MELEKLERİMİZ GALİBİYETE ALIŞTI googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Kadın Basketbol Takımımız, Kadın Basketbol Süper Ligi’nin(KBSL)16.haftasında İstanbul Üniversitesi Basketbolu Geliştirenler Derneği(BGD) ile deplasmanda karşı karşıya geldi.
MELEKLERİMİZ+GALİBİYETE+ALIŞTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Ligin zirvesini yakından ilgilendiren ve İstanbul Caferağa Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada basketbolseverler, Meleklerimizin müthiş mücadelesine tanıklık etti.Karşılaşmanın ilk çeyreğini 11-27 önde ikinci çeyreğini 18-15 geride tamamlayan temsilcimiz, ilk yarıyı 42-29 önde tamamladı. İkinci yarıya çok daha diri bir görüntüyle başlayan HBB’nin başarılı Melekleri, üçüncü çeyrekte bulduğu 22 sayıyla son çeyreğe 64-46’lık üstünlükle girdi. Son çeyrekte de vites düşürmeyen HBB, bulduğu 23 sayıyla rakibi BGD’yi 87-69’luk skorla mağlup etti.Galibiyet sayısını 12’ye çıkartan takımımızda, Courtney Paris 18 sayı- 11 ribaund- 2 asist ve Natalie Hurst de 11 sayı- 6 ribaund- 11 asistle double double rakamlarına ulaştı. Mücadelede HBB adına Katsiaryna Snytsina 22 sayı- 5 ribaund- 5 asist, Anna Vajda 15 sayı- 9 ribaund- 2 asist ve Bahar Öztürk de 16 sayı- 4 ribaund- 8 asistle skora katkı sağladı.9.yenilgisini alan BGD’de ise Megan Leuzinger 13 sayı- 9 ribaund- 4 asist, Kübra Ekşi 12 sayı- 5 ribaund ve Marija Rezan da 10 sayı- 10 ribaundla double double rakamlarına ulaştı.Hatay’a şampiyonluk getirmeye kararlı bir şekilde yoluna devam eden Meleklerimiz bu sonuçla zirve takibini sürdürerek 17. Haftaya lider Fenerbahçe’nin bir puan gerisinde 2. olarak girdi.
MELEKLERİMİZ GALİBİYETE ALIŞTI haberi 25 Ocak 2016 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Hatay / muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  228 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
MELEKLERİMİZ GALİBİYETE ALIŞTI haberi, Hatay Spor Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 228 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
MELEKLERİMİZ+GALİBİYETE+ALIŞTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
MELEKLERİMİZ GALİBİYETE ALIŞTI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 00:00 https://firmarehberim.com/haber/spor/meleklerimiz-galibiyete-alisti--24323?id=24323&sayfa=10 #MELEKLERİMİZ #GALİBİYETE #ALIŞTI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #MELEKLERİMİZGALİBİYETE #GALİBİYETEALIŞTI #MELEKLERİMİZGALİBİYETEALIŞTI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

YAMAÇ PARAŞÜT ŞAMPİYONASI SAMANDAĞ’DA

Türkiye Yamaç Paraşütü Hadef Şampiyonası 3. Etap yarışması sona erdi. 17-19 Mayıs 2019 tarihleri arasında yapılan Yamaç Paraşütü Şampiyonasına yurdun değişik bölgelerinden çok sayıda sporcu katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Mayıs 2019 14:44
Şampiyon Galatasaray

Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında Galatasaray, evinde Medipol Başakşehir'i 2-1 mağlup etti ve bitime 1 hafta kala şampiyonluğu garantiledi. Lig tarihinin en çok şampiyonluk yaşayan takımı olan Galatasaray, 22. kez mutlu sona ulaştı.

Mehmet Katırcıoğlu | 20 Mayıs 2019 17:33
Geleneksel Turnuvanın İskenderun Ayağı Başladı

Hatay’ın Anavatana katılışı kutlamaları kapsamında, Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen "Erhan Aksay Futbol Turnuvası"nın İskenderun ayağı da Vali Rahmi Doğan’ın ilk vuruşu yapması ile başladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 16 Mayıs 2019 13:19
BOL GOLLÜ MAÇLAR SEYİR KEYFİ VERİYOR

35. Erhan Aksay Turnuvası’nda mücadele kaldığı yerden devam ederken taraftarlar birbirinden çekişmeli ve bol gollü maçları izleyerek futbol keyfi yaşıyor.

Mesut Mutlu | 08 Mayıs 2019 15:12
ERHAN AKSAY DA ŞAMPİYONLUK İÇİN MÜCADELE BAŞLADI

Hatay’ın anavatana katılışının 80’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında bu yıl 35’incisi gerçekleştirilen Erhan Aksay Futbol Turnuvası’nda takımlar kıyasıya mücadelelere başladı.

Mesut Mutlu | 07 Mayıs 2019 16:31
Josef Sural için hazin tören

Aytemiz Alanyasporlu 7 futbolcunun Kayseri deplasmanından döndüğü VIP minibüsün su tahliye kanalına düştüğü kazada yaşamını yitiren Josef Sural için kulüp tesislerindeki antrenman sahasında tören düzenlendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Nisan 2019 16:36
MELEKLERİN RAKİBİ GALATASARAY

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun tamamlanmasının ardından play-off eşleşmeleri belli oldu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 15 Nisan 2019 15:54
HATAY’IN MELEKLERİ İZMİT’TEN EVİNE BAŞARI İLE DÖNDÜ

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi 5.haftada mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor, deplasmanda İzmit Belediyespor ile 10 Kasım Cumartesi günü Kocaeli Atatürk Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Rakip takım karşısında hızlı ve etkili oynayan Hatay’ın Melekleri, potada istediği başarıyı elde edemeyerek ilk çeyreği 12-17 geride tamamladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 12 Kasım 2018 15:44
KUPA ZAFERİ COŞKUYLA KUTLANDI

Türkiye kadın basketbolunun en değerli kupası olan Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı, ikinci kez müzesine götürerek tarih yazan Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, bu eşsiz zaferi düzenlenen kutlama töreni ile Hataylılarla paylaştı.

Nejla Çetinoğlu | 22 Ekim 2018 15:04
ŞAMPİYONLUK KUTLAMASINA TÜM HATAYLILARI BEKLİYORUZ

Hatay Büyükşehir Belediyesi, HBB Kadın Basketbol Takımı’nın Türkiye’nin en büyük kupası unvanına sahip 26. Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı ikinci kez kazanması dolayısıyla kutlamalar gerçekleştirmeye hazırlanıyor.HBB, ‘Cumhurbaşkanlığı Kupa Şöleni’ adı altında Hatay’ın yerel ses sanatçılarını Hatay halkıyla buluşturarak kupa sevincini taçlandıracak.

Mehmet Katırcıoğlu | 18 Ekim 2018 15:34
Meleklerimiz Galibiyete Alişti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Meleklerimiz Galibiyete Alişti için Sıkça Sorulan Sorular
Meleklerimiz Galibiyete Alişti En Gücel Haberler
Meleklerimiz Galibiyete Alişti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Meleklerimiz Galibiyete Alişti Firma Rehberi Nerde?
Meleklerimiz Galibiyete Alişti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Meleklerimiz Galibiyete Alişti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Meleklerimiz Galibiyete Alişti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Meleklerimiz Galibiyete Alişti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Meleklerimiz Galibiyete Alişti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Meleklerimiz Galibiyete Alişti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Meleklerimiz Galibiyete Alişti Son Güncellemeleri Neler?
Meleklerimiz Galibiyete Alişti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Meleklerimiz Galibiyete Alişti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Meleklerimiz Galibiyete Alişti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?