HATAY MOTOSİKLET SPORLARI KULÜBÜ 1.YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI googlepng

Hatay Motosiklet Sporları Kulübü Derneği (HAMOK) Başkanı Sıtkı Güven, ülke ekonomisine en yararlı aracın motosiklet olduğunu söyledi.
HATAY+MOTOSİKLET+SPORLARI+KULÜBÜ+1.YIL+DÖNÜMÜNÜ+KUTLADI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Güven, Harbiye Soner Restoran düzenlenen ''HAMOK 1. Kuruluş yılı'' etkinliğinde yaptığı konuşmada derneğe 150 kişinin kayıtlı olduğunu kaydetti      Motosiklet sevenleri bir çatı altında toplamaya çalıştıklarını ifade eden Güven, şöyle devam etti:      ''Derneğimizin kuruluş amacı bilinçli motosiklet kullanımını öğretmek ve motosiklet sevenleri bir çatı altında toplamak. İnsanlarımız yollarda ölmesin istiyoruz. Bunun için Emniyet Müdürülüğü ile birlikte sürekli projeler üretip eğitim çalışmaları yapıyoruz. Ülke ekonomisine en faydalı araç motosiklettir. Diğer araçlara göre az yakıt yakıyor. Çevreye daha az zarar veriyor. Hafif olduğu için asfalta zarar vermiyor ayrıca trafiği de aksatmıyor''      Konuşmaların ardından HAMOK üyeleri gönüllerince eğlendiler.        
HATAY MOTOSİKLET SPORLARI KULÜBÜ 1.YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI haberi 31 Ocak 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Hatay /  3651 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HATAY MOTOSİKLET SPORLARI KULÜBÜ 1.YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI haberi, Hatay Sağlık Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3651 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HATAY+MOTOSİKLET+SPORLARI+KULÜBÜ+1.YIL+DÖNÜMÜNÜ+KUTLADI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HATAY MOTOSİKLET SPORLARI KULÜBÜ 1.YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLADI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Eylül 2024 Pazartesi 05:59 https://firmarehberim.com/haber/saglik/hatay-motosiklet-sporlari-kulubu-1-yil-donumunu-kutladi--3099?id=3099&sayfa=4 #HATAY #MOTOSİKLET #SPORLARI #KULÜBÜ #1.YIL #DÖNÜMÜNÜ #KUTLADI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HATAYMOTOSİKLET #MOTOSİKLETSPORLARI #SPORLARIKULÜBÜ #KULÜBÜ1.YIL #1.YILDÖNÜMÜNÜ #DÖNÜMÜNÜKUTLADI #HATAYMOTOSİKLETSPORLARIKULÜBÜ1.YILDÖNÜMÜNÜKUTLADI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

SONUNDA İYİ HABER GELDİ

Mustafa Kemal Üniversitesi Anabilim Dalı Başkanı,Doc.Dr Tülin Durgun Yetim'in açıklaması

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Mart 2020 17:43
Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası Kutlu Olsun

Acil Sağlık Hizmetleri; özünde fedakarlık, azim ve özveri bulunan halkımızın en zor anlarında ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetidir.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Mart 2020 13:10
GEBE OKULUMUZA BEKLİYORUZ

Hatay Devlet Hastanesinde, Gebe Okulu faaliyetleri Uzman Eğitmenlerimizle birlikte devam ediyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 27 Şubat 2020 16:17
VIRUSLERI ENGELLEYEMEYIZ AMA KORUNABILIRIZ

Küresel iklim değişiklikleri, çevre kirliliği, insan nüfusunun artışıyla birlikte insanların yaban hayvanlarının yaşama alanlarına daha fazla müdahale etmesi sonucunda hayvanlarda mevcut olan mikroplarla insanların karşılaşma ihtimalini artırmıştır.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Şubat 2020 10:12
Dr. Nevzat MAZMANOĞLUndan Bebek Bezi Pişiği İçin Öneriler

Özel Palmiye Hastanesi Cildiye Uzmanı Uzm. Dr. Nevzat MAZMANOĞLU'ndan Bebek Bezi Pişiği için Öneriler

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Şubat 2020 11:08
Pancar şekerinden üretilen meyveli maden suyunu tercih edin

Günlük tüketimlerimizde kullandığınız sofra şekeri olarak bildiğiniz sakkarozdur. Doğal tatlandırıcılar arasında kalitesi ve güvenilirliği en yüksek şekerdir.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2020 15:51
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Hambolat başkanlığında, Müdürlüğümüz Ek hizmet binası Amanos Toplantı salonunda genel değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Erkan Mutlu İnan | 31 Ocak 2020 15:34
Kerimoğlu nun Ankara Ziyareti

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği ve Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, geçtiğimiz hafta içinde Ankara’da Sağlık Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve TBMM başta olmak üzere bazı bakanlıklarda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ocak 2020 10:46
HATAY DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK DAHA

Hatay Devlet Hastanesinde Navigasyon Yardımıyla Beyin Tümörü Ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ocak 2020 09:46
GSS VE BAĞ-KUR BORÇLULARINA SAĞLIK MÜJDESİ

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, Bağ-Kur ve Genel Sağlık Sigortası prim borcu olan vatandaşların sağlık hizmetlerinden tekrar yararlanabileceklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ocak 2020 13:59
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi En Gücel Haberler
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi Firma Rehberi Nerde?
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Motosiklet Sporlari Kulübü 1.Yil Dönümünü Kutladi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?