Maçın ardından yorumlar googlepng

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi (TKBL) takımlarından Fenerbahçe'nin başantrenörü Georgios Dikaiolakos, maçın ikinci yarısındaki başarılı oyunla galibiyeti hak ettiklerini belirtti.
Maçın+ardından+yorumlar Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

 TKBL play-off çeyrek final maçında deplasmanda karşılaştığı Homend Antakya Belediyesi'ni farklı skorla geçen Fenerbahçe'nin başantrenörü Dikaiolakos, maçın ardından Antakya Spor Salonu'nda düzenlenen basın toplantısında, maç boyunca Homend Antakya Belediyesi'nin iyi bir mücadele ortaya koyduğunu söyledi.      Maçın ikinci bölümünde sporcularının hem defansta hem de ofansta başarılı bir oyun sergilediğini vurgulayan Dikaiolakos, şöyle konuştu:      ''Maçın ilk bölümünü rakibimiz çok iyi bir mücadeleyle önde bitirdi. Fakat oyuncularımın maçın ikinci bölümünde ortaya koyduğu oyun, sahadan galip ayrılmamızı sağladı. Maçın ikinci devresindeki başarılı oyunla galibiyeti hak ettik. Sporcularımı kutluyorum. Homend Antakya Belediyesi de saygı duyduğumuz bir ekip. İyi mücadele ettiler fakat yeterli olmadı.''      Homend Antakya Belediyesi Teknik Sorumlusu Levent Deringöl ise maça çok iyi başladıklarını, fakat son çeyrekte rakibi durdurmakta güçlük çektiklerini bildirerek, kendi sahalarındaki ligin son maçından galip ayrılmayı çok istediklerini, ancak rakibin kalitesinin ortada olduğunu ifade etti.      ''Maçı kazanabilirdik ama Fenerbahçe'nin son çeyrekte yakaladığı 15-0'lık performansın önüne geçemedik'' diyen Deringöl, her şeye rağmen ligi güzel bir şekilde kapattıklarını kaydetti.      Deringöl, sezon başından beri kendi sahalarında oynadıkları maçlarda takıma desteğini esirgemeyen taraftara da teşekkür etti.
Maçın ardından yorumlar haberi 28 Mart 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay /  3621 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Maçın ardından yorumlar haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 3621 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Maçın+ardından+yorumlar Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Maçın ardından yorumlar Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 20:11 https://firmarehberim.com/haber/spor/macin-ardindan-yorumlar--13408?id=13408&sayfa=3 #Maçın #ardından #yorumlar #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Maçınardından #ardındanyorumlar #Maçınardındanyorumlar #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ŞAMPİYON YÜZÜCÜ HAVUZ BULAMIYOR

Yaşının üç katından fazla madalyaya sahip şampiyon yüzücüye, havuz kullandırılmıyor

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 01 Aralık 2020 15:30
HATAY’IN MELEKLERİ’NDEN NEFES KESEN DÖNÜŞ

HerbalifeNutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 8. hafta mücadelesinde İzmit Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Kasım 2020 14:37
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR DOLUDİZGİN

Erkekler Voleybol 1. Lig’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, evinde Bitlis temsilcisi TÜRŞAD’ı ağırladı.

Ragibe Gülen | 04 Kasım 2020 12:22
HATAY SPOR BİZİM RENGİMİZ

Hatay Spor Taraftarlar Dernek Başkanı Sayın Sadullah ERGİN Başkanlığında, Belen ve İskenderun İlçe sorumluları Sayın Erhan ÇELİK ve Ahmet GÖRÜR beyefendiler; İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT'ı makamında ziyaret ettiler.

Nejla Çetinoğlu | 02 Kasım 2020 11:26
KADIN BASKETBOL TAKIMI MORAL YEMEĞİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile yeni sezon öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Eylül 2020 15:58
HATAY’IN MELEKLERİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, kadrosunu geleceğin yıldızlarıyla güçlendirmeye devam ediyor

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2020 17:36
KADINLAR BASKETBOL LİGİ’NDE FİKSTÜR ÇEKİLDİ

HerbalifeNutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 2020-2021 sezonunun fikstürü çekildi.

Nejla Çetinoğlu | 02 Eylül 2020 16:58
HATAYLI GAZETECİLERDEN HATAYSPOR YÖNETİMİNE SERZENİŞ

Beyzade Fm & Tv’de Hasan Yetmez'in hazırlayıp sunduğu 90+1 programının bu haftaki canlı yayın konukları İHA Hatay Muhabiri Gökhan Aklan ve Söz Gazetesi Muhabiri Mustafa Dilek oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ağustos 2020 15:48
HATAYSPOR ŞAMPİYON

TFF 1. LİG Şampiyonu Hatayspor şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Temmuz 2020 17:34
ŞAMPİYON FUTBOLCULAR BEYZADE FM DE

Usta Gazeteci Hasan Yetmez ile "90+1" programının bu haftaki konukları Hatayspor’un kalecisi Ömer Alıcı ve Stoperi Sadi Karaduman oldu.

Nejla Çetinoğlu | 20 Temmuz 2020 14:44
Maçın Ardından Yorumlar Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Maçın Ardından Yorumlar için Sıkça Sorulan Sorular
Maçın Ardından Yorumlar En Gücel Haberler
Maçın Ardından Yorumlar Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Maçın Ardından Yorumlar Firma Rehberi Nerde?
Maçın Ardından Yorumlar Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Maçın Ardından Yorumlar Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Maçın Ardından Yorumlar En Popüler Haber Listesi Nerede?
Maçın Ardından Yorumlar Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Maçın Ardından Yorumlar İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Maçın Ardından Yorumlar Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Maçın Ardından Yorumlar Son Güncellemeleri Neler?
Maçın Ardından Yorumlar Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Maçın Ardından Yorumlar Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Maçın Ardından Yorumlar Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?