Hatay dernekler Platforumu kahvaltıda buluştu googlepng

Hatay dernekler Platforum  fedarasyon Başkanı Ali klıç Fedarasyona bağlı derneklerin bir kahvaltı Düzenledi.

Hatay+dernekler+Platforumu+kahvaltıda+buluştu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Hafta sonu orhanlı Defne Resturant Gerçekleşen Fedarasyon Kahvaltısında bir araya gelen Fedarasyona Bağlı Dernekler ve Başkanlıları ve Basın Mensupları Kahvaltıya Katılım Gösterdi Dernek Başkanı Ali Kılıç yaptığı konuşmada Öncelikle Bu hepiniz hoş geldiniz bizler Fedrasyon olarak Dernek Başkanlarımızla Siz Değerli Basın Mehsuplarınla bir araya gelmenin seviçini yaşıyoruz Diyen Başkan Kılıç sözlerine daha sonra söyle devam etti bizler hatayda dört yılık bir Fedarasyonuz hepimiz hatayımız için ılımız için fedarasyon olarak dernekler olarak  elimizden ne geliyorsa ilimiz için en iyi Şekilde Hizmet vermeye çalışıyoruz diyen konuşmasının son bölümde siz değerli dostlarımız sayın Mensuplarımız arkadaşlarımız sizlerde her zaman bir araya gelmenin sevincini yaşıyoruz Diyerek sözlerine kaydetti. Kahvaltıya hatay gazeteciler başkanı Ahmet yetişen fedarasyona bağlı dernek başkanları Kahvaltıya Katılım Gösterdiler.
Hatay dernekler Platforumu kahvaltıda buluştu haberi 17 Ocak 2015 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  5816 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Hatay dernekler Platforumu kahvaltıda buluştu haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5816 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Hatay+dernekler+Platforumu+kahvaltıda+buluştu Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Hatay dernekler Platforumu kahvaltıda buluştu Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 28 Nisan 2024 Pazar 16:24 https://firmarehberim.com/haber/tumu/hatay-dernekler-platforumu-kahvaltida-bulustu-20631 #Hatay #dernekler #Platforumu #kahvaltıda #buluştu #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Hataydernekler #derneklerPlatforumu #Platforumukahvaltıda #kahvaltıdabuluştu #HatayderneklerPlatforumukahvaltıdabuluştu #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu için Sıkça Sorulan Sorular
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu En Gücel Haberler
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu Firma Rehberi Nerde?
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu En Popüler Haber Listesi Nerede?
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu Son Güncellemeleri Neler?
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Hatay Dernekler Platforumu Kahvaltıda Buluştu Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?