TURNUVAYA RENK KATAN İKİ TAKIMI GÜZEL FUTBOL SERGİLEDİ googlepng

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından festival çerçevesinde düzenlenen 35. Erhan Aksay futbol turnuvasına Antakyada grup maçları ile devam ediliyor

Turnuva çerçesesinde Nazım Koka ve HBB Esentepe sahasında her akşam günde 6 m oynanıyor. Bazı maçlar farklı biterken bazı maçlarda zevkli ve heyecanlı geçiyor. Dün akşam E grubunda mücadele eden ve turnuvaya renk katan takımlardan olan Güzelburç spor ile Faris Kültür Sanat Derneği takımları HBB Esentepe sahasında göze hoş gelen, çekişmeli ve heyecanlı bir maç oynadılar. İKİ TAKIMDA CENTİLMENCE MÜCADELE EDEREK GÜZEL FUTBOL SERGİLEDİ... Dün akşamki maça Güzelburç spor takımı da Faris Kültür Sanat Derneği takımı da kazanmak ve gol bulmak için atak futbol oynayarak başladı. Erol Şabanoğlu'nun kurduğu ve kaptanlığını yaptığı Güzelburç Spor takımı sakatlığını atlatarak takıma dahil olan Özen Şahutoğlu'nun da maçtaki güzel oyunu ve katkısıyla ilk devreyi iki gol bularak 2 - 0 önde kapattı. İkinci yarıda yine iki takımda kazanmak için güzel futbolunu ve mücadelesini sürdürdü.  Maçın ikinci yarısında ataklarını arttıran Faris Kültür Sanat Derneği takımının baskısı maçı kaznmasına yetmedi.Maçın sonunda daha tecrübeli oyunculardan kurulu Güzelburç Spor takımı centilmence geçen ve herkesin beğeni ile izlefiği maçı 3 - 2 kazanarak üç puanı alan taraf oldu.
TURNUVAYA RENK KATAN İKİ TAKIMI GÜZEL FUTBOL SERGİLEDİ haberi 29 Haziran 2019 13:36 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Spor kategorisine, ilgili firma Murat Ornağ Muayenehanesi adına Hatay / Hatay Merkez muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  164 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
İlgili Sektör
TURNUVAYA RENK KATAN İKİ TAKIMI GÜZEL FUTBOL SERGİLEDİ haberi, Hatay Hatay Merkez Spor Haberleri Hatay ili Hatay Merkez ilçesi mahallesinde Spor kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 164 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TURNUVAYA+RENK+KATAN+İKİ+TAKIMI+GÜZEL+FUTBOL+SERGİLEDİ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TURNUVAYA RENK KATAN İKİ TAKIMI GÜZEL FUTBOL SERGİLEDİ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 17 Mayıs 2024 Cuma 11:22 https://firmarehberim.com/haber/spor/turnuvaya-renk-katan-iki-takimin-mucadelesi-heyecanli-ve-cekismeli-gecti-233635?id=233635&sayfa=3 #TURNUVAYA #RENK #KATAN #İKİ #TAKIMI #GÜZEL #FUTBOL #SERGİLEDİ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #TURNUVAYARENK #RENKKATAN #KATANİKİ #İKİTAKIMI #TAKIMIGÜZEL #GÜZELFUTBOL #FUTBOLSERGİLEDİ #TURNUVAYARENKKATANİKİTAKIMIGÜZELFUTBOLSERGİLEDİ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Spor Haberleri googlepng

ŞAMPİYON YÜZÜCÜ HAVUZ BULAMIYOR

Yaşının üç katından fazla madalyaya sahip şampiyon yüzücüye, havuz kullandırılmıyor

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 01 Aralık 2020 15:30
HATAY’IN MELEKLERİ’NDEN NEFES KESEN DÖNÜŞ

HerbalifeNutrition Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, 8. hafta mücadelesinde İzmit Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 07 Kasım 2020 14:37
HATAY BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR DOLUDİZGİN

Erkekler Voleybol 1. Lig’de mücadele eden Hatay Büyükşehir Belediyespor Erkek Voleybol Takımı, evinde Bitlis temsilcisi TÜRŞAD’ı ağırladı.

Ragibe Gülen | 04 Kasım 2020 12:22
HATAY SPOR BİZİM RENGİMİZ

Hatay Spor Taraftarlar Dernek Başkanı Sayın Sadullah ERGİN Başkanlığında, Belen ve İskenderun İlçe sorumluları Sayın Erhan ÇELİK ve Ahmet GÖRÜR beyefendiler; İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa HAMBOLAT'ı makamında ziyaret ettiler.

Nejla Çetinoğlu | 02 Kasım 2020 11:26
KADIN BASKETBOL TAKIMI MORAL YEMEĞİ

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı ile yeni sezon öncesi moral yemeğinde bir araya geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 30 Eylül 2020 15:58
HATAY’IN MELEKLERİ KADROSUNU GÜÇLENDİRİYOR

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Hatay Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, kadrosunu geleceğin yıldızlarıyla güçlendirmeye devam ediyor

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 25 Eylül 2020 17:36
KADINLAR BASKETBOL LİGİ’NDE FİKSTÜR ÇEKİLDİ

HerbalifeNutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 2020-2021 sezonunun fikstürü çekildi.

Nejla Çetinoğlu | 02 Eylül 2020 16:58
HATAYLI GAZETECİLERDEN HATAYSPOR YÖNETİMİNE SERZENİŞ

Beyzade Fm & Tv’de Hasan Yetmez'in hazırlayıp sunduğu 90+1 programının bu haftaki canlı yayın konukları İHA Hatay Muhabiri Gökhan Aklan ve Söz Gazetesi Muhabiri Mustafa Dilek oldu.

Mehmet Katırcıoğlu | 11 Ağustos 2020 15:48
HATAYSPOR ŞAMPİYON

TFF 1. LİG Şampiyonu Hatayspor şampiyonluk kupasını kaldırdı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 22 Temmuz 2020 17:34
ŞAMPİYON FUTBOLCULAR BEYZADE FM DE

Usta Gazeteci Hasan Yetmez ile "90+1" programının bu haftaki konukları Hatayspor’un kalecisi Ömer Alıcı ve Stoperi Sadi Karaduman oldu.

Nejla Çetinoğlu | 20 Temmuz 2020 14:44
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi için Sıkça Sorulan Sorular
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi En Gücel Haberler
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Firma Rehberi Nerde?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Son Güncellemeleri Neler?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Turnuvaya Renk Katan İki Takimi Güzel Futbol Sergiledi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?