Acil Ambulans Filosu Genişliyor googlepng

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İhale usulü alınan, 2019 Model 5 Adet Ambulans daha Hatay İl Sağlık Müdürlüğüne tahsis edildi.

Hatay’da kullanılmak üzere tahsis edilen 5 adet ambulansın teslim töreni; Hatay İl Sağlık Müdürlüğü bahçesinde düzenlendi. Törene; Vali Yardımcısı Sayın Erol ÖZKAN, İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ, Acil Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Emin GÜLER, Kamu Hastane Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Ali PEKMEZCİ, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa HAMBOLAT, Personel ve Destek Hizmetleri Başkanı Yamluha COŞKUN, Acil Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı/ İl Ambulans Servisi Başhekim Vekili Dr. Oğuz EKİNCİ ile sağlık yöneticileri ve çalışanları katıldı. Hatay İl Sağlık Müdür Vekili Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ yaptığı konuşmada; “Devletimizin sağlık sistemine yatırımlarının gün geçtikçe artarak devam ettiğini belirterek, “Gelişen yeni Türkiye yolunda Sağlık Sistemine yapmış olduğu yatırımlar ve gelişmeler gün geçtikçe artarak devam etmektedir. Şüphesiz bu yatırımlar arasında Hastane Öncesi Acil Sağlık Sistemi içerisinde gerek 112 Acil Sağlık ve gerekse UMKE olmak üzere yapılan yatırımlar bir hayli fazladır. Bu yatırımlarla birlikte vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerinde memnuniyetinin artığını görüyoruz. Tahsisi yapılan 5 adet ambulans; İl Ambulans Servisi Başhekimliği ‘ne bağlı Antakya, İskenderun, Samandağ, Kırıkhan ve Dörtyol İlçelerinde bulunan Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonların da görevli personellere teslim edildi. İl genelinde Özel Sektöre ve Kamuya ait tüm ambulansların sevk ve koordinasyonu sağlayan Acil Sağlık Hizmetleri Başkanlığı bünyesine, tahsisi yapılan 5 ambulans ile birlikte toplamda ambulans sayısı 88 e yükseldi. Hem bu ambulansların ilimize tahsis edilmesinde hem de bugüne kadar ilimize sağlık alanında yapılan yatırımlarda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, ambulansların ilimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” Dedi.
Acil Ambulans Filosu Genişliyor haberi 31 Mayıs 2019 14:19 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Hatay Devlet Hastanesi adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Nejla Çetinoğlu tarafından Sağlık Müdürlüğü sektörüne eklenmiş olup  153 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Acil Ambulans Filosu Genişliyor haberi, Hatay Hatay Merkez Sağlık Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 153 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Acil+Ambulans+Filosu+Genişliyor Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 21 Eylül 2024 Cumartesi 06:51 https://firmarehberim.com/haber/saglik/acil-ambulans-filosu-genisliyor-233408?id=233408&sayfa=9 #Acil #Ambulans #Filosu #Genişliyor #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #AcilAmbulans #AmbulansFilosu #FilosuGenişliyor #AcilAmbulansFilosuGenişliyor #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

ANTAKYA GENÇLİK: 10 – TAVLA GENÇLİK:0

Hatay 1.Amatör Küme A Grubuna ait maçta Kaan Temizlik Antakya Gençlik, karşılaştığı rakibi Tavla Gençlikspor maçında adeta gol olup yağarak rakibini 10-0 yendi.

| 30 Aralık 2016 15:13
Hatay-Ankaragücü taraftar dostluğu

Grubun zirvesini yakından ilgilendiren Hatayspor-Ankaragücü maçı öncesi ve sonrası Türk futbolu adına güzel görüntüler yaşandı.

Mehmet Katırcıoğlu | 20 Aralık 2016 13:50
KIŞIN KALBİNİZ ÜŞÜMESİN

Soğuk ve karlı hava artık kapımıza geldi çattı. Hastalanmamak için gerekli önlemleri almak şart! Liv Hospital Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Alp Burak Çatakoğlu, özellikle kış aylarında kalp-damar hastalıkları, kalbe bağlı ölümler ve kalp krizi oranlarının arttığına dikkat çekiyor. Doç. Dr. Alp Burak Çatakoğlu “Soğuk havada vücudumuzun daha fazla enerjiye ihtiyacı vardır. Sempatik sistemimiz daha fazla çalışır. Bu nedenden dolayı nabız ve tansiyon artma eğilimine girer, dolayısıyla kalbin üzerindek**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 16 Aralık 2016 15:41
​Kışın cilt kuruluğunu önlemenin püf noktaları

Cilt sorunları içinde en sık karşılaşılan problemlerden biri olan cilt kuruluğu, özellikle kış aylarında daha da artıyor. Çünkü soğuk hava, cildin nemini azaltan en önemli faktör. Kış aylarında cildin açık alanlarında kızarıklık ve pullanma sık görülebilirken, kuruluk kaşıntıyı da artırıyor. Anadolu Sağlık Merkezi Deri Hastalıkları Uzmanları Dr. Figen Akın ve Dr. Mehmet Coşkun Acay, konuya dair merak edilenleri ve yapılması gerekenleri anlattı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 02 Aralık 2016 16:05
Sorun ağız kokusuysa Önlemi su içmek

Dişleriniz sağlıklı, kontrollerini düzenli yaptırıyorsunuz. Yediklerinize dikkat ediyor, karanfil, tarçın, maydanoz gibi besinleri sıklıkla tüketiyorsunuz. Tüm bunlara rağmen ağız kokusu kabusunuz olmaya devam ediyorsa, en basit yöntemi atlamış olabilirsiniz: Su içmek! Yetersiz sıvı alımı sonucunda tükürük miktarının azaldığına ve buna bağlı olarak ağız kokusu yaşanabildiğine dikkat çeken Waternet Sağlıklı Yaşam Uzmanı Diyetisyen Canan Aksoy, günde iki litre su içerek bu sorunun giderilebileceği**

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 19 Kasım 2016 16:32
Dünya Radyoloji Günü

İnsan sağlığı açısından önemli bir buluşun kutlaması yapılacak bu tarihte radyoloji çalışanlarının çalışma şartları bu önemli güne gölge düşürmüştür.

Mehmet Katırcıoğlu | 08 Kasım 2016 12:13
9 BİN BÖBREK HASTASI ORGAN BULUNAMAZSA HAYATINI KAYBEDECEK

Bugün Türkiye’de hayata tutunmak için başta böbrek olmak üzere organ bekleyen on binlerce hasta var. Her yıl 100 kronik böbrek hastasından 14’ü yeterli organ bağışı olmadığı için hayatını kaybediyor. Ülkemizde şu anda 70 bin kronik böbrek hastası olduğu düşünülürse, uygun organ bulamamaları halinde bunların 9 bini hayatını kaybetme tehdidiyle karşı karşıya.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 01 Kasım 2016 00:00
MEME KANSERİNE KARŞI SAVAŞTA, HİÇBİR KADIN YALNIZ DEĞİL

Kadınlarda görülen kanserler içinde ilk sırada meme kanseri bulunmaktadır. Yapılan araştırmalar kadınlarda görülen her dört kanserden birinin meme kanseri olduğunu göstermekte,ülkemizde durum farklı değil.

Nejla Çetinoğlu | 26 Ekim 2016 00:00
DEFNE HASTANESİ YÖNETİMİ MUHTARLARLA BULUŞTU

Defne Hastanesi Samandağlı Muhtarlarla buluştu. Samandağ Deniz Sahilinde bulunan Dervişan tesislerinde gerçekleşen etkinliğe Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir Katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 15 Ekim 2016 00:00
EGZERSİZ YAPARKEN DİKKAT EDİN

Egzersiz yaparken dikkat edin! Yanlış sütyen sarkma ve ağrıya yol açıyor Spor ve egzersiz yapan kadınların % 70’inden fazlası yanlış sütyen yüzünden ağrı ve geri dönüşsüz sarkma sorunu yaşıyor. Buna egzersiz sırasında memelerin kontrolsüz hareket etmesinin neden olduğunu belirten Doç. Dr. Defne Kaya, doğru sütyen kullanımı halinde kontrolsüz hareketin % 53 oranında azaldığını söyledi.

| 05 Ekim 2016 00:00
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Acil Ambulans Filosu Genişliyor için Sıkça Sorulan Sorular
Acil Ambulans Filosu Genişliyor En Gücel Haberler
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Firma Rehberi Nerde?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Son Güncellemeleri Neler?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Acil Ambulans Filosu Genişliyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?