CHP KADIN KOLLARINDAN BASIN AÇIKLAMASI googlepng

CHP SAMANDAĞ KADIN KOLLARI:”AYŞEGÜL’E ATILAN TEKME LAİKLİĞE,ÖZGÜRLÜĞE ,İNSAN HAKLARINA ATILAN TEKMEDİR. “
CHP+KADIN+KOLLARINDAN+BASIN+AÇIKLAMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

CHP Samandağ Kadın Kolları , “İstanbul’da Ayşegül Terzi’nin  Belediye Otobüsünde fiziksel saldırıya uğramasını kınamaya yönelik” CHP Samandağ İlçe binasında bir basın açıklaması gerçekleştirdi. 20 Eylül Salı günü saat 11:00’da gerçekleştirilen basın toplantısına Samandağ İlçe Başkanı İbrahim Aydoğan, Samandağ Kadın Dayanışma Derneği Başkanı Hülya Nehir, Kadın Kolları İlçe Sekreteri Dilara Bayır Kahlioğulları, Samandağ Belediye Meclis Üyesi  Nazire Berigel ve vatandaşlar katıldı.  CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin başlattığı kampanya çerçevesinde Türkiye’de bulunan CHP İl ve İlçe teşkilatlarında tepkimizi dile getirmek ve kadını ikincilleştiren bu anlayışı teşhir etmek amacıyla basın açıklamaları ve kınamalar yapılıyor. CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Fatma Köse’nin İstanbul’da Belediye Otobüsünde Kadını ikincilleştiren bir anlayışa karşı Ayşegül Terzi’ye yapılan sözlü ve fiziksel saldırı ve şiddeti kınama açıklamasını  okuyan  Samandağ CHP İlçe kadın Kolları Başkanı Sevcan Toprak şöyle dedi; “Bayramın birinci günü, bindiği belediye otobüsünde, kıyafeti nedeni ile Ayşegül Terzi’ye yapılan, sözlü ve fiziksel saldırıyı, şiddeti kınıyoruz. Ayşegül Terzi, mevcut hükümetin, kadını ikinci sınıf gören söylemlerinden ve uygulamalarından cesaret alarak, kadına şiddetin doğal ve meşru olduğunu düşünen zihniyetin, son kurbanlarından biridir. Hayatımızın her alanına damgasını vuran, yaşam alanlarımızı daraltan otoriter zihniyet, toplumun demokratikleşemediği, hukukun sağlanamadığı bu ortamda, şiddetin yapısallaşmasının örneklerini her gün ayrı yerde, farklı biçimde kendini göstermektedir. Kadını her alanda esir alan bu anlayış, bu kez, otobüsün içinde kendini göstermiştir. 14 yıllık mevcut zihniyet, kadının özgürleşmesinin önünde en büyük engeldir. Cumhuriyet Halk Parti’li kadınlar olarak, Laiklik, Çağdaşlık, Demokrasi bizim vazgeçilmezimizdir. Biz inançların ve fikir özgürlüklerinin siyasete alet edilmesine karşıyız. Biz Atatürk devrimlerinin uygulayıcısı ve savunucusu kadınlar olarak, kadın-erkek eşitliği temelinde mücadelemizi sürdürmeye, başı örtülü veya açık tüm kadınlarımızın haklarını, sonuna kadar aramaya kararlıyız. Kadınların toplumda, eşit ve özgür bireyler olarak yaşamalarının önündeki her türlü engel, bizim mücadele alanımız olacaktır. Ayşegül’e atılan tekme Laikliğe, Özgürlüğe, İnsan Haklarına atılan tekmedir. Adalet önünde, hak arama yolunda yalnız değilsin Ayşegül… Biz kadın erkek eşitliğinin, Laik, Çağdaş ve Demokratik bir toplumun en temel belirleyici unsuru olduğuna inanmaya ve mücadelesini vermeye devam edeceğiz… Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği gibi, “Kadın Gülerse, Toplum Güler” Kadınlar için özgürlük ve adalet Cumhuriyet Halk Partisi ile gelecek.” İfadelerine yer verdi. CHP KK Genel Başkanı Fatma Köse Basın açıklaması CHP Samandağ İlçe Kadın Kolları Başkanı Sevcan TOPRAK tarafından okunmuştur.
CHP KADIN KOLLARINDAN BASIN AÇIKLAMASI haberi 20 Eylül 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Siverek Çiçek Evi adına Hatay / Samandağ muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Siyasi Parti Teşkilatları sektörüne eklenmiş olup  710 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
CHP KADIN KOLLARINDAN BASIN AÇIKLAMASI haberi, Hatay Samandağ Politika Haberleri Hatay ili Samandağ ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 710 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
CHP+KADIN+KOLLARINDAN+BASIN+AÇIKLAMASI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
CHP KADIN KOLLARINDAN BASIN AÇIKLAMASI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 17:27 https://firmarehberim.com/haber/politika/chp-kadin-kollarindan-basin-aciklamasi-26394 #CHP #KADIN #KOLLARINDAN #BASIN #AÇIKLAMASI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #CHPKADIN #KADINKOLLARINDAN #KOLLARINDANBASIN #BASINAÇIKLAMASI #CHPKADINKOLLARINDANBASINAÇIKLAMASI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

CHP Antakya Hizmet Binası Açılışı Gerçekleştirildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Hatay Milletvekilleri İl ve İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve partililerin katılımıyla CHP Antakya İlçe Başkanlığı yeni bina açılış programı gerçekleştirildi. Açılış programına katılım oldukça yoğun oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 16:49
HATAYLI VEKİLLER YİNE KARŞI KARŞIYA

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın öncülüğünü yaptığı ve meclisten geçmesi için seferber olduğu yasa tasarısına CHP’nin Hataylı milletvekilleri karşı çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Ekim 2022 15:31
İYİ PARTİ’YE KATILIMLAR SÜRÜYOR

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanlığı tarafından sürdürülen başarılı çalışmalar sonrasında partiye katılımlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:28
CHP’NİN 99.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ HATAY’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. kuruluş yıldönümü Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş'ın ev sahipliğinde EXPO Antakya’da gerçekleşti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:05
Hatay’da zengin doğal gaz var

Hatay MHP Milletvekili, aynı zamanda TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyesi de olan Lütfi Kaşıkçı, ilimizin, Asi Nehri’nin Samandağ denizine döküldüğü noktası ile İskenderun Körfezi’nde zengin doğal gaz kaynakları olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 12:45
Muharrem İnce nin Hatay Ziyereti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Sabah, Partililer ve basınla kahvaltıda buluşan İnce, daha sonra Parti il binasının açılışını yaptı ve şehir içinde esnaf turu gerçekleştirdi, akşam da onuruna verilen yemeğe katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 11:46
HATAY ÜVEY EVLAT

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, beraberinde CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Kadın Kolları İlçe Başkanı Alev Gümüş, ilçe Yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte dün Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti, ülke ve il gündemini değerlendirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 10:45
TURUNÇLU ARITMA TESİSİ İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Defne'de bulunan Turunçlu Arıtma Tesisi önünden açıklamada bulunarak halk sağlığını olumsuz etkileyen tesisin taşınması için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mayıs 2022 14:33
CHP HATAY MİLLETVEKİLİ İSMET TOKDEMİR BAYRAM KUTLAMA MESAJI

Millet olarak, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken; sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Nisan 2022 13:58
YSK illerin milletvekili sayılarını belirledi

Verilere göre, seçimler öncesi milletvekili sayısı Hatay’da aynı kaldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 14:28
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi için Sıkça Sorulan Sorular
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi En Gücel Haberler
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi Firma Rehberi Nerde?
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi Son Güncellemeleri Neler?
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Chp Kadin Kollarindan Basin Açiklamasi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?