Açıkalın ve ekibi HGC’de googlepng

Kanatlı Mahallesi Muhtar Adayı Adnan Cengiz Açıkalın ve beraberindeki azalar Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, 30 Mart’ta yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde basın açıklaması gerçekleştirdi.
Açıkalın+ve+ekibi+HGC’de Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Muhtar sadece kağıda mühür basma ile sorumlu kişi değildir.Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen basın Hatay Gazeteciler Cemiyeti’nde gerçekleştirilen basın toplantısında yapacakları hizmetleri açıklayan Kanatlı Mahallesi Muhtar Adayı Adnan Cengiz Açıkalın; “1964 doğumlu ve 50 yıldan bu yana Kanatlı mahallesinde ikamet eden bir mahalle sakini olarak mahallemizin hak ettiği hizmetlere kavuşmasını sağlamak amacı ile 30 Nisan 2014 günü yapılacak yerel seçimlerde mahalle muhtarlığı için aday oldum. İnsan odaklı, mahalle sakinlerinin sorunlarına ve ihtiyaçlarına karşı çözüm üreten bir ekipten oluşan değerli arkadaşlarım ile seçimi kazanarak mutlu sona ulaşacağımıza inancımız tamdır.” diye konuştu. Muhtar sadece kağıda mühür basma ile sorumlu kişi değildir diyen Kanatlı Mahallesi Muhtar Adayı Adnan Cengiz Açıkalın; “Muhtar, mahallesinde ne olup bittiğini bilen, resmi kurumlarla devamlı irtibat halinde olan ve bunu mahalle sakinlerine duyuran kişidir. Amacımız mahalle sakinlerinin gönüllü katılımıyla ortak ihtiyaçları belirleyerek mahallenin, belediye ve diğer kamu kurum ve kuruluşlarıyla iyi ilişkiler kurmasını sağlayarak, mahallemize en iyi hizmeti kazandırmaktır. Antakya’mızın en gözde mahallelerinden birisi olan Kanatlı mahallemizde uzun yıllar muhtarlık yapan sevgili Mustafa Kandemir’e yapmış olduğu hizmetlerden ötürü teşekkür ediyorum. Birçok adayın mücadele edeceği seçimde tüm muhtar adaylarımıza başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.Kanatlı Mahallesinde buluna Şahinnaz oto kiralama şirketi yöneticisi Kazım Çaylı göndermiş olduğu çiçek ile Açıkalın ve ekibine başarılar dileyerek ,yanlarında olduklarını belirtti.30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Kanatlı Mahallesi’nden Muhtar Adayı olan Adnan Cengiz Açıkalın’la birlikte azalar Talip Köleoğlu, Ö. Cemil Kuru, Ahmet Kör, Kenan Yiğitbaşı, Abdusamat Genco, İbrahim Rüstemoğlu, Radiye Yücel, Adnan Yurdagül’den oluşuyor. Talip KÖLEOĞLU Fotograflarla Hatay Editörü         İRADE Gazetesi
Açıkalın ve ekibi HGC’de haberi 25 Mart 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  11041 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
Açıkalın ve ekibi HGC’de haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 11041 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
Açıkalın+ve+ekibi+HGC’de Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
Açıkalın ve ekibi HGC’de Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 12 Haziran 2024 Çarşamba 21:28 https://firmarehberim.com/haber/yerel/acikalin-ve-ekibi-hgcde-18292?id=18292&sayfa=10 #Açıkalın #ve #ekibi #HGC’de #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #Açıkalınve #veekibi #ekibiHGC’de #AçıkalınveekibiHGC’de #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Türk Polisi 177 Yaşında

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Işık, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı ve beraberindeki polislerimizi makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:07
Reyhanlı’da Alparslan Türkeş Parkı Açıldı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığının himayesinde Reyhanlı Ülkü Ocaklarının çalışmaları ile Ülkücü hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 25.yılında Reyhanlı Alparslan Türkeş Parkı açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 12:45
Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner beraberindeki heyet ile birlikte tarihi uzun çarşı esnafını ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 12:09
Kırgızistan ve Hatay Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Dost ve kardeş ülke Kırgızistan’dan Hatay’a gelen heyet, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, iki ülke arasında ticari, kültürel ve sosyal ilişkilerin güçlendirilmesi için temasta bulundular.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 11:59
Eski Atatürk Stadı alanı yeşil alan kalmalı

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK), eski Atatürk Stadyumu alanında hiçbir yapının yapılmaması için açıklamada bulundu.

İkan Alkan Düşyolu | 09 Nisan 2022 11:53
Hataydan 6 öğretmen İspanya da Erasmus projesine katıldı

Belen Kaymakamlığı Ortaklığında; Erasmus+ KA227 “restART for ART” Projesi 4. Faaliyeti İspanya’da gerçekleştirildi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 11:41
AKİB in ihracatı ilk çeyrekte 4,7 milyar doları aştı

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) 2022 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46 artışla 4 milyar 720 milyon dolarlık ihracata imza attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:43
Defne Kaymakamı İlçe Emniyet Müdürünü kabul etti

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Defne İlçe Emniyet Müdürü ve personelini kabul etti.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 10:38
HEDEFİMİZ GÜZEL AHLAK

Mübarek ramazan ayında Orucun kazandırdıklarına değinen Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İnsanlığa gönderilen son ve kemale ermiş bir hayat nizamı olarak İslam, insani kaideleri yüksek titizlikle içerisinde barındıran bir dindir. “Din, güzel ahlaktır.” Dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 10:22
Şehit Ailelerimiz İle Gazilerimiz Onuruna İftar

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ile birlikte Hatay Valiliğinin himayelerinde Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit ailelerimizin ve gazilerimizin onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:16
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De için Sıkça Sorulan Sorular
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De En Gücel Haberler
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De Firma Rehberi Nerde?
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De En Popüler Haber Listesi Nerede?
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De Son Güncellemeleri Neler?
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Açıkalın Ve Ekibi Hgc’De Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?