ESKİ ADALET BAKANI ERGİNİN SEÇİM ÇALIŞMALARI googlepng

Eski Adalet Bakanı Hatay Milletvekili Sadullah Ergin, ''2002 öncesi Türkiye?yi düşünün ve oyunuzu ona göre kullanın'' dedi.
     Ergin, seçim çalışmalarını Yayladağı ilçesine bağlı Yeditepe beldesinde sürdürdü.
ESKİ+ADALET+BAKANI+ERGİNİN+SEÇİM+ÇALIŞMALARI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Teşkilat binası önünde yaptığı konuşmada, 8 yıllık iktidarları döneminde köklü değişikler yaptıklarını, Türkiye?nin her yerinin şantiyeye döndüğünü belirten Ergin, şöyle devam etti:      ''Ülkenin her yerinde, her kurumunda halkı rahatlatan yenilikler yapıyoruz. Vatandaşlar, 2002 öncesi Türkiye'yi düşünerek ona göre oylarını kullanmalılar. Kentimize ve ülkemize önemli hizmetler yaptık. Yayladağı-Samandağ karayolu genişletilme çalışmalarıyla birlikte Yeditepe bağlantı yolunu da yapacağız. Hizmetlerin devamını için AK Parti?yi tercih etmelidirler.''                      Ergin daha sonra Yayladağı ilçesinin kenar mahallelerinde ikamet eden Çedenelik halkı ile bir araya geldi. Elli yıldır ev tapularını alamayan Çedenelik sakinlerine 2-B arazilerin satışı hakkında bilgi veren Ergin, '' 2-B arazilerin yeniden satışı ile ilgili kanunu meclisten geçirdik. Ancak CHP kararı anayasa mahkemesine götürüp iptal ettirdi. Yeni dönemde bu alanda tekrar çalışma yapacağız'' diye konuştu.      Ergin?e gezilerinde AK Parti Hatay Milletvekili adayı Adem Yeşildal, İl Başkanı İsmail Kimyeci, 22. dönem milletvekili Mehmet Soydan ve ilçe teşkilatı eşlik etti.    
ESKİ ADALET BAKANI ERGİNİN SEÇİM ÇALIŞMALARI haberi 09 Mayıs 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Hatay /  2940 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ESKİ ADALET BAKANI ERGİNİN SEÇİM ÇALIŞMALARI haberi, Hatay Politika Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2940 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ESKİ+ADALET+BAKANI+ERGİNİN+SEÇİM+ÇALIŞMALARI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ESKİ ADALET BAKANI ERGİNİN SEÇİM ÇALIŞMALARI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 17:03 https://firmarehberim.com/haber/politika/eski-adalet-bakani-erginin-secim-calismalari--5096?id=5096&sayfa=3 #ESKİ #ADALET #BAKANI #ERGİNİN #SEÇİM #ÇALIŞMALARI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ESKİADALET #ADALETBAKANI #BAKANIERGİNİN #ERGİNİNSEÇİM #SEÇİMÇALIŞMALARI #ESKİADALETBAKANIERGİNİNSEÇİMÇALIŞMALARI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ağustos 2021 11:47
YEŞİLDAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Valiliği’ndeki su ve elektrik kesintilerinin görüşüldüğü toplantıya katılmayan HBB Başkanı’na sert çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ağustos 2021 22:28
AK PARTİ’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 12:16
SAADET PARTİSİ HATAY İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 10:32
MİLLETVEKİLİ TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayramlar sevinç, mutluluk, dayanışma, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kucaklaşma demektir.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2021 12:30
DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Temmuz 2021 15:26
SAADET-DEVA-GELECEK PARTİLERİ BİRARADA

Son dönemde sıkça konuşulan siyasetteki ittifak arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün, Hatay ziyaretinde bulunan eski Başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birlikte aynı kabinede görev yaptığı eski Adalet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Sadullah Ergin ile birlikte Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’la bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 14:08
ALİ BABACANIN HATAY ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay’da partisinin 1. Olağan Antakya ve Defne ilçe kongrelerinde konuştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 10:47
Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay’daki kongresine katıldı

Partisinin 1’inci olağan kongresine katılmak üzere Hatay’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte esnafla buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Temmuz 2021 14:25
ALİ BABACAN HATAY'A GELİYOR

DEVA Partisi kurucusu ve genel başkanı Ali Babacan’nın 14 temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antakya ve Defne kongresi nedeniyle Hatay a geleceği bildirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Temmuz 2021 15:16
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari için Sıkça Sorulan Sorular
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari En Gücel Haberler
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Firma Rehberi Nerde?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari En Popüler Haber Listesi Nerede?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Son Güncellemeleri Neler?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Eski Adalet Bakani Erginin Seçim Çalişmalari Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?