MAHMUT KERSİOĞLU RUHUNA MEVLİD İ ŞERİF OKUTULDU googlepng

Genç yaşta toprağa verilen Mahmut Kersioğlu ruhuna Mevlid'i Şerif okutuldu.
MAHMUT+KERSİOĞLU+RUHUNA+MEVLİD+İ+ŞERİF+OKUTULDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Genç yaşta toprağa verilen Mahmut kersioğlu ruhuna Mevlid'i Şerif okutuldu. Antakya Otelciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Mahmut Kersioğlunun torunu olan   dedesinin adını taşıyan geçtiğimiz günler içerisinde bir trafik kazasında hayatını kaybeden Mahmut kersioğlu'nun şıhoğlu Cami İplik Pazarındaki evinde okunan Kuranı Kerim tilaveti Mevlidi şerif 40. gün ruhuna yadedildi.Mevlide şerife Kersioğlu ailesinin yakınları dost ve tanıdıkları bu gününde yalnız bırakmadı. Mahmut Kersioğlu 19 yaşında Üniversite öğrencisiydi bahçelievler kavşağında meydana gelen kazada ağır şekilde yaralanarak akedemi hastenesine kaldırılmıştı. bir hafta hayat  mücadelesi verdi daha sonra hayatını kaybetti.Antakya Büyükşehir Beşlediyesi mezarlığına aile kabristanlığına defedildi. Bizler yayın ailesi olarak öncelikle Antakya Otelciler ve Lokantacılar oda başkanı mahmut Kersioğlu2na başsağlığı diliyoruz. Kardeşimiz Mahmut seni unutmadık Mekanın Cennet olsun diye kaydedildi.
MAHMUT KERSİOĞLU RUHUNA MEVLİD İ ŞERİF OKUTULDU haberi 11 Kasım 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  1594 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
MAHMUT KERSİOĞLU RUHUNA MEVLİD İ ŞERİF OKUTULDU haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1594 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MAHMUT+KERSİOĞLU+RUHUNA+MEVLİD+İ+ŞERİF+OKUTULDU Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MAHMUT KERSİOĞLU RUHUNA MEVLİD İ ŞERİF OKUTULDU Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Nisan 2024 Cuma 08:14 https://firmarehberim.com/haber/il-ilce-tanitim/mahmut-kersioglu-ruhuna-mevlid-i-serif-okutuldu--20154 #MAHMUT #KERSİOĞLU #RUHUNA #MEVLİD #ŞERİF #OKUTULDU #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MAHMUTKERSİOĞLU #KERSİOĞLURUHUNA #RUHUNAMEVLİD #MEVLİDİ #İŞERİF #ŞERİFOKUTULDU #MAHMUTKERSİOĞLURUHUNAMEVLİDİŞERİFOKUTULDU #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu için Sıkça Sorulan Sorular
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu En Gücel Haberler
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu Firma Rehberi Nerde?
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu Son Güncellemeleri Neler?
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Mahmut Kersioğlu Ruhuna Mevlid İ Şerif Okutuldu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?