AKİB in ihracatı ilk çeyrekte 4,7 milyar doları aştı googlepng

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) 2022 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46 artışla 4 milyar 720 milyon dolarlık ihracata imza attı.

AKİB Koordinatör Başkanı Nejdat Sin, Ocak-Mart döneminde Türkiye genelindeki 14 genel sekreterlik arasında dış satım hacminde en yüksek artışı elde eden Akdenizli ihracatçıların Singapur, Suudi Arabistan ve Hollanda pazarlarında 31 katı aşan oranlarda dış satım rekorları kırdığını belirtti. AKİB ihracat ailesinin mart ayında gerçekleştirdiği 1 milyar 809 milyon dolarlık ihracatla beraber bölge ihracatının Cumhuriyet tarihinde en yüksek ilk çeyrek performansına eriştiğini vurgulayan Başkan Nejdat Sin, “Küresel arenada Rusya ile Ukrayna arasındaki savaşın çok boyutlu etkilerinin ciddi şekilde hissedildiği, emtia fiyatlarındaki artışın devam ettiği, enerji tüketim maliyetlerinin yükseldiği, belirsizliklerin ve risklerin arttığı bir dönemde ülkemiz ve bölgemiz bir kez daha güvenilir üretim ve tedarik merkezi olduğunu teyit etmiştir. Önemli başarılara imza atan ve sayısı 22 bine dayanan AKİB ihracat ailesinin her birini ayrı ayrı canı gönülden tebrik ediyorum.” dedi. 
AKİB in ihracatı ilk çeyrekte 4,7 milyar doları aştı haberi 09 Nisan 2022 10:43 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Akdeniz İhracatçı Birlikleri (Akib) Genel Sekreterliği adına Hatay / Antakya muhabirimiz Mehmet Katırcıoğlu tarafından İthalat İhracat Şirketleri sektörüne eklenmiş olup  186 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
AKİB in ihracatı ilk çeyrekte 4,7 milyar doları aştı haberi, Hatay Antakya Yerel Haberleri Hatay ili Antakya ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 186 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
AKİB+in+ihracatı+ilk+çeyrekte+4,7+milyar+doları+aştı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Oyuncaklar, Hatay'da Depremzede çocuklara Ulaştırıldı

Almanya'nın Dortmund kentinde faaliyet gösteren Çukurova e.V. Dortmund Derneği, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla Hatay'da depremzede çocuklara oyuncak dağıttı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 19:03
Depremlerde hayatını kaybeden çocuklar 23 Nisan’da unutulmadı

Hatay'da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında, depremlerde hayatını kaybeden çocukların mezarları ziyaret edildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 24 Nisan 2024 17:54
Medeniyetler Korosu Ödül Töreninde Sahne Aldı

2019 yılında Kültür ve Turizm Bakanlığı Özel Ödülünü alarak gururumuz olan ilimizin marka değeri Antakya Medeniyetler Korosu , Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödül töreninde sahne aldı. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'nın tarihi salonunda düzenlenen törene Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Emine Erdoğan, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kültür ve Turizm Bakanlığı 2022 Özel Ödülünü alan kurum ve kuruluşlar katıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ocak 2023 13:53
Hatay’da ekmek fiyatları zamlandı

Hatay Fırıncılar Odası’ndan alınan bilgiye göre, 210 gram ekmeğin 5 TL’den satışa sunulacağı belirtildi.

Nejla Çetinoğlu | 14 Ocak 2023 15:11
BAŞKAN SAVAŞ’TAN RAS-EL SENİ MESAJI

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Miladi takvime göre 14 Ocak’a denk gelen ve Alevi vatandaşların yeni yıl olarak kutladığı ‘Ras-el Seni’ bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 14 Ocak 2023 13:23
HGC YÖNETİMİNDEN PROTOKOL ZİYARETLERİ

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri, protokol ziyareti kapsamında sırasıyla Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Ataman, Antakya Kaymakamı Mustafa Harputlu, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, ATSO Başkanı Hikmet Çinçin ve ATB Başkanı Ali Celal Mursaloğlu’nu makamlarında ziyaret ettiler.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:37
DEVA Defne’den Başkan Güzel’e ziyaret

Demokrasi ve Atılım Partisi Defne İlçe Başkanı Av. Nidal Hüzmeli ve beraberindeki heyet Defne Belediye Başkanı İbrahim Güzel’i makamında ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 06 Ocak 2023 14:34
KIRIKHAN BELEDİYESİ YILIN İLK BELEDİYE MECLİS OLAĞAN TOPLANTISINI YAPTI

Kırıkhan Belediyesi 2023 Yılının Ocak ayı olağan toplantısını Belediye Başkanı Ayhan Yavuz’un başkanlığında gerçekleştirdi.

Mehmet Katırcıoğlu | 06 Ocak 2023 14:26
UKUD’UN 3. GENEL KURULU GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay’da 6 yıl önce kurulan Uluslararası Kültürler Derneği’nin(UKUD) 3. Olağan Genel Kurulu yapıldı. Mevcut Başkan Adnan Taş güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 04 Ocak 2023 16:49
SAADET PARTİSİ HATAY’DA SAHADA

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Şerafettin Kılıç, GİK Üyeleri, Çelebi Keyhıdır, Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, Soner Çontar, Necati Eroğlu, Hayri Kamalı ve Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe ilçe teşkilatlarıyla beraber Hatay’da yerel basın, belediye başkanları, Ticaret ve Sanayi Odası, Ziraat odası, muhtarlar, STK temsilcileri, hasta ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi.

Nejla Çetinoğlu | 04 Ocak 2023 16:25
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı için Sıkça Sorulan Sorular
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı En Gücel Haberler
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı Firma Rehberi Nerde?
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı Son Güncellemeleri Neler?
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Akib In Ihracatı Ilk Çeyrekte 4,7 Milyar Doları Aştı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?