ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI PROJE googlepng

 Antakya Belediyesi eğitime katkı projesi çerçevesinde anlamlı bir uygulamaya imza attı.
ANTAKYA+BELEDİYESİ’NDEN+ANLAMLI+PROJE Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) sınavına hazırlanan 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine ücretsiz kurs verildiğini müjdeledi. Şu ana dek 60 öğrencinin kurs eğitimi almaya başladığını, bu yıl 200 öğrenci için kurs düzenleneceğini ifade eden Başkan Kimyeci, belediye hizmet binasında yapılacak kurslar için gönüllü öğretmenlerin görev aldığını belirtti.Şu ana dek 60 öğrencinin belediye hizmet binasında tahsis edilen sınıflarda eğitim görmeye başladığını ve bu yıl için kontenjanın 200 öğrenci olduğunu vurgulayan Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci; “Maddi durumu elverişsiz olan ihtiyaç sahibi ailelerimizin çocuklarına yönelik olarak eğitime katkı projesi çerçevesinde yürüttüğümüz TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) sınavına hazırlanan 7. ve 8. Sınıf öğrencilerimize ücretsiz kurs sağlıyoruz. Türkçe, Matematik, Sosyal Bilgiler ve Fen Bilgisi derslerinin yer aldığı bu kurslara gönüllü öğretmenlerimiz katkı veriyor. Bu konuda bizlere destek sağlayan tüm gönüllü öğretmenlerimize ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Şu an itibariyle 60 öğrencimiz kurs görmeye başladı. Antakya Belediyesi olarak hedefimiz 200 öğrencimize ücretsiz kurs sağlamaktır. Kurslarda ayrıca dersten arta kalan zamanlarda Etüd eğitimi de veriliyor. TEOG kurslarına katılım gösteren ihtiyaç sahibi öğrencilerimize ulaşım konusunda da destek veriyoruz. Öğrencilerimizi kurs saatlerinde evlerinden alıyoruz, kurs bitiminde evlerine kadar bırakıyoruz. Gelecek nesillerimize böylesine anlamlı bir proje ile hizmet sunduğumuz için mutluyuz.” dedi.Antakya Belediyesi’nden yapılan açıklamada;  vatandaşların TEOG (Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş) sınavına hazırlanan 7. ve 8. Sınıf öğrencilerine yönelik ücretsiz kurslarla ilgili detaylı bilgiyi Antakya Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Birimi’nin 221 93 40 (dâhili 1131) nolu telefonundan alabilecekleri belirtildi.
ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI PROJE haberi 18 Eylül 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  6666 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI PROJE haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 6666 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ANTAKYA+BELEDİYESİ’NDEN+ANLAMLI+PROJE Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ANTAKYA BELEDİYESİ’NDEN ANLAMLI PROJE Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 04 Haziran 2024 Salı 17:43 https://firmarehberim.com/haber/yerel/antakya-belediyesinden-anlamli-proje-19695?id=19695&sayfa=10 #ANTAKYA #BELEDİYESİ’NDEN #ANLAMLI #PROJE #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ANTAKYABELEDİYESİ’NDEN #BELEDİYESİ’NDENANLAMLI #ANLAMLIPROJE #ANTAKYABELEDİYESİ’NDENANLAMLIPROJE #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Türk Polisi 177 Yaşında

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Işık, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı ve beraberindeki polislerimizi makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:07
Reyhanlı’da Alparslan Türkeş Parkı Açıldı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığının himayesinde Reyhanlı Ülkü Ocaklarının çalışmaları ile Ülkücü hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 25.yılında Reyhanlı Alparslan Türkeş Parkı açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 12:45
Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner beraberindeki heyet ile birlikte tarihi uzun çarşı esnafını ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 12:09
Kırgızistan ve Hatay Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Dost ve kardeş ülke Kırgızistan’dan Hatay’a gelen heyet, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, iki ülke arasında ticari, kültürel ve sosyal ilişkilerin güçlendirilmesi için temasta bulundular.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 11:59
Eski Atatürk Stadı alanı yeşil alan kalmalı

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK), eski Atatürk Stadyumu alanında hiçbir yapının yapılmaması için açıklamada bulundu.

İkan Alkan Düşyolu | 09 Nisan 2022 11:53
Hataydan 6 öğretmen İspanya da Erasmus projesine katıldı

Belen Kaymakamlığı Ortaklığında; Erasmus+ KA227 “restART for ART” Projesi 4. Faaliyeti İspanya’da gerçekleştirildi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 11:41
AKİB in ihracatı ilk çeyrekte 4,7 milyar doları aştı

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) 2022 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46 artışla 4 milyar 720 milyon dolarlık ihracata imza attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:43
Defne Kaymakamı İlçe Emniyet Müdürünü kabul etti

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Defne İlçe Emniyet Müdürü ve personelini kabul etti.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 10:38
HEDEFİMİZ GÜZEL AHLAK

Mübarek ramazan ayında Orucun kazandırdıklarına değinen Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İnsanlığa gönderilen son ve kemale ermiş bir hayat nizamı olarak İslam, insani kaideleri yüksek titizlikle içerisinde barındıran bir dindir. “Din, güzel ahlaktır.” Dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 10:22
Şehit Ailelerimiz İle Gazilerimiz Onuruna İftar

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ile birlikte Hatay Valiliğinin himayelerinde Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit ailelerimizin ve gazilerimizin onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:16
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje için Sıkça Sorulan Sorular
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje En Gücel Haberler
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje Firma Rehberi Nerde?
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje En Popüler Haber Listesi Nerede?
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje Son Güncellemeleri Neler?
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Antakya Belediyesi’Nden Anlamli Proje Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?