ANTAKYA BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ HEDEFİMİZ İYİ BİR SONUÇ googlepng

Türkiye Kadınlar Basketbol 2. Lig takımlarından Antakya Belediyespor antrenörü Mustafa Secerlioğlu, dörtlü finallerde en iyi sonuçları almayı hedeflediklerini belirtti.
ANTAKYA+BELEDİYESPOR+ANTRENÖRÜ+HEDEFİMİZ+İYİ+BİR+SONUÇ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Secerlioğlu, yaptığı yazılı açıklamada, play-off maçlarında başarılı bir performans ortaya koyduklarını kaydetti.      Sezonu en iyi şekilde tamamladıklarını ifade eden Secerlioğlu, çok çalışarak adından söz edilen ve saygı duyulan bir takım oluşturduklarını belirtti.      Oyuncuların üzerlerine düşen görevleri fazlasıyla yerine getirdiğini, Belediye Başkanı Lütfü Savaş başta olmak üzere herkesin kendilerine çok destek verdiğini vurgulayan Secerlioğlu, kadro ve yapılanma olarak kısa sürede önemli aşama kaydettiklerini bildirdi.      Bundan sonra hata yapma lükslerinin bulunmadığını ifade eden Secerlioğlu, dörtlü finallerde de her şeylerini ortaya koyarak en iyi sonuçları almayı hedeflediklerini belirtti.      Secerlioğlu, amaçlarının ikinci ligde mücadele eden takımlarını bir üst lige taşımak olduğunu ifade etti.    
ANTAKYA BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ HEDEFİMİZ İYİ BİR SONUÇ haberi 25 Nisan 2011 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay /  3415 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ANTAKYA BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ HEDEFİMİZ İYİ BİR SONUÇ haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3415 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ANTAKYA+BELEDİYESPOR+ANTRENÖRÜ+HEDEFİMİZ+İYİ+BİR+SONUÇ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ANTAKYA BELEDİYESPOR ANTRENÖRÜ HEDEFİMİZ İYİ BİR SONUÇ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 16 Haziran 2024 Pazar 14:14 https://firmarehberim.com/haber/spor/antakya-belediyespor-antrenoru-hedefimiz-iyi-bir-sonuc-4844?id=4844&sayfa=7 #ANTAKYA #BELEDİYESPOR #ANTRENÖRÜ #HEDEFİMİZ #İYİ #BİR #SONUÇ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ANTAKYABELEDİYESPOR #BELEDİYESPORANTRENÖRÜ #ANTRENÖRÜHEDEFİMİZ #HEDEFİMİZİYİ #İYİBİR #BİR #SONUÇ #ANTAKYABELEDİYESPORANTRENÖRÜHEDEFİMİZİYİBİRSONUÇ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

HATAYSPOR DA YENİ TRANSFERLER

Hatayspor Portekizli Helder Barbosa ve Fransız Idır Ouali'yi renklerine bağladı.

Mesut Mutlu | 06 Ağustos 2019 13:28
DEFNE BELEDİYE SPOR ŞAMPİYON

Hatay Büyükşehir Belediyesinin festival etkinlikleri kapsamında düzenlediği 35. Erhan Aksay futbol turnuvasında Antakya da final maçı oynandı.

Mehmet Katırcıoğlu | 20 Temmuz 2019 11:32
ANLAMLI TURNUVADA FİNALE SAYILI GÜNLER KALDI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 35.si gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en uzun soluklu amatör futbol turnuvası olan Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda sona yaklaşıldı.

Erkan Mutlu İnan | 19 Temmuz 2019 20:10
ERHAN AKSAY’DA ANTAKYA FİNALİSTLERİ BELLİ OLDU

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 35.si düzenlenen Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda Antakya finalistleri belli oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 18 Temmuz 2019 11:27
CANER HATAYSPORA İMZAYI ATTI

Geçtiğimiz sezon Play Off finalinde süper lige çıkma şansını son anda kaçıran Hatayspor bu sezon işi sıkı tutuyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Temmuz 2019 23:42
Furkan Şeker Hatayspor umuzda

Geçtiğimiz sezon Denizlispor'da forma giyen deneyimli sağ bek oyuncusu Furkan Şeker, kendisini 2 yıl boyunca bordo beyaz renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

Mesut Mutlu | 12 Temmuz 2019 23:52
BAŞKANLAR SAHAYA İNDİ KAZANAN DOSTLUK OLDU

Türkiye’nin en uzun soluklu amatör futbol turnuvası olan ve bu sene 35.si gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda çeyrek final maçları oynanmaya başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Temmuz 2019 13:13
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ FİNALE GÖZ KIRPTI

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen ve bu yıl 35.si gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda grup maçlarının tamamlanmasının ardından oynanan eleme maçlarında heyecan devam ediyor.

Mesut Mutlu | 11 Temmuz 2019 16:36
HATAYSPORDA YENİ BAŞKAN NİHAT TAZEARSLAN

MEHMET MADEN, HATAYSPOR BAŞKANLIĞI GÖREVİNİ, HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ GENEL SEKRETERİ NİHAT TAZEARSLAN'A BIRAKTI...

Mesut Mutlu | 08 Temmuz 2019 12:28
ÖDÜLLÜ BASKETBOL TURNUVASI

Samandağ Belediyesi tarafından Hz. Hızır Parkı’nda düzenlenecek olan 3x3 Ödüllü Tek Pota Basketbol Turnuvasının son başvuru tarihi 19 Temmuz Cuma.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 03 Temmuz 2019 12:25
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç için Sıkça Sorulan Sorular
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç En Gücel Haberler
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Firma Rehberi Nerde?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Son Güncellemeleri Neler?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakya Belediyespor Antrenörü Hedefimiz İyi Bir Sonuç Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?