ANTAKYA BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ HEDEFİMİZ İYİ BİR SONUÇ googlepng

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig takımlarından Antakya Belediyespor antrenörü Mustafa Secerlioğlu, dörtlü finallerde en iyi sonuçları almayı hedeflediklerini belirtti.
ANTAKYA+BELEDİYESPOR+ANTRENÖRÜ+HEDEFİMİZ+İYİ+BİR+SONUÇ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Secerlioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, play-off maçlarında başarılı bir performans ortaya koyduklarını kaydetti.      Sezonu en iyi şekilde tamamladıklarını ifade eden Secerlioğlu, çok çalışarak adından söz edilen ve saygı duyulan bir takım oluşturduklarını belirtti.      Oyuncuların üzerlerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getirdiğini, Belediye Başkanı Lütfü Savaş başta olmak üzere herkesin kendilerine çok destek verdiğini vurgulayan Secerlioğlu, kadro ve yapılanma olarak kısa sürede önemli aşama kaydettiklerini bildirdi.      Bundan sonra hata yapma lükslerinin bulunmadığını ifade eden Secerlioğlu, dörtlü finallerde de her şeylerini ortaya koyarak en iyi sonuçları almayı hedeflediklerini belirtti.      Secerlioğlu, amaçlarının ikinci ligde mücadele eden takımlarını bir üst lige taşımak olduğunu ifade etti.    
ANTAKYA BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ HEDEFİMİZ İYİ BİR SONUÇ haberi 25 Nisan 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay /  3413 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ANTAKYA BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ HEDEFİMİZ İYİ BİR SONUÇ haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3413 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ANTAKYA+BELEDİYESPOR+ANTRENÖRÜ+HEDEFİMİZ+İYİ+BİR+SONUÇ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ANTAKYA BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ HEDEFİMİZ İYİ BİR SONUÇ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 23 Mayıs 2024 Perşembe 18:26 https://firmarehberim.com/haber/spor/antakya-belediyespor-antrenoru-hedefimiz-iyi-bir-sonuc-4844?id=4844&sayfa=5 #ANTAKYA #BELEDİYESPOR #ANTRENÖRÜ #HEDEFİMİZ #İYİ #BİR #SONUÇ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ANTAKYABELEDİYESPOR #BELEDİYESPORANTRENÖRÜ #ANTRENÖRÜHEDEFİMİZ #HEDEFİMİZİYİ #İYİBİR #BİR #SONUÇ #ANTAKYABELEDİYESPORANTRENÖRÜHEDEFİMİZİYİBİRSONUÇ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

HATAY IN MELEKLERİ SAMSUNDA GALİP

Hatay Büyükşehir Belediyespor, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 15. haftasında Samsun Canik Belediye’ye konuk oldu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 20 Ocak 2020 11:43
BÜYÜKŞEHİR DEN ÖNEMLİ GALİBİYET

Erkekler Voleybol Birinci Ligi’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, 15. hafta karşılaşmasında Gümüşhane Torul Gençlik’i konuk etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 20 Ocak 2020 11:37
HATAY SPOR LİSESİ ŞAMPİYON

Okullar arası futbol gençler A kategorisinde Osman Ötken Anadolu Lisesini 3-1 yenen Hatay Spor Lisesi Hatay Şampiyonu oldu. ​

Mehmet Katırcıoğlu | 17 Ocak 2020 10:47
HATAY IN MELEKLERİ EVİNDE ÇOK FARKLI

Hatay Büyükşehir Belediyespor, Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 13. haftasında evinde Botaş’ı ağırladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2020 23:59
Geçmiş olsun Hatayspor

U 16 takımımızın Çaykur Rizespor deplasmanına giderken içinde bulundukları otobüsün şarampole yuvarlandığını üzülerek öğreniyoruz.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Ocak 2020 23:59
ABA GÜREŞİ MÜSABAKALARI BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın Hatay’a kazandırdığı Türkiye’nin en büyük ikinci Spor Kompleksi ve Yaşam Merkezi, 16 yaş altı aba güreşi müsabakalarına ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Erkan Mutlu İnan | 28 Aralık 2019 13:59
MELEKLERİN RAKİBİ ENİSEY

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, EuroCup D Grubu’nun son maçında Rus temsilcisi Enisey’i ağırlayacak.

Erkan Mutlu İnan | 04 Aralık 2019 15:39
ATSO DAN YIL SONU DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

(ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin, Yeni Sanayi Sitesi Antakya Mobilya Ortak Üretim Merkezi’nde düzenlediği 2019 yılı değerlendirme toplantısında, faaliyetlerini aktardı, hedeflerini sıraladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 04 Aralık 2019 10:16
HATAY’IN MELEKLERİ GALİBİYET SEVİNCİ YAŞADI

Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Avrupa Kupası'nın (Eurocup) 5. hafta D Grubu'nda MBK Ruzomberok takımını 80-79 yendi.

Nejla Çetinoğlu | 29 Kasım 2019 11:41
SAMANDAĞSPOR DAN FARKINDALIK

Süper Amtatör Ligi 8. haftada SÜMERSPOR-U19 ile deplasmanda karşılaşan SAMANDAGSPOR-U19 ekibi sahaya farkındalık yaratarak çıktı

Mesut Mutlu | 05 Kasım 2019 13:20
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç için Sıkça Sorulan Sorular
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç En Gücel Haberler
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Firma Rehberi Nerde?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Son Güncellemeleri Neler?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?