CHP’li vekillerden teşekkür ziyaretleri‏ googlepng

<span style="background-color:rgb(255, 255, 255); color:rgb(51, 51, 51); font-family:droid sans,arial,verdana,sans-serif; font-size:13px">7 Haziran se&ccedil;imleri sonrasında teşekk&uuml;r ziyaretlerini s&uuml;rd&uuml;ren CHP Hatay Milletvekili Mevl&uuml;t DUDU, adaylardan M. Riyat Kırmızıoğlu ve Sonay Aykut CHP Belen İl&ccedil;e Teşkilatı&rsquo;nı ziyaret etti.</span>
CHP’li+vekillerden+teşekkür+ziyaretleri‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Fevzi Yüksel’in başkanlığındaki CHP Belen İlçe Teşkilatı’nın karşıladığı ziyaretler, eski seçim bürosu ve ilçe binasında gerçekleşti. Milletvekillerinin teşekkür ziyaretlerini kabul ettiği sırada Belen’de ki seçim sonuçlarını değerlendiren Başkan Yüksel’in; “Seçim öncesinde olduğu gibi seçim zamanı da çok çalıştık. Özellikle gençlik kollarıma ve kadın kollarıma çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz bir önceki genel seçimde aldığımız oyu yüzde yüz artırmaktı. Çok yaklaştık ama bu başarıyı yakalayamadık. Ancak Hatay geneli en yüksek başarıyı biz elde ettik. Elbette bu başarı ile yetinmeyeceğiz. Eksiklerimiz olabilir. Yanlışlarımız olabilir. Seçim zamanı olduğu gibi seçim sonrası da çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dediği öğrenildi.CHP Belen İlçe Teşkilatı’na teşekkür ziyaretinde bulunan Mv. Mevlüt Dudu, Hatay geneli sonuçları değerlendirirken Cumhuriyet Halk Partisi’nden aday olamayınca Bağımsız Milletvekili Adayı olan CHP Eski Hatay Milletvekili Refik Eryılmaz’a da gönderme yaparak; “Hatay genelinde birinci parti gelmek bizim için önemliydi. Bir arkadaşımızın egoları yüzünden bu başarıyı elde edemedik. CHP Teşkilatı olarak Hatay’da çok çalıştık. Ancak Belen, Hatay’ın en başarılı ilçe teşkilatı oldu. İlçe Başkanım Fevzi Yüksel’e, İlçe Yönetimine, Kadın Kollarıma, Gençlik Kollarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.
CHP’li vekillerden teşekkür ziyaretleri‏ haberi 19 Haziran 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından  423 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
CHP’li vekillerden teşekkür ziyaretleri‏ haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 423 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
CHP’li+vekillerden+teşekkür+ziyaretleri‏ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
CHP’li vekillerden teşekkür ziyaretleri‏ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 22 Eylül 2024 Pazar 03:19 https://firmarehberim.com/haber/politika/chpli-vekillerden-tesekkur-ziyaretleri-22224 #CHP’li #vekillerden #teşekkür #ziyaretleri‏ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #CHP’livekillerden #vekillerdenteşekkür #teşekkürziyaretleri‏ #CHP’livekillerdenteşekkürziyaretleri‏ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

CHP Antakya Hizmet Binası Açılışı Gerçekleştirildi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, CHP Hatay Milletvekilleri İl ve İlçe Başkanları, Belediye Başkanları ve partililerin katılımıyla CHP Antakya İlçe Başkanlığı yeni bina açılış programı gerçekleştirildi. Açılış programına katılım oldukça yoğun oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ekim 2022 16:49
HATAYLI VEKİLLER YİNE KARŞI KARŞIYA

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman’ın öncülüğünü yaptığı ve meclisten geçmesi için seferber olduğu yasa tasarısına CHP’nin Hataylı milletvekilleri karşı çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Ekim 2022 15:31
İYİ PARTİ’YE KATILIMLAR SÜRÜYOR

İYİ Parti Antakya İlçe Başkanlığı tarafından sürdürülen başarılı çalışmalar sonrasında partiye katılımlar gün geçtikçe artmaya devam ediyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:28
CHP’NİN 99.KURULUŞ YIL DÖNÜMÜ HATAY’DA COŞKUYLA KUTLANDI

Cumhuriyet Halk Partisi’nin 99. kuruluş yıldönümü Hatay Büyükşehir Belediyesi Başkanı Lütfü Savaş'ın ev sahipliğinde EXPO Antakya’da gerçekleşti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:05
Hatay’da zengin doğal gaz var

Hatay MHP Milletvekili, aynı zamanda TBMM Kamu İktisadi Teşebbüsleri Komisyonu üyesi de olan Lütfi Kaşıkçı, ilimizin, Asi Nehri’nin Samandağ denizine döküldüğü noktası ile İskenderun Körfezi’nde zengin doğal gaz kaynakları olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 12:45
Muharrem İnce nin Hatay Ziyereti

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Sabah, Partililer ve basınla kahvaltıda buluşan İnce, daha sonra Parti il binasının açılışını yaptı ve şehir içinde esnaf turu gerçekleştirdi, akşam da onuruna verilen yemeğe katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 14 Mayıs 2022 11:46
HATAY ÜVEY EVLAT

CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, beraberinde CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, Kadın Kolları İlçe Başkanı Alev Gümüş, ilçe Yöneticileri, kadın ve gençlik kolları yöneticileri ile birlikte dün Hatay Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti, ülke ve il gündemini değerlendirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Mayıs 2022 10:45
TURUNÇLU ARITMA TESİSİ İÇİN DESTEĞE HAZIRIZ

AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, Defne'de bulunan Turunçlu Arıtma Tesisi önünden açıklamada bulunarak halk sağlığını olumsuz etkileyen tesisin taşınması için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Mayıs 2022 14:33
CHP HATAY MİLLETVEKİLİ İSMET TOKDEMİR BAYRAM KUTLAMA MESAJI

Millet olarak, toplumsal dayanışmanın ön plana çıktığı Ramazan ayını geride bırakırken; sevginin ve hoşgörünün ifadesi olan Ramazan Bayramı’na kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Mehmet Katırcıoğlu | 30 Nisan 2022 13:58
YSK illerin milletvekili sayılarını belirledi

Verilere göre, seçimler öncesi milletvekili sayısı Hatay’da aynı kaldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 14:28
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ için Sıkça Sorulan Sorular
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ En Gücel Haberler
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ Firma Rehberi Nerde?
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ En Popüler Haber Listesi Nerede?
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ Son Güncellemeleri Neler?
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Chp’li Vekillerden Teşekkür Ziyaretleri‏ Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?