TÜRK ANNELERİ DERNEĞİNDEN GIDA YARDIMI googlepng

Türk Anneler Derneği Antakya Şubesi 250 aileye gıda yardımı paketi dağıttı
TÜRK+ANNELERİ+DERNEĞİNDEN+GIDA+YARDIMI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Türk Anneler Derneği Antakya Şubesi 250 aileye gıda yardımı paketi dağıtt. Her yıl düzenli olarak yapılan yardımlar 17 senedir devam etmekte. Bir tobn bakliyattan oluşan yardım paketinin içinde sekiz gıda ürünü bulunmaktadır. Konuyla ilgili açıklama yapan Türk Anneler Derneği Antakya Şube Başkanı İsmet Ertürk, konuşmasında şu görüşlere yer verdi. Bizler dernek olarak 17 yıldır kesintisiz bu yardımları Ramazan ayında hayırseverlerin yönetim kurulu arkadaşlarımın katkılarıyla yapmaktayız. Bu yıl da 200 aileye gıda yardımı yapmaktayız. Derneğimizin amacı Ramazanlarda ihtiyacı olan vatandaşlara bir nebze de olsa yoksul vatandaşa bu ramazan gününde onların da sofralarında sıcak bir aş olmasıdır diyen Ertürk, dernek olarak her zaman aktif çalışmalarımız sürdürmekteyiz. Öğrencilerimize burs veriyoruz. Türkiye turları düzenliyoruz. burada amacımızdernek olarak öğrencilerimize engillilerimize yardımcı olabilmek bununla ilgili bir hayırsever engelli arabası verildi. Bunun ihtiyacı olan öğrencimize verilmesini en iyi şekilde verilmesini temenni ediyoruz. Bu konuda ihtiyacı olan kişiler derneğimize Atatürk caddesindeki şubesine müracat edebilirler diye sözlerini kaydetti.  
TÜRK ANNELERİ DERNEĞİNDEN GIDA YARDIMI haberi 18 Temmuz 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek  kategorisine, ilgili firma Hatay /  686 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
TÜRK ANNELERİ DERNEĞİNDEN GIDA YARDIMI haberi, Hatay Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 686 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
TÜRK+ANNELERİ+DERNEĞİNDEN+GIDA+YARDIMI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
TÜRK ANNELERİ DERNEĞİNDEN GIDA YARDIMI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 26 Haziran 2024 Çarşamba 17:09 https://firmarehberim.com/haber/tumu/turk-anneleri-derneginden-gida-yardimi-19257 #TÜRK #ANNELERİ #DERNEĞİNDEN #GIDA #YARDIMI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #TÜRKANNELERİ #ANNELERİDERNEĞİNDEN #DERNEĞİNDENGIDA #GIDAYARDIMI #TÜRKANNELERİDERNEĞİNDENGIDAYARDIMI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Haberleri googlepng

Kayıtlı haber bulunamadı.
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi için Sıkça Sorulan Sorular
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi En Gücel Haberler
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi Firma Rehberi Nerde?
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi Son Güncellemeleri Neler?
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Türk Anneleri Derneğinden Gida Yardimi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?