95 MAHALLE PERİYODİK PROGRAMLA İLAÇLANIYOR googlepng

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, vatandaşlardan gelen yoğun talep ve şikâyetler üzerine kentin ilaçlama konusunda ellerini taşın altına soktuklarını, mağduriyetleri gidermek amacıyla 5 ayrı ilaçlama ekibi oluşturarak Antakya’ya bağlı 95 mahalle de ilaçlama faaliyeti yürüttüklerini belirtti.
95+MAHALLE+PERİYODİK+PROGRAMLA+İLAÇLANIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Başkan Kimyeci esas itibariyle 5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu’nun 7. maddesinin (i) fıkrası gereğince Büyükşehir Belediyesi’nin görevleri arasında sayılan ‘çevrenin korunmasını sağlamak, çevre kirliliğine meydan vermeyecek tedbirleri almak” görevini yerine getirmeyen Büyükşehir Belediyesi’nin bu zafiyetinden kaynaklı haşere ve sivrisineklere karşı kent genelinde düzenli olarak ilaçlama çalışması yaptıklarını vurguladı. Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci konuyla ilgili yaptığı açıklamada detaylı bilgilere de yer verdi. Kimyeci açıklamasında  şu değerlendirmelerde bulundu.5216 Sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu’nun 7. maddesinin (r) fıkrası Büyükşehir Belediyesi’ne Kanalizasyon hizmetlerini yürütmek ve derelerin ıslahını yapmak görevini vermiştir. Aynı kanunun 7. Maddesinin (i) fıkrası “sürdürülebilir kalkınma ilkesine uygun olarak çevrenin korunmasını sağlamak, çevre kirliliğine meydan vermeyecek tedbirleri almak” görevini de Büyükşehir Belediyesi’nin görevleri arasında saymıştır.    “Büyükşehir Belediyesi’nin kanunla verilmiş olan bu görevlerini yapmak konusundaki kayıtsızlığı nedeniyle henüz yeni kurulmuş olan Antakya Belediyesi’nin sivrisinek vb. diğer haşerelere karşı mücadele başlatmasını zorunlu hale getirmiştir. Vatandaşlarımızın bu konuda talebini yerine getirerek, mağduriyetini gidermek amacıyla hızla 5 adet uçkun mücadele ekibi ve bir adet larva mücadele ekibi oluşturan belediyemiz sorumluluk sahası içinde kalan 95 mahalleyi belli bir program çerçevesinde ilaçlamaya başlamıştır.Yapılacak ilaçlamaların özellikle larva ilaçlamasının başarıya ulaşabilmesinin ön şartı Büyükşehir Belediyesi’nin sivrisinek üreme yuvalarına dönüşmüş olan başta Asi Nehri olmak üzere bütün derelerin taban ve yataklarının ıslahının biran önce yapılmasıdır. Derelerin ıslahı yapılmadan ve belediyemize yeni katılan mahallelerdeki kanalizasyon vb. altyapı sorunları giderilmeden yapılacak larva ve sivrisinek mücadelesinin istenilen seviyede pratik sonuçları olmayacaktır. Bizler Antakya Belediyesi olarak vatandaşlarımıza sineksiz bir ortamda rahat bir yaz mevsimi geçirmelerini sağlamak için elimizden gelen azami çabayı sarf etmekteyiz. Belediyemizin uçkunla mücadele ekipleri Pazar günü hariç her gün ilaçlama faaliyeti yürütmekte olup, bundan sonrada çalışmalarımız hızla devam edecektir.
95 MAHALLE PERİYODİK PROGRAMLA İLAÇLANIYOR haberi 26 Ağustos 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  6962 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
95 MAHALLE PERİYODİK PROGRAMLA İLAÇLANIYOR haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 6962 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
95+MAHALLE+PERİYODİK+PROGRAMLA+İLAÇLANIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
95 MAHALLE PERİYODİK PROGRAMLA İLAÇLANIYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 10:35 https://firmarehberim.com/haber/yerel/95-mahalle-periyodik-programla-ilaclaniyor-19482 #95 #MAHALLE #PERİYODİK #PROGRAMLA #İLAÇLANIYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #95MAHALLE #MAHALLEPERİYODİK #PERİYODİKPROGRAMLA #PROGRAMLAİLAÇLANIYOR #95MAHALLEPERİYODİKPROGRAMLAİLAÇLANIYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor için Sıkça Sorulan Sorular
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor En Gücel Haberler
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor Firma Rehberi Nerde?
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor Son Güncellemeleri Neler?
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
95 Mahalle Periyodik Programla İlaçlaniyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?