HARBİYE ESNAFINDAN DEFNE BELEDİYESİNE SİTEM googlepng

Hatay’ın Defne ilçesine bağlı Harbiye’de yapılan 30 Mart 2014 seçimlerinden bu zamana kadar  Defne Belediyesi  Harbiye’de  hiçbir çalışmanın yapılmadığını,Ürgen caddesindeki yolun tedaş tarafından yer altı kablosu döşendikten sonra kapatılmaması uzun süredir de parke taşlarının vatandaş tarafından döşendiğini ifade edildi.

HARBİYE+ESNAFINDAN+DEFNE+BELEDİYESİNE+SİTEM Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

     1939 yılında kurulan Harbiye Belediyesi 1945 yıllarında ilk seçimleri yapıldı o günden günümüze tam 69 yıl geçti.Harbiye 2014 30 Martta kadar Harbiye belediyesiydi şimdilerde adı değiştirilerek Defne ilçesi oldu.Konuyla ilgili bir demeç veren işletmeci iş adamı Ümit Aslanyürek şöyle dedi: ”Bölgemiz Defne ilçesi sınırlarına dahil olduktan sonra esnaf olarak çok problemler yaşamaya başladık. Ben işletmeci olarak Harbiye’de bir yatırım yaptım.Hatay’ın ekonomisine katkı sağlamak düşüncesiyle bir tesis inşa ettik.Hatay için Harbiye için her adımı atmaya hazır olduğunu ifade eden işletmeci Ümit Aslanyürek,daha sonra konuşmasını şöyle sürdürdü : “ilçemizde yaşayan insanlar tarafından Defne nerede başlıyor nerede bitiyor bu konularla ilgili bir açıklama şimdiyedek yapılmadı ne bir tabela işareti nede  bir levha bile belirli değil.Aslan yürek daha sonra şöyle devam etti: Bizlerin Harbiyeli olarak en azından ilçemize Devlet dairelerinin, Devlet hastanelerinin,bankaların gelmesini istiyoruz.işlem yapmak için Sümerlere gidiyoruz orada işimiz bitiyor belediyeye gidiyoruz. Bu durum da  bizi mağdur ediyor.Harbiye esnafı olarak bu sorunlarımızı yetkililerin incelemesini yerinde görmesini temenni ediyoruz.Harbiye değince dışarıdan herkes tanıyor.Defne değince gelen Turistler tarafından yadırganıyor.Bunlarla ilgili enazından bölge halkına toplantılar yapılarak onların bilgilendirilmesini istiyoruz.Harbiyede spor sahası basket sahası yok. Bu durumda gençlerimiz mağdur oluyor.Sayın kaymakamımızdan belediğe başkanımızdan gelip bu yerde inceleme yapmasını istiyoruz diyerek sözlerini kaydetti.
HARBİYE ESNAFINDAN DEFNE BELEDİYESİNE SİTEM haberi 11 Kasım 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  1197 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HARBİYE ESNAFINDAN DEFNE BELEDİYESİNE SİTEM haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 1197 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HARBİYE+ESNAFINDAN+DEFNE+BELEDİYESİNE+SİTEM Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HARBİYE ESNAFINDAN DEFNE BELEDİYESİNE SİTEM Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 23:13 https://firmarehberim.com/haber/tumu/harbiye-esnafindan-defne-belediyesine-sitem-20155 #HARBİYE #ESNAFINDAN #DEFNE #BELEDİYESİNE #SİTEM #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HARBİYEESNAFINDAN #ESNAFINDANDEFNE #DEFNEBELEDİYESİNE #BELEDİYESİNESİTEM #HARBİYEESNAFINDANDEFNEBELEDİYESİNESİTEM #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem için Sıkça Sorulan Sorular
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem En Gücel Haberler
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem Firma Rehberi Nerde?
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem En Popüler Haber Listesi Nerede?
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem Son Güncellemeleri Neler?
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Harbiye Esnafindan Defne Belediyesine Sitem Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?