İskenderun'da ilk defa açık kalp ameliyatı yapıldı googlepng

 İskenderun Gelişim Hastanesi'nde gerçekleştirilen ameliyat, Kalp Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Sedat Kalaycıoğlu başkanlığındaki ekip tarafından yapıldı.
İskenderun+#39;da+ilk+defa+açık+kalp+ameliyatı+yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 Kalaycıoğlu, hastane binasında gazetecilere yaptığı açıklamada, 2012 yılı içerisinde İskenderun'da 500 kalp ameliyatı ve 4 bin Anjiyo gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi.      Hastanede ilk defa yaptıkları açık kalp ameliyatının başarılı bir şekilde gerçekleştirildiğini ifade eden Kalaycıoğlu, operasyonla hastanın iki kalp damarının değiştirildiğini ve 4 gün sonra taburcu edilebileceğini belirtti.      Kalp ameliyatı olacak hastaların çareyi başka kentlerde aradığını vurgulayan Kalaycıoğlu. ''Hastanemizde altyapı çalışmalarını tamamlayarak yeni ameliyathane ve yoğun bakımla birlikte Anjiyo ünitesini de hizmete açtık. Bundan sonra kalp hastalarının her türlü tanı ve tedavisi hastanemizde yapılabilecektir '' diye konuştu.      Hasta Yeter Kurtulmuş (72) ise İskenderun'da ilk kalp ameliyatının kendisine yapılmasının çok özel bir duygu olduğunu kaydetti.
İskenderun'da ilk defa açık kalp ameliyatı yapıldı haberi 28 Şubat 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Sağlık kategorisine, ilgili firma Hatay /  3892 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
İskenderun'da ilk defa açık kalp ameliyatı yapıldı haberi, Hatay Sağlık Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Sağlık kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3892 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
İskenderun+#39;da+ilk+defa+açık+kalp+ameliyatı+yapıldı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
İskenderunveamp;#39;da ilk defa açık kalp ameliyatı yapıldı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 21 Eylül 2024 Cumartesi 12:05 https://firmarehberim.com/haber/saglik/iskenderunda-ilk-defa-acik-kalp-ameliyati-yapildi--13242?id=13242&sayfa=4 #İskenderunveamp;#39;da #ilk #defa #açık #kalp #ameliyatı #yapıldı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #İskenderunveamp;#39;dailk #ilkdefa #defaaçık #açıkkalp #kalpameliyatı #ameliyatıyapıldı #İskenderunveamp;#39;dailkdefaaçıkkalpameliyatıyapıldı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Sağlık Haberleri googlepng

SONUNDA İYİ HABER GELDİ

Mustafa Kemal Üniversitesi Anabilim Dalı Başkanı,Doc.Dr Tülin Durgun Yetim'in açıklaması

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 28 Mart 2020 17:43
Acil Tıp Teknisyeni ve Paramedik Haftası Kutlu Olsun

Acil Sağlık Hizmetleri; özünde fedakarlık, azim ve özveri bulunan halkımızın en zor anlarında ihtiyaç duyduğu sağlık hizmetidir.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Mart 2020 13:10
GEBE OKULUMUZA BEKLİYORUZ

Hatay Devlet Hastanesinde, Gebe Okulu faaliyetleri Uzman Eğitmenlerimizle birlikte devam ediyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 27 Şubat 2020 16:17
VIRUSLERI ENGELLEYEMEYIZ AMA KORUNABILIRIZ

Küresel iklim değişiklikleri, çevre kirliliği, insan nüfusunun artışıyla birlikte insanların yaban hayvanlarının yaşama alanlarına daha fazla müdahale etmesi sonucunda hayvanlarda mevcut olan mikroplarla insanların karşılaşma ihtimalini artırmıştır.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Şubat 2020 10:12
Dr. Nevzat MAZMANOĞLUndan Bebek Bezi Pişiği İçin Öneriler

Özel Palmiye Hastanesi Cildiye Uzmanı Uzm. Dr. Nevzat MAZMANOĞLU'ndan Bebek Bezi Pişiği için Öneriler

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Şubat 2020 11:08
Pancar şekerinden üretilen meyveli maden suyunu tercih edin

Günlük tüketimlerimizde kullandığınız sofra şekeri olarak bildiğiniz sakkarozdur. Doğal tatlandırıcılar arasında kalitesi ve güvenilirliği en yüksek şekerdir.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Şubat 2020 15:51
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İl Sağlık Müdürümüz Dr. Mustafa Hambolat başkanlığında, Müdürlüğümüz Ek hizmet binası Amanos Toplantı salonunda genel değerlendirme toplantısı düzenlendi.

Erkan Mutlu İnan | 31 Ocak 2020 15:34
Kerimoğlu nun Ankara Ziyareti

Hatay Talasemi ve Orak Hücre Anemi Hastalıkları Derneği ve Talasemi Federasyonu Genel Başkanı Burhan Kerimoğlu, geçtiğimiz hafta içinde Ankara’da Sağlık Bakanlığı, Sosyal Güvenlik Kurumu Başkanlığı, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve TBMM başta olmak üzere bazı bakanlıklarda bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ocak 2020 10:46
HATAY DEVLET HASTANESİNDE BİR İLK DAHA

Hatay Devlet Hastanesinde Navigasyon Yardımıyla Beyin Tümörü Ameliyatı başarılı bir şekilde gerçekleştirildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ocak 2020 09:46
GSS VE BAĞ-KUR BORÇLULARINA SAĞLIK MÜJDESİ

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, Bağ-Kur ve Genel Sağlık Sigortası prim borcu olan vatandaşların sağlık hizmetlerinden tekrar yararlanabileceklerini açıkladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 08 Ocak 2020 13:59
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı için Sıkça Sorulan Sorular
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı En Gücel Haberler
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı Firma Rehberi Nerde?
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı En Popüler Haber Listesi Nerede?
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı Son Güncellemeleri Neler?
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
İskenderun&Amp;#39;Da Ilk Defa Açık Kalp Ameliyatı Yapıldı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?