ARSUZ BELEDİYESİ İLK MECLİS OTURUMUNU YAPTI googlepng

2014 Mahelli idareler yerel seçimlerinde arsuz belediye başkanı seçilen Nazım çulha ve meclis üyeleri ile ilk toplantısını arsuz oteli toplantı salonunda gerçekleştirdi.
ARSUZ+BELEDİYESİ+İLK+MECLİS+OTURUMUNU+YAPTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

ilk toplantısını yapan Arsuz Belediye Meclisi, divan katipliği ve organ seçimlerini yaptı ve 2014 yılı bütçesini de komisyon raporu Cuma günü görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonu’na sevk etti.Meclis Başkan Vekilliği’ne ise Semir Korkmaz ile Semir Kirmit oy birliğiyle seçilirken, Encümen Üyeliklerine Faiz Ekenel ve Hasar Eker yine oy birliğiyle seçildiler. İmar Komisyonu’na CHP’den Nihal Çelikel, Canan Karaciğer, Sami Üstün, Nihat Belli ve AK Parti’den Sait Çengel seçilirken, CHP’den Yusuf Uyar, Şevket Köybaşı, Ali Kemal Güçlü, Mehmet Candemir ile AK Parti’den Özcan Aslan oybirliğiyle seçildiler. Meclis toplantısında ilk tarihi mesajını veren Belediye Başkanı Nazım Culha şöyle konuştu: “Kağıt üzerinde kurulu olan bir ilçenin fiziki olarak kuruluşunu yapacağız. Halkın büyük bir teveccühüyle bu göreve talip olduk. Bizim ilkelerimiz var, yüzyıllardır bu bölgede barış ve huzur içinde yaşayan bir toplum olarak, bu ilkelerin devamı yönünde azami hassasiyet göstereceğiz. Öncelikli hedefimiz, bu bölgenin, kardeşliği, bütünlüğü, huzur ve refahıdır. Bölge insanına eşit şekilde yaklaşmak ve kucaklamak ana hedefimiz. İlçenin kurulması, bağımsız bölümlerin entegrasyonu ciddi bir iş ve zaman gerektiren zor bir süreç. Bazı konularda gecikmeler, aksamalar yaşanabilir. Bu konularda halkımızdan anlayış bekliyoruz. İşlerin aksamaması yönünde tüm çalışmalar hassasiyetle yapılıyor.”
ARSUZ BELEDİYESİ İLK MECLİS OTURUMUNU YAPTI haberi 15 Nisan 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  750 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ARSUZ BELEDİYESİ İLK MECLİS OTURUMUNU YAPTI haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 750 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ARSUZ+BELEDİYESİ+İLK+MECLİS+OTURUMUNU+YAPTI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ARSUZ BELEDİYESİ İLK MECLİS OTURUMUNU YAPTI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 21:58 https://firmarehberim.com/haber/tumu/arsuz-belediyesi-ilk-meclis-oturumunu-yapti-18419 #ARSUZ #BELEDİYESİ #İLK #MECLİS #OTURUMUNU #YAPTI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ARSUZ #BELEDİYESİ #BELEDİYESİ #İLK #İLKMECLİS #MECLİSOTURUMUNU #OTURUMUNUYAPTI #ARSUZBELEDİYESİİLKMECLİSOTURUMUNUYAPTI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti için Sıkça Sorulan Sorular
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti En Gücel Haberler
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti Firma Rehberi Nerde?
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti Son Güncellemeleri Neler?
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Arsuz Belediyesi İlk Meclis Oturumunu Yapti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?