KADIN TOPLUMUN EN ÖZVERİLİ, ÇALIŞKAN VE ÜRETKEN BİREYİDİR googlepng

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Hatay İl Başkanı Mehmet GÜZELMANSUR 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
KADIN+TOPLUMUN+EN+ÖZVERİLİ,+ÇALIŞKAN+VE+ÜRETKEN+BİREYİDİR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Tarih boyunca Türk toplumunda kadına her zaman büyük önem verildiğini, dünyada uygulama örneği bulunmayan hakların Cumhuriyet’in ilanı ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından kadınlara ithaf olduğunu ifade eden CHP Hatay İl Başkanı Mehmet GÜZELMANSUR, kadının Türk toplumundaki yerinin diğer milletlere göre ayrı olduğunu söyledi. Toplumların temel taşı aile, ailenin temel taşı ise kadınlar olduğunu ifade eden Başkan Mehmet GÜZELMANSUR “Her zaman varlıklarıyla hayatın her alanında fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız huzurlu, mutlu ve sağlıklı toplumların teminatıdır. Ayrıca Kadınlarımız her daim zarafetleri, fedakârlıkları, yüksek duygusal zekâları, nezaketleri ve letafetiyle toplumumuzun denge unsuru olmuşlardır. ”Kadın, toplumun en özverili, çalışkan ve üretken bireyidir. Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasında kadınlarımız önemli çalışmalar yapmışlardır. Yeri gelmiş cephede savaşmış, yeri gelmiş cephe gerisinde savaşa destek olmuşlardır. Savaş sonrasında ülkenin kalkınmasında da kadınlarımız, en önde yerini almışlardır. Bizim örf ve adetlerimize göre yuvanın gerçek sahibi olan kadınlarımız ailenin ve doğal olarak da toplumun temel direğidir. Kadınlarımızın iyi şartlara kavuşması demek, toplumun çağdaş uygarlıklar seviyesine ulaşması anlamına gelmektedir” dedi. Analık görevi çok kutsal bir görev olduğunu vurgulayan Başkan GÜZELMANSUR, “Aile kurumunda kadın, sadece çocuklarımızın topluma hazırlanmasında değil, sağlıklı bir iletişim ortamının kurulmasında da etkilidir. Bu nedenledir ki analar ‘Cennet anaların ayağının altındadır’ hadisi' ile Cennetle müjdelenmişlerdir.  Milli mücadele yıllarında kadının rolü büyüktür. Bu yıllarda eşini cepheye gönderen kadınlar, cephe gerisinde fedakâr bir şekilde çalışmışlardır. Bağımsızlık savaşının sembolü olan kadınlar, kimi zaman kağnılarında cepheye mermi taşımışlar, kimi zaman da ordunun yiyecek ve giyecek ihtiyacı gibi işlerde çalışmışlardır. Güçlü omuzlarında Türkiye’yi yükseltecek kadınlarımızın gününü en samimi duygularımla kutluyorum. Kadınlar için önemli olan bu günün yılın 1 günüyle sınırlı kalmaması dileğiyle kadına şiddetin olmadığı, saygıda kusurun edilmediği çevremizde açan en güzel çiçekler olan tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun” diye konuştu.
KADIN TOPLUMUN EN ÖZVERİLİ, ÇALIŞKAN VE ÜRETKEN BİREYİDİR haberi 07 Mart 2017 17:09 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Politika kategorisine, ilgili firma Siverek Çiçek Evi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Siyasi Parti Teşkilatları sektörüne eklenmiş olup  458 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
KADIN TOPLUMUN EN ÖZVERİLİ, ÇALIŞKAN VE ÜRETKEN BİREYİDİR haberi, Hatay Antakya Politika Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Politika kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 458 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
KADIN+TOPLUMUN+EN+ÖZVERİLİ,+ÇALIŞKAN+VE+ÜRETKEN+BİREYİDİR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
KADIN TOPLUMUN EN ÖZVERİLİ ÇALIŞKAN VE ÜRETKEN BİREYİDİR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 06 Mayıs 2024 Pazartesi 22:52 https://firmarehberim.com/haber/politika/kadin-toplumun-en-ozverili-caliskan-ve-uretken-bireyidir-112341?id=112341&sayfa=3 #KADIN #TOPLUMUN #EN #ÖZVERİLİ #ÇALIŞKAN #VE #ÜRETKEN #BİREYİDİR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #KADINTOPLUMUN #TOPLUMUNEN #ENÖZVERİLİ, #ÖZVERİLİ,ÇALIŞKAN #ÇALIŞKANVE #VEÜRETKEN #ÜRETKENBİREYİDİR #KADINTOPLUMUNENÖZVERİLİ,ÇALIŞKANVEÜRETKENBİREYİDİR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Politika Haberleri googlepng

SAADET PARTİSİ’NDEN ÖZÇELİK-İŞ SENDİKASI’NA ZİYARET

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Kaya, bir dizi ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hatay’ın İskenderun İlçesi’nde Hak-İş ve Özçelik-İş Sendikası’nı ziyaret etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Ağustos 2021 11:47
YEŞİLDAL GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Hatay Valiliği’ndeki su ve elektrik kesintilerinin görüşüldüğü toplantıya katılmayan HBB Başkanı’na sert çıktı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ağustos 2021 22:28
AK PARTİ’DE GELENEKSEL BAYRAMLAŞMA

AK Parti Hatay İl Başkanlığı tarafından düzenlenen geleneksel bayramlaşma programı yoğun katılım ile gerçekleşti.

Mehmet Katırcıoğlu | 24 Temmuz 2021 12:16
SAADET PARTİSİ HATAY İL TEŞKİLATI BAYRAMLAŞTI

Saadet Partisi GİK Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İl Başkanı Mustafa Eğe, Milli Nizam Partisi Kurucu İl Başkanı İsmet Oğur Okay ve parti teşkilatı yeni il binasında geleneksel bayramlaşma programında bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Temmuz 2021 10:32
MİLLETVEKİLİ TOKDEMİR’İN KURBAN BAYRAM MESAJI

Bayramlar birlikteliğimizi arttıran manevi günlerdir. Bayramlar sevinç, mutluluk, dayanışma, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik ve kucaklaşma demektir.

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Temmuz 2021 12:30
DAVUTOĞLU’NDAN BAŞKAN SAVAŞ’A ZİYARET

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve beraberindeki heyet, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ı makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Temmuz 2021 15:26
SAADET-DEVA-GELECEK PARTİLERİ BİRARADA

Son dönemde sıkça konuşulan siyasetteki ittifak arayışlarında yeni bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz gün, Hatay ziyaretinde bulunan eski Başbakan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, birlikte aynı kabinede görev yaptığı eski Adalet Bakanı ve DEVA Partisi Genel Başkanı Yardımcısı Sadullah Ergin ile birlikte Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan’la bir araya geldi.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 14:08
ALİ BABACANIN HATAY ZİYARETİ

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Hatay’da partisinin 1. Olağan Antakya ve Defne ilçe kongrelerinde konuştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Temmuz 2021 10:47
Ahmet Davutoğlu partisinin Hatay’daki kongresine katıldı

Partisinin 1’inci olağan kongresine katılmak üzere Hatay’a gelen Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, kentte esnafla buluştu.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Temmuz 2021 14:25
ALİ BABACAN HATAY'A GELİYOR

DEVA Partisi kurucusu ve genel başkanı Ali Babacan’nın 14 temmuz 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olan Antakya ve Defne kongresi nedeniyle Hatay a geleceği bildirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Temmuz 2021 15:16
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir için Sıkça Sorulan Sorular
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir En Gücel Haberler
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir Firma Rehberi Nerde?
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir En Popüler Haber Listesi Nerede?
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir Son Güncellemeleri Neler?
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Kadin Toplumun En Özverili, Çalişkan Ve Üretken Bireyidir Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?