BBP HATAY İL BAŞKANI ZEYTİNELİ İSTİFA ETTİ googlepng

Zor zamanlarda milletimizin işaret fişeği gibi gördüğü, Büyük Birlik Partisi ne düşünüyor, diye merak ettiği bir parti iken, bugün geldiğimiz noktada, kimliksiz siyaseti yüzünden milletimizin gönlünden düşmüş ve siyasi itibarı yerle bir olmuştur.

Son 3 senede yaşanan bu kimlik erozyonu sonucunda, Büyük Birlik Partisi kuruluş ilkelerinden tamamen uzaklaşmıştır. Bu sürece boyun eğmeyen Muhsini duruşta ısrar eden partinin kurucuları, genel merkez delegeleri, il ve ilçe başkanları organize bir şekilde tasfiye edilmiştir. Büyük Birlik Partisi Muhsin başkanımızın partisi olmaktan çıkmıştır, çıkarılmıştır. Büyük idaeller, fedakarlıklar, emeklerle kurulan hareketimiz, birilerinin geçim kapısı ve aile şirketine dönüştürülmüştür. Devletimizin bekası ve milletimizin birliğine kendisini vakfetmiş olan partimiz, gelinen noktada bir kişinin, bir zümrenin elinde ilkelerinden uzaklaşmış, günlük kar ve zarar hesaplarına kurban edilmiştir. Oysa bizim hareketimiz bir iman, ilke ve ülkü hareketi olarak başlamıştı. Şehit Muhsin başkanımızın, “Türk milletinin umudu ve geleceğimizin teminatı” olarak gördüğü Alperen Gençlik günlük siyasetin, parti içi çekişmelerin aleti haline getirilmiştir. Bunun en son örneğini 18 Ekim 2020 tarihinde yapılan Büyük Birlik Partisi’nin 11. Olağan Kurultayında görülmüştür. Bu harekete gençliğini, hürriyetini, canını, geleceğini veren ak saçlılara karşı yapılan tutum ve davranışlar bunun en acı örneklerinden biri olarak tarihe geçmiştir. Bu kurultayda yaşananların parti içinde kalarak siyasi mücadele yapmanın imkansızlığını bütün çıplaklığı ile ortaya koyduğunu belirten Zeytineli, “Bu kurultayda açıkça Anayasa, siyasi partiler kanunu ve parti tüzüğü çiğnenmiş, delege iradesi yok sayılmış ve ipotek konulmuş, ikinci bir adayın çıkması sanki birilerinin kıyameti gibi olmuştur. Bu tarihtin itibaren Aziz Türk Milletine alenen ilan ediyoruz ki, bizler yıllarımızı verdiğimiz, büyük bir iman ve aşk ile millet yolunda hizmet için gece-gündüz çalıştığımız partimizden bu nedenlerle, geçmişimize olan sorumluluk duygusu içinde, davamıza sadakatin ve vefanın gereği görevimizden istifa ediyoruz.   BBP İL BAŞKANI NEVİN ZEYTİNELİ BBP Reyhanlı İlçe Başkanı Mustafa Kurtdağı Kırıkhan İlçe Başkanı Bestami Yeğen Hassa İlçe Başkanı Fatih Özer Yayladağı İlçe Başkanı Nedim Kaymakçı İl Kadın Kolları Başkanı Nimet Seferoğlu
BBP HATAY İL BAŞKANI ZEYTİNELİ İSTİFA ETTİ haberi 29 Ekim 2020 12:24 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Büyük Birlik Partisi İl Teşkilatı adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Siyasi Parti Teşkilatları sektörüne eklenmiş olup  296 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
Şehir
BBP HATAY İL BAŞKANI ZEYTİNELİ İSTİFA ETTİ haberi, Hatay Antakya Politika Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 296 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BBP+HATAY+İL+BAŞKANI+ZEYTİNELİ+İSTİFA+ETTİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BBP HATAY İL BAŞKANI ZEYTİNELİ İSTİFA ETTİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 03:50 https://firmarehberim.com/haber/politika/bbp-hatay-il-baskani-zeytineli-istifa-etti-235350 #BBP #HATAY #İL #BAŞKANI #ZEYTİNELİ #İSTİFA #ETTİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #BBPHATAY #HATAYİL #İLBAŞKANI #BAŞKANIZEYTİNELİ #ZEYTİNELİİSTİFA #İSTİFAETTİ #BBPHATAYİLBAŞKANIZEYTİNELİİSTİFAETTİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

CHP Antakya Hizmet Binası Açılışı Gerçekleştirildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Hatay Milletvekilleri İl ve İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve partililerin katılımıyla CHP Antakya İlçe Başkanlığı yeni bina açılış programı gerçekleştirildi. Açılış programına katılım oldukça yoğun oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 16:49
HATAYLI VEKİLLER YİNE KARŞI KARŞIYA

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın öncülüğünü yaptığı ve meclisten geçmesi için seferber olduğu yasa tasarısına CHP’nin Hataylı milletvekilleri karşı çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Ekim 2022 15:31
İYİ PARTİ’YE KATILIMLAR SÜRÜYOR

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanlığı tarafından sürdürülen başarılı çalışmalar sonrasında partiye katılımlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:28
CHP’NİN 99.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ HATAY’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. kuruluş yıldönümü Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş'ın ev sahipliğinde EXPO Antakya’da gerçekleşti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:05
Hatay’da zengin doğal gaz var

Hatay MHP Milletvekili, aynı zamanda TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyesi de olan Lütfi Kaşıkçı, ilimizin, Asi Nehri’nin Samandağ denizine döküldüğü noktası ile İskenderun Körfezi’nde zengin doğal gaz kaynakları olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 12:45
Muharrem İnce nin Hatay Ziyereti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Sabah, Partililer ve basınla kahvaltıda buluşan İnce, daha sonra Parti il binasının açılışını yaptı ve şehir içinde esnaf turu gerçekleştirdi, akşam da onuruna verilen yemeğe katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 11:46
HATAY ÜVEY EVLAT

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, beraberinde CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Kadın Kolları İlçe Başkanı Alev Gümüş, ilçe Yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte dün Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti, ülke ve il gündemini değerlendirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 10:45
TURUNÇLU ARITMA TESİSİ İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Defne'de bulunan Turunçlu Arıtma Tesisi önünden açıklamada bulunarak halk sağlığını olumsuz etkileyen tesisin taşınması için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mayıs 2022 14:33
CHP HATAY MİLLETVEKİLİ İSMET TOKDEMİR BAYRAM KUTLAMA MESAJI

Millet olarak, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken; sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Nisan 2022 13:58
YSK illerin milletvekili sayılarını belirledi

Verilere göre, seçimler öncesi milletvekili sayısı Hatay’da aynı kaldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 14:28
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti için Sıkça Sorulan Sorular
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti En Gücel Haberler
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti Firma Rehberi Nerde?
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti Son Güncellemeleri Neler?
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bbp Hatay İl Başkani Zeytineli İstifa Etti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?