HOMEND BELEDİYESPOR BAŞARI İLE SEZONU KAPATTI googlepng

               Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Lig’inde ilimizi başarı ile temsil eden Homend Antakya Belediyespor, 2012-2013 basketbol sezonunu başarı ile sonlandırdı.

HOMEND+BELEDİYESPOR+BAŞARI+İLE+SEZONU+KAPATTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Homend Antakya Belediyespor 2012-2013 basketbol sezonunda oynadığı 26 karşılaşmanın 14’ünü galibiyet ile tamamlayarak 40 puanla ligi 7. sırada tamamladı. 2012-2013 basketbol sezonunda Avrupa’da ilimizi ve ülkemizi başarı ile temsil eden, Türkiye kupası çeyrek final müsabakalarına yükselen Homend Antakya Belediyespor, ligde elde ettiği başarı ile Play-Off’a yükseldi.   Antakya Belediye Başkanı Doç.Dr. Lütfü Savaş, Homend Antakya Belediyespor’un 1. ligde verdiği mücadele ile ilimizin tanıtımında önemli bir misyon üstlendiğini ifade ederek, “Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi yılların takımları ilimize gelerek basketbol oynuyor. Avrupa’da ülkemizi ve ilimizi başarı ile temsil eden Homend Antakya Belediyespor, ilk defa Avrupa liglerinde boy gösterme imkânı buldu. Başarılı bir sezonun ardından takıma maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen ve her zaman takımın yanında bulunan Antakyalı işadamı Erol Bilecik bey ve tüm işadamlarımıza, protokol temsilcilerimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, tribündeki yerlerini alarak gerek iç saha gerekse deplasman karşılaşmalarında takımlarını yalnız bırakmayan tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.             2013-2014 basketbol sezonu hazırlıklarının 1 Ağustos tarihinde başlayacağını ve bu tarihte sporcuların Antakya’da toplanacağını ifade eden Başkan Savaş, “1 Ağustos tarihinde sezon açılışını gerçekleştireceğiz. Basketbol ligi resmi müsabakaları da Ekim ayı ortalarında başlayacak. Teknik heyetin talepleri doğrultusunda transferler yapılacak ve seneye tecrübesi gün geçerek artan bir ekiple ilimizi yine başarı ile temsil edeceğiz” dedi.  
HOMEND BELEDİYESPOR BAŞARI İLE SEZONU KAPATTI haberi 16 Nisan 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay /  2950 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
HOMEND BELEDİYESPOR BAŞARI İLE SEZONU KAPATTI haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 2950 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
HOMEND+BELEDİYESPOR+BAŞARI+İLE+SEZONU+KAPATTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
HOMEND BELEDİYESPOR BAŞARI İLE SEZONU KAPATTI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 03:02 https://firmarehberim.com/haber/spor/homend-belediyespor-basari-ile-sezonu-kapatti--15984?id=15984&sayfa=10 #HOMEND #BELEDİYESPOR #BAŞARI #İLE #SEZONU #KAPATTI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #HOMENDBELEDİYESPOR #BELEDİYESPORBAŞARI #BAŞARIİLE #İLESEZONU #SEZONUKAPATTI #HOMENDBELEDİYESPORBAŞARIİLESEZONUKAPATTI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

YAMAÇ PARAŞÜT ŞAMPİYONASI SAMANDAĞ’DA

Türkiye Yamaç Paraşütü Hadef Şampiyonası 3. Etap yarışması sona erdi. 17-19 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılan Yamaç Paraşütü Şampiyonasına yurdun değişik bölgelerinden çok sayıda sporcu katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Mayıs 2019 14:44
Şampiyon Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, evinde Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti ve bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Lig tarihinin en çok şampiyonluk yaşayan takımı olan Galatasaray, 22. kez mutlu sona ulaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 20 Mayıs 2019 17:33
Geleneksel Turnuvanın İskenderun Ayağı Başladı

Hatay’ın Anavatana katılışı kutlamaları kapsamında, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Erhan Aksay Futbol Turnuvası"nın İskenderun ayağı da Vali Rahmi Doğan’ın ilk vuruşu yapması ile başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 16 Mayıs 2019 13:19
BOL GOLLÜ MAÇLAR SEYİR KEYFİ VERİYOR

35. Erhan Aksay Turnuvası’nda mücadele kaldığı yerden devam ederken taraftarlar birbirinden çekişmeli ve bol gollü maçları izleyerek futbol keyfi yaşıyor.

Mesut Mutlu | 08 Mayıs 2019 15:12
ERHAN AKSAY DA ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE BAŞLADI

Hatay’ın anavatana katılışının 80’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında bu yıl 35’incisi gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda takımlar kıyasıya mücadelelere başladı.

Mesut Mutlu | 07 Mayıs 2019 16:31
Josef Sural için hazin tören

Aytemiz Alanyasporlu 7 futbolcunun Kayseri deplasmanından döndüğü VIP minibüsün su tahliye kanalına düştüğü kazada yaşamını yitiren Josef Sural için kulüp tesislerindeki antrenman sahasında tören düzenlendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2019 16:36
MELEKLERİN RAKİBİ GALATASARAY

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun tamamlanmasının ardından play-off eşleşmeleri belli oldu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Nisan 2019 15:54
HATAY’IN MELEKLERİ İZMİT’TEN EVİNE BAŞARI İLE DÖNDÜ

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi 5.haftada mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda İzmit Belediyespor ile 10 Kasım Cumartesi günü Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Rakip takım karşısında hızlı ve etkili oynayan Hatay’ın Melekleri, potada istediği başarıyı elde edemeyerek ilk çeyreği 12-17 geride tamamladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Kasım 2018 15:44
KUPA ZAFERİ COŞKUYLA KUTLANDI

Türkiye kadın basketbolunun en değerli kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı, ikinci kez müzesine götürerek tarih yazan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, bu eşsiz zaferi düzenlenen kutlama töreni ile Hataylılarla paylaştı.

Nejla Çetinoğlu | 22 Ekim 2018 15:04
ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA TÜM HATAYLILARI BEKLİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, HBB Kadın Basketbol Takımı’nın Türkiye’nin en büyük kupası unvanına sahip 26. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı ikinci kez kazanması dolayısıyla kutlamalar gerçekleştirmeye hazırlanıyor.HBB, ‘Cumhurbaşkanlığı Kupa Şöleni’ adı altında Hatay’ın yerel ses sanatçılarını Hatay halkıyla buluşturarak kupa sevincini taçlandıracak.

Mehmet Katırcıoğlu | 18 Ekim 2018 15:34
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti için Sıkça Sorulan Sorular
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti En Gücel Haberler
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti Firma Rehberi Nerde?
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti Son Güncellemeleri Neler?
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Homend Belediyespor Başari İle Sezonu Kapatti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?