112 ÇALIŞANLARININ EMEKLERİ HEBA EDİLEMEZ googlepng

Geçtiğimiz günlerde vatandaş tarafından gelen görüntüyü “ Ambulansla Pazar Alışverişi” başlığı ile bir haber ajansı tarafından duyurulması ile 112 çalışanlarının yaptığı özverili çalışmalara gölge düşürülmüştür.
112+ÇALIŞANLARININ+EMEKLERİ+HEBA+EDİLEMEZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İlgili haber de çekilen bir cep telefonu görüntüsünde çakar lambaları yanan bir ambulansın içindeki 112 çalışanlarının pazardan alışveriş yaptığı ve bu nedenle yolun tek şeritli olması nedeni ile trafiğin tıkamasına sebep olduğu ifade edilmiştir. Haberin gündeme geldiği andan itibaren Hatay İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ümit Mutlu TİRYAKİ ve İl Ambulans Servisi Başhekimliği konuyu hassasiyetle incelemiş ve Ambulansın vaka bilgilerinde ve GBS kayıtlarına göre vakaya müdahale ettiği tespit edilmiş olup,  yapılan haberin mesnetsiz olduğu ve gerçeği yansıtmadığı tespit edilmiştir.  Yapılan incelemeler neticesinde 11.03.2017 tarihinde  saat 12.04.04 de, 0541 3*4 2* 5* nolu telefondan alınan çağrı üzerine Antakya 9 nolu ASHİ den görevlendirilmiştir. 112 Ekibi 5 dakika içerisinde olay yerine ulaşmış ve  M.Y.Ş. isimli Suriye uyruklu kişiye, halk pazarının da bulunduğu yol üzerinde bulunan bir eczane içerisinde müdahale etmişlerdir. Yapılan müdahalenin ardından şahsın hastaneye gitmek istememesi üzerine “Nakil Reddi” imzalatılmış ve ekip saat 12.20.36 da olay yerinden ayrılmıştır.  Sağlık Bakanlığı bünyesinde hizmet veren tüm acil yardım ambulansları GPS cihazı ile takip edilmekte ve bulunduğu konum 112 Komuta Kontrol Merkezi tarafından anlık takip edilmektedir. Haberde bahsi geçen konudaki gibi bir usulsüzlük söz konusu değildir. Tüm 112 çalışanları hasta sağlığı ve insanların ihtiyaç duydukları anda yanlarında olma konusunda duyarlılık sahibidir. Bahse konu haberde ekibin pazardan alışveriş yapması gibi bir durum söz konusu değildir. Suriye’de yaşanan iç karışıklık nedeni ile özellikle sınır bölgelerinde hizmet veren sağlık çalışanları yoğun iş yükü ile çalışmaktadırlar. 7/24 halkımızın sağlığı için vefakarca çaba gösteren 112 çalışanlarının emekleri bu tarz araştırmadan yapılan basın haberleri ile heba edilemez.  Sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin hızla tırmandığı günümüzde 112 çalışanlarına karşı toplumda güven ve itibar kaybına yol açabilecek ve hedef gösterilmesine neden olacak ve gerçeği yansıtmayan, bu haberin gerçek dışı niteliğini kamuoyu ile paylaşma gereği duyuyoruz ve tüm 112 çalışanlarının yanında olduğumuzun bilinmesini istiyoruz.  İlgili haber ajansına  tekzip göndermiş olup; söz konusu bilgilerin yukarıdaki açıklamalar çerçevesinde düzeltilmesini ayrıca bu açıklamanın 5817 sayılı Basın Kanunu’nun 14. maddesine istinaden aynı sayfada, aynı başlık altında yayımlanmasını olaya maruz kalan üyelerimiz adına talep ediyor ve takipçisi olacağımızı ifade ediyoruz. Feleytun Fatih GÖNÇ Hatay Sağlık-Sen Şube Başkanı
112 ÇALIŞANLARININ EMEKLERİ HEBA EDİLEMEZ haberi 20 Mart 2017 13:24 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Öztoprak Gelinlik Ve Moda Evi adına Hatay / Antakya muhabirimiz Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi tarafından  719 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
112 ÇALIŞANLARININ EMEKLERİ HEBA EDİLEMEZ haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 719 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
112+ÇALIŞANLARININ+EMEKLERİ+HEBA+EDİLEMEZ Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
112 ÇALIŞANLARININ EMEKLERİ HEBA EDİLEMEZ Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 02 Mayıs 2024 Perşembe 08:04 https://firmarehberim.com/haber/yerel/112-calisanlarinin-emekleri-heba-edilemez-120634 #112 #ÇALIŞANLARININ #EMEKLERİ #HEBA #EDİLEMEZ #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #112ÇALIŞANLARININ #ÇALIŞANLARININEMEKLERİ #EMEKLERİHEBA #HEBAEDİLEMEZ #112ÇALIŞANLARININEMEKLERİHEBAEDİLEMEZ #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez için Sıkça Sorulan Sorular
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez En Gücel Haberler
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez Firma Rehberi Nerde?
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez En Popüler Haber Listesi Nerede?
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez Son Güncellemeleri Neler?
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
112 Çalişanlarinin Emekleri Heba Edilemez Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?