YAMAÇ PARAŞÜT ŞAMPİYONASI SAMANDAĞ’DA googlepng

Türkiye Yamaç Paraşütü Hadef Şampiyonası 3. Etap yarışması sona erdi. 17-19 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılan Yamaç Paraşütü Şampiyonasına yurdun değişik bölgelerinden çok sayıda sporcu katıldı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Samandağ Kaymakamlığı, Samandağ Belediyesi ve Defne Belediyesi’nin katkıları ile Samandağ Havacılık ve Gençlik Spor Kulübü ev sahipliğinde gerçekleşen yarışmada yarışmacılar iniş alanındaki 5 metre yarıçaplı hedefin ortasındaki elektronik pad’e basarak en iyi dereceyi elde etmeye çalıştılar. Yarışma sonucunda dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları verildi. Ayrıca yarışmaya sağladıkları katkılardan dolayı Samandağ Kaymakamı Murat Kütük ve Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz’a plaket verildi.17-19 Mayıs tarihleri arasında 3 gün boyunca yarışmacı pilotlar Kapısuyu dağ eteklerinden uçuşa başlayarak Çevlik sahilinde son bulan keyifli uçuşlar gerçekleştirdiler. BAŞKAN ERYILMAZ, YAMAÇ PARAŞÜTÜ YAPTI Samandağ Belediye Başkanı Refik Eryılmaz, Türkiye Yamaç Paraşütü Hadef Şampiyonası 3. Etap yarışması için Samandağ’a gelen Milli Takım pilotlarından Mustafa Uri ile keyifli bir uçuş gerçekleştirdi. Başkan Eryılmaz uçuş sonrasında yaptığı açıklamada bu yarışmanın Samandağ’da yapılmasının bir kazanım olduğunu ifade ederek ; “ Samandağ Belediye Başkanı olarak öncelikle bu yarışmayı düzenleyen arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Çok güzel bir organizasyon. İlçemizde ilk defa böyle bir yarışma düzenleniyor. Bundan dolayı eksikliklerimiz olmuş olabilir. Türkiye yarışmasının Samandağ’da yapılması bizim için bir kazanımdır, bundan dolayı minnettarız. Bundan sonraki süreçlerde belki Dünya Kupasının burada düzenlenmesi konusunda gerekli bütün altyapı çalışmalarımızı yapmaya hazırız. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Lütfü Savaş’a ve İlçe Kaymakamımıza bu organizasyonun gerçekleşmesinde sundukları katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Yarışmacı arkadaşlarımıza da elinize, yüreğinize sağlık diyorum. Özellikle bayan arkadaşlarımızın çoğunlukta olması bizleri sevindirdi. Ben de buradan bütün Samandağlı hemşerilerime sesleniyorum. ‘Bu Yamaç Paraşütü yarışması ilçemizde ilk defa gerçekleşiyor. Ben de ilk defa bir atlayış gerçekleştirdim. Mustafa hocamıza teşekkür ediyorum. Çok zevkli geçti, güzel bir spor dalı. Özellikle gençlerimizi bekliyoruz. Gençlerimizin de bu spor dalı ile uğraşmasını arzu ediyoruz. ” İfadelerine yer verdi. Ferdi Klasman Sıralaması 1.Kerem Dinçer 2.Erol Aslantaş 3.İbrahim Dinçer Kadınlar Sıralaması 1.Aleyna Özel 2.Elif Güleryüz 3.Mediha Sevgen Takımlar Sıralaması 1.İnegöl Belediye Spor Kulübü 2.Adana Yamaç Paraşütü ve Doğa Sporları Spor Kulübü 3.Nilüfer Belediye Spor Kulübü
YAMAÇ PARAŞÜT ŞAMPİYONASI SAMANDAĞ’DA haberi 21 Mayıs 2019 14:44 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Onur Aylin Otomotiv adına Hatay / Samandağ muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  127 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
YAMAÇ PARAŞÜT ŞAMPİYONASI SAMANDAĞ’DA haberi, Hatay Samandağ Spor Haberleri Hatay ili Samandağ ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 127 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
YAMAÇ+PARAŞÜT+ŞAMPİYONASI+SAMANDAĞ’DA Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
YAMAÇ PARAŞÜT ŞAMPİYONASI SAMANDAĞ’DA Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 02:28 https://firmarehberim.com/haber/spor/yamac-parasut-sampiyonasi-samandagda-233327 #YAMAÇ #PARAŞÜT #ŞAMPİYONASI #SAMANDAĞ’DA #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #YAMAÇPARAŞÜT #PARAŞÜTŞAMPİYONASI #ŞAMPİYONASISAMANDAĞ’DA #YAMAÇPARAŞÜTŞAMPİYONASISAMANDAĞ’DA #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ATAKAŞ HATAYSPOR’DAN CUMHURİYET’İN 100. YILINA ÖZEL FORMA

Atakaş Hatayspor, 2022-2023 sezonunda giyeceği 3. formayı basın toplantısıyla tanıttı.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:27
HELAL OLSUN BU TARAFTARLARA

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatayspor’u desteklemek ve takıma moral vermek amacıyla Antakya’dan minibüsle Erzurum’a giden Bordo-Beyazlı taraftarlar, her zaman her yerde takımının yanında olduğunu gösterdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 28 Temmuz 2022 16:18
ERHAN AKSAY FUTBOL TURNUVASI ŞAMPİYONU GÜNEYLER TAKIMI

HBB Esentepe Futbol Sahası’nda düzenlenen büyük final için sahaya çıkan iki takım, bu anlamlı turnuvayı kazanarak şampiyonluk kupasını müzesine götürmek için ter döktü.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 28 Temmuz 2022 15:39
KÖRFEZ GRUBU MAÇLARI BUGÜN BAŞLIYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen ve Körfez Grubu maçlarının Arsuz Belediyesi Karaağaç Sahasında gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol turnuvası bugün başlıyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 31 Mayıs 2022 17:24
ERHAN AKSAY EXPO FUTBOL TURNUVASI’NIN BAŞVURULARI DEVAM EDİYOR

Hatay Büyükşehir Belediyesinin her yıl düzenlediği Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nın İskenderun gruplarında başvurular devam ediyor.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 14 Mayıs 2022 12:24
40 Yıl Sonra Gelen Şampiyonluk

Ligin son haftasına 2 puan averajıyla giren lider Samandağ Gençlerbirliği Spor, Karaağaç sahasında yapılan müsabakada İskenderun Meydan Spor’u 2-0 mağlup etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:25
ANTAKYA GENÇLİK ANTRENÖR MEHMET DAVUT İLE ANLAŞTI

Hatay 1. Amatör Küme takımlarından Kaan Temizlik Antakya Gençlik ve Spor Kulübü, yeni sezon öncesi antrenör olarak Mehmet Davut ile anlaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Ekim 2021 14:28
HATAY STORE MAĞAZASI HATAY STADYUMU’NDA AÇILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor’un lisanslı ürünlerinin satıldığı Hatay Store mağazası Hatay Stadyumu’nda açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 26 Eylül 2021 18:41
SABİT KÖSE AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

İstanbul’da yapılan Para Taekwondo Avrupa Şampiyonasında Antakyalı engelli sporcu Sabit Köse Avrupa Şampiyonu oldu

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2021 14:24
ATAKAŞ HATAYSPOR İÇİN TARİHİ İMZALAR ATILDI

Süper Lig’in yükselen yıldızı Atakaş Hatayspor, sportif başarısını kurumsal yapısıyla taçlandırmak için dev bir adım attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Eylül 2021 15:25
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da için Sıkça Sorulan Sorular
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da En Gücel Haberler
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da Firma Rehberi Nerde?
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da En Popüler Haber Listesi Nerede?
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da Son Güncellemeleri Neler?
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Yamaç Paraşüt Şampiyonasi Samandağ’da Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?