Acil Ambulans Filosu Genişliyor googlepng

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İhale usulü alınan, 2019 Model 5 Adet Ambulans daha Hatay İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edildi.

Hatay’da kullanılmak üzere tahsis edilen 5 adet ambulansın teslim töreni; Hatay İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde düzenlendi. Törene; Vali Yardımcısı Sayın Erol ÖZKAN, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emin GÜLER, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali PEKMEZCİ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa HAMBOLAT, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yamluha COŞKUN, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı/ İl Ambulans Servisi Başhekim Vekili Dr. Oğuz EKİNCİ ile sağlık yöneticileri ve çalışanları katıldı. Hatay İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ yaptığı konuşmada; “Devletimizin sağlık sistemine yatırımlarının gün geçtikçe artarak devam ettiğini belirterek, “Gelişen yeni Türkiye yolunda Sağlık Sistemine yapmış olduğu yatırımlar ve gelişmeler gün geçtikçe artarak devam etmektedir. Şüphesiz bu yatırımlar arasında Hastane Öncesi Acil Sağlık Sistemi içerisinde gerek 112 Acil Sağlık ve gerekse UMKE olmak üzere yapılan yatırımlar bir hayli fazladır. Bu yatırımlarla birlikte vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinde memnuniyetinin artığını görüyoruz. Tahsisi yapılan 5 adet ambulans; İl Ambulans Servisi Başhekimliği ‘ne bağlı Antakya, İskenderun, Samandağ, Kırıkhan ve Dörtyol İlçelerinde bulunan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonların da görevli personellere teslim edildi. İl genelinde Özel Sektöre ve Kamuya ait tüm ambulansların sevk ve koordinasyonu sağlayan Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı bünyesine, tahsisi yapılan 5 ambulans ile birlikte toplamda ambulans sayısı 88 e yükseldi. Hem bu ambulansların ilimize tahsis edilmesinde hem de bugüne kadar ilimize sağlık alanında yapılan yatırımlarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, ambulansların ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” Dedi.
Acil Ambulans Filosu Genişliyor haberi 31 Mayıs 2019 14:19 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Hatay Devlet Hastanesi adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından Sağlık Müdürlüğü sektörüne eklenmiş olup  146 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Acil Ambulans Filosu Genişliyor haberi, Hatay Hatay Merkez Sağlık Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 146 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Acil+Ambulans+Filosu+Genişliyor Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 22 Mayıs 2024 Çarşamba 16:41 https://firmarehberim.com/haber/saglik/acil-ambulans-filosu-genisliyor-233408?id=233408&sayfa=10 #Acil #Ambulans #Filosu #Genişliyor #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #AcilAmbulans #AmbulansFilosu #FilosuGenişliyor #AcilAmbulansFilosuGenişliyor #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

TALASEMİ HASTALARINI BİLİNÇLENDİRME SEMİNERİ

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği (HATODER) Hatay Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonu' nda hasta ve hasta yakınlarına yönelik ‘’Talasemi ve Orak Hücre Anemi’de En Güncel Tedaviler’’ adı altında eğitim semineri düzenledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ekim 2016 00:00
HEM BEDEN HEM RUH SAĞLIĞI İÇİN YÜRÜYÜN

3 Ekim Dünya Yürüyüş Günü. Yürüyüş yapmak insana hem ruh hem sağlık açısından iyi geliyor. Sporun, doğada yürüyüş yapmanın artık bir tedavi şekli haline dönüştüğünü söyleyen Liv Hospital Sağlıklı Yaşam ve Check up Uzmanı Dr. Eren Eroğlu “Yürümek, zaman mekan tanımadan tüm koşullar altında yapılması mümkün bir spordur” diyor. Uzm. Dr. Eren Eroğlu yürüyüş yaparken dikkat edilmesi gereken noktalara değindi.

| 03 Ekim 2016 00:00
AKADEMİ HASTANESİ SÜT GÜNÜNDE SÜT DAĞITTI

Özel Antakya Akademi Hastanesi, 28 Eylül Dünya Okul Süt Günü etkinlikleri kapsamında hastanedeki tüm hastalara ve personele süt dağıtımında bulundu.

| 01 Ekim 2016 00:00
UZUN SÜRE EMEN BEBEKLER DAHA AZ HASTALANIYOR

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Bilge Çelikkol, 1-7 Ekim Emzirme Haftası nedeniyle emzirme konusunda annelere ve anne adaylarına bazı bilgiler verdi. Çelikkol, uzun süre anne sütü almış bebeklerin daha az hastalandıklarını, hastalansalar bile daha hafif atlattıkları anlattı.

Nejla Çetinoğlu | 30 Eylül 2016 00:00
“Ekim Ayı Meme Kanseri Farkındalık Ayı”

Kanserden ölümlerin yüzde 14’ünden sorumlu olan meme kanserinde erken tanı hayat kurtarıyor. Meme kanserinin çok yaygın bir hastalık olduğuna dikkat çeken Anadolu Sağlık Merkezi Genel Cerrahi Uzmanı ve Meme Sağlığı Merkezi Yöneticisi Prof. Dr. Metin Çakmakçı, “Her yıl 1,4 milyon kadına meme kanseri tanısı konuyor. Yeni doğmuş bir kız çocuğunun ömrü boyunca meme kanserine yakalanma riski ise yaklaşık yüzde 12, bu çok yüksek bir oran” dedi. Prof. Dr. Çakmakçı meme kanserinden korunmak için sihirli**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Eylül 2016 00:00
HER YAŞTA KALBİ KORUMAK İÇİN BUNLARA DİKKAT EDİN

Tüm dünyada yaşamı tehdit eden sağlık sorunları arasında ilk sırada yer alan kalp hastalıkları, anne karnından başlayarak yer yaş grubunda görülüyor. Yeni doğan her bin bebeğin yaklaşık 8’i doğuştan kalp hastalığı ile dünyaya geliyor. Erişkin dönemde ise geçmişte ileri yaş hastalığı olarak kabul edilen kalp hastalıkları; yaşam kalitesini olumsuz etkileyen koşul, beslenme, egzersizden uzak hareketsiz yaşam ve yoğun strese bağlı olarak gençlerde de sıklıkla ortaya çıkabiliyor. Yaşamın her evresind**

Nejla Çetinoğlu | 28 Eylül 2016 00:00
UZUN VE MUTLU EVLİLİĞİN SIRRI: İYİ EVLİLİĞİN BİR BEDELİ VAR

Dünyanın en ünlü çiftlerinden Angelina Jolie ve Brad Pitt'in boşanma kararı alması yeniden “Büyük bir sevgi ve heyecanla başlayan ilişkiler neden günün birinde sona eriyor?” sorusunu gündeme taşıdı. Psikiyatrist Prof. Dr. Nevzat Tarhan’a göre, evrendeki gizli psikolojik kanunlardan biri olan ‘karşılıklılık’ ilkesi evlilik için de geçerli. “İyi bir evlilik için ciddi bir bedel ödenmesi gerekir” diyen Prof. Dr. Tarhan, “Eşimle nasıl mutlu olurum, birbirimizin ihtiyaçlarını nasıl anlar ve gideririz**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Eylül 2016 00:00
SONBAHAR HASTALIKLARINA KARŞI ÖNLEMİNİZİ ALIN

Güneşin etkisini kaybetmeye başladığı ve sıcaklığın bir yükselip bir azaldığı sonbahar aylarında enfeksiyon hastalıklarının görülme sıklığı artıyor. Okulların açılmasıyla birlikte özelikle çocukların toplu olarak bir arada bulunması ve kapalı alanlarda geçirilen sürenin artması, enfeksiyon hastalıklarının hızla yayılmasına neden olabiliyor. Sıcaklık, rüzgar, nem gibi faktörlerin mevsimle birlikte değişmesinden olumsuz etkilenen bağışıklık sistemini güçlendirmek, enfeksiyonlara karşı alınabilecek**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Eylül 2016 00:00
HATAY’ DA BİR İLK

15 yıldır sol gözde görememe şikayeti ile Özel Antakya Akademi Hastanesi Göz Hastalıkları Uzmanı Op. Dr. Yasin MERSİN’e başvuran Osman Ebu Encirani isimli hastaya kornea nakil ameliyatı başarı ile yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Eylül 2016 00:00
Ani hava değişimleri sağlığı olumsuz etkiliyor

Vücudumuzun ısısını koruyan en önemli doğal mekanizması sinir sistemimiz ve cildimizdeki kan damarlarının sıcakta genişleyerek, soğukta ise büzülerek vücut ısısını stabil tutmasıdır. Anadolu Sağlık Merkezi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Esra Sönmez, ani sıcak – soğuk hava değişimine maruz kalındığında eğer uygun giysiler giyerek korunmazsak vücudumuzun ısı koruma mekanizmalarının yetersiz kalabileceğini ve üşütebileceğimizi belirtiyor.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Eylül 2016 00:00
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Acil Ambulans Filosu Genişliyor için Sıkça Sorulan Sorular
Acil Ambulans Filosu Genişliyor En Gücel Haberler
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Firma Rehberi Nerde?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Son Güncellemeleri Neler?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?