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği En Popüler Haber Listesi Nerede?
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği Son Güncellemeleri Neler?
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Thy Den Afrikali İş Adamlarina Vize Kolayliği Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?