TURNUVAYA RENK KATAN İKİ TAKIMI GÜZEL FUTBOL SERGİLEDİ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından festival çerçevesinde düzenlenen 35. Erhan Aksay futbol turnuvasına Antakyada grup maçları ile devam ediliyor

Turnuva çerçesesinde Nazım Koka ve HBB Esentepe sahasında her akşam günde 6 m oynanıyor. Bazı maçlar farklı biterken bazı maçlarda zevkli ve heyecanlı geçiyor. Dün akşam E grubunda mücadele eden ve turnuvaya renk katan takımlardan olan Güzelburç spor ile Faris Kültür Sanat Derneği takımları HBB Esentepe sahasında göze hoş gelen, çekişmeli ve heyecanlı bir maç oynadılar. İKİ TAKIMDA CENTİLMENCE MÜCADELE EDEREK GÜZEL FUTBOL SERGİLEDİ... Dün akşamki maça Güzelburç spor takımı da Faris Kültür Sanat Derneği takımı da kazanmak ve gol bulmak için atak futbol oynayarak başladı. Erol Şabanoğlu'nun kurduğu ve kaptanlığını yaptığı Güzelburç Spor takımı sakatlığını atlatarak takıma dahil olan Özen Şahutoğlu'nun da maçtaki güzel oyunu ve katkısıyla ilk devreyi iki gol bularak 2 - 0 önde kapattı. İkinci yarıda yine iki takımda kazanmak için güzel futbolunu ve mücadelesini sürdürdü.  Maçın ikinci yarısında ataklarını arttıran Faris Kültür Sanat Derneği takımının baskısı maçı kaznmasına yetmedi.Maçın sonunda daha tecrübeli oyunculardan kurulu Güzelburç Spor takımı centilmence geçen ve herkesin beğeni ile izlefiği maçı 3 - 2 kazanarak üç puanı alan taraf oldu.
TURNUVAYA RENK KATAN İKİ TAKIMI GÜZEL FUTBOL SERGİLEDİ haberi 29 Haziran 2019 13:36 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Murat Ornağ Muayenehanesi adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  165 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
TURNUVAYA RENK KATAN İKİ TAKIMI GÜZEL FUTBOL SERGİLEDİ haberi, Hatay Hatay Merkez Spor Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 165 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TURNUVAYA+RENK+KATAN+İKİ+TAKIMI+GÜZEL+FUTBOL+SERGİLEDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TURNUVAYA RENK KATAN İKİ TAKIMI GÜZEL FUTBOL SERGİLEDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 07 Haziran 2024 Cuma 02:42 https://firmarehberim.com/haber/spor/turnuvaya-renk-katan-iki-takimin-mucadelesi-heyecanli-ve-cekismeli-gecti-233635?id=233635&sayfa=4 #TURNUVAYA #RENK #KATAN #İKİ #TAKIMI #GÜZEL #FUTBOL #SERGİLEDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #TURNUVAYARENK #RENKKATAN #KATANİKİ #İKİTAKIMI #TAKIMIGÜZEL #GÜZELFUTBOL #FUTBOLSERGİLEDİ #TURNUVAYARENKKATANİKİTAKIMIGÜZELFUTBOLSERGİLEDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

Hatay Halkı Şampiyonluğu Bekliyor

Hatayspor 53 yıllık hasreti dindirmek üzere. Temsilcimiz Hatayspor Süper lig yolunda haftasonu çok önemli bir maça çıkacak.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 11 Temmuz 2020 10:12
SÜPER LİG BEKLE BİZİ

SÜPER LİG BEKLE BİZİ, HATAYSPOR BEŞİNCİ BÜYÜK OLARAK GELİYOR

Mehmet Katırcıoğlu | 02 Temmuz 2020 15:16
HATAYSPOR TARAFTARLAR DERNEĞİNDEN AÇIKLAMA

Hatayspor Taraftarlar Derneği olarak ülkemizin geçtiği şu zor günlerde öncelikle şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize acil şifalar diliyoruz.

| 04 Mart 2020 14:19
İNSAN VE HAK ODAKLI İSTİŞARE

Kaymakam İskender Yönden'in başkanlığında İlçe İnsan Hakları Kurulu'nun olağan toplantısı gerçekleştirdi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 02 Mart 2020 14:20
Altıparmak Hatayspor’da

Son olarak Akhisar'a 3-1 yenilen lider Hatay'da, teknik direktörlük koltuğuna Mehmet Altıparmak getirildi..

Mehmet Katırcıoğlu | 20 Şubat 2020 17:59
ALKIŞLAR VEFAKAR HATAYSPOR TARAFTARINA

Hatayspor’u iç saha ve deplasmanlarda yalnız bırakmayan Bordo-Beyazlı taraftarlar, İstanbul’da oynanan Fatih Karagümrük maçında da Hatayspor’u destekledi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 10 Şubat 2020 14:21
Minik Göztepelilerden tatlı ziyaret

Antakya’da kısa süre önce kurulan Göztepe Futbol Okulu öğrencilerinden Hatayspor'a sürpriz ziyaret.​

Mehmet Katırcıoğlu | 03 Şubat 2020 17:46
KARATE DALINDA 5 SPORCUMUZ AVRUPA ŞAMPİYONASINDA

Kırıkhan Belediyespor Karate takımı sporcuları yeni bir başarıya daha imza atarak Avrupa şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Erkan Mutlu İnan | 23 Ocak 2020 13:49
BAYAN VOLEYBOL TAKIMI GALİBİYETE DOYMUYOR

Türkiye Bayanlar Voleybol 2.Ligi’nde mücadele eden Antakya Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Bayan Voleybol Takımı geçtiğimiz hafta sonu Antakya Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta Hatay Voleybol takımını 3-0 yendi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 21 Ocak 2020 10:33
BASKETBOLCULAR ÖĞRENCİLERE BASKETBOLU ANLATTI

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımı Adana Basketbol Kulübü, TEK Kampüs Okulları öğrencileri ile buluştu.

Nejla Çetinoğlu | 20 Ocak 2020 12:19
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi için Sıkça Sorulan Sorular
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi En Gücel Haberler
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Firma Rehberi Nerde?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Son Güncellemeleri Neler?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?