ATSO Başkan Adayı Kılıçlar ATB Başkanı Kuseyri’yi Ziyaret Etti googlepng

Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Mehmet Kılıçlar iş adamlarından oluşan bir heyetle Antakya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Kuseyri’yi makamında ziyaret etti.
ATSO+Başkan+Adayı+Kılıçlar+ATB+Başkanı+Kuseyri’yi+Ziyaret+Etti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Aday olmasının nedenleri ve seçilmesi durumunda neleri hedefledikleri hususunda bilgi veren Kılıçlar, şunları ifade etti; “Şehrimizdeki tüm sivil toplum kuruluşları birlikte hareket ederek, gerek sosyal alanda gerek ise ekonomi alanda şehrimizin çıkarlarını kollayan bir güç oluşturmak başlıca hedefimizdir.Seçilmemiz durumunda bu hedefte ATB ile birlikte çok başarılı çalışmalara imza atabileceğimize inanıyorum. Bu vesileyle Antakya’ya bugüne kadar katkıda bulunan başta Mehmet Ali Kuseyri olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum, önümüzdeki oda ve borsa seçimlerinin yapıcı bir rekabet anlayışıyla, ayrıştırıcı değil birleştirici bir politikayla ve mutlak surette daha iyiyi sunmak çabasıyla tamamlanmasını temenni ediyorum”  dedi.ATB Başkanı Mehmet Ali Kuseyri’nin de ATB’nin çalışmaları ve geleceğe yönelik planları konusunda bilgi verdiği toplantının sonunda Kuseyri, Mehmet Kılıçlar ve arkadaşlarına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek seçimlerde başarılar diledi.
ATSO Başkan Adayı Kılıçlar ATB Başkanı Kuseyri’yi Ziyaret Etti haberi 14 Aralık 2012 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  16547 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ATSO Başkan Adayı Kılıçlar ATB Başkanı Kuseyri’yi Ziyaret Etti haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 16547 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ATSO+Başkan+Adayı+Kılıçlar+ATB+Başkanı+Kuseyri’yi+Ziyaret+Etti Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ATSO Başkan Adayı Kılıçlar ATB Başkanı Kuseyri’yi Ziyaret Etti Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 27 Nisan 2024 Cumartesi 23:54 https://firmarehberim.com/haber/yerel/atso-baskan-adayi-kiliclar-atb-baskani-kuseyriyi-ziyaret-etti--14925?id=14925&sayfa=10 #ATSO #Başkan #Adayı #Kılıçlar #ATB #Başkanı #Kuseyri’yi #Ziyaret #Etti #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ATSOBaşkan #BaşkanAdayı #AdayıKılıçlar #KılıçlarATB #ATBBaşkanı #BaşkanıKuseyri’yi #Kuseyri’yiZiyaret #ZiyaretEtti #ATSOBaşkanAdayıKılıçlarATBBaşkanıKuseyri’yiZiyaretEtti #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Türk Polisi 177 Yaşında

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Işık, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı ve beraberindeki polislerimizi makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:07
Reyhanlı’da Alparslan Türkeş Parkı Açıldı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığının himayesinde Reyhanlı Ülkü Ocaklarının çalışmaları ile Ülkücü hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 25.yılında Reyhanlı Alparslan Türkeş Parkı açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 12:45
Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner beraberindeki heyet ile birlikte tarihi uzun çarşı esnafını ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 12:09
Kırgızistan ve Hatay Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Dost ve kardeş ülke Kırgızistan’dan Hatay’a gelen heyet, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, iki ülke arasında ticari, kültürel ve sosyal ilişkilerin güçlendirilmesi için temasta bulundular.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 11:59
Eski Atatürk Stadı alanı yeşil alan kalmalı

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK), eski Atatürk Stadyumu alanında hiçbir yapının yapılmaması için açıklamada bulundu.

İkan Alkan Düşyolu | 09 Nisan 2022 11:53
Hataydan 6 öğretmen İspanya da Erasmus projesine katıldı

Belen Kaymakamlığı Ortaklığında; Erasmus+ KA227 “restART for ART” Projesi 4. Faaliyeti İspanya’da gerçekleştirildi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 11:41
AKİB in ihracatı ilk çeyrekte 4,7 milyar doları aştı

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) 2022 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46 artışla 4 milyar 720 milyon dolarlık ihracata imza attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:43
Defne Kaymakamı İlçe Emniyet Müdürünü kabul etti

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Defne İlçe Emniyet Müdürü ve personelini kabul etti.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 10:38
HEDEFİMİZ GÜZEL AHLAK

Mübarek ramazan ayında Orucun kazandırdıklarına değinen Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İnsanlığa gönderilen son ve kemale ermiş bir hayat nizamı olarak İslam, insani kaideleri yüksek titizlikle içerisinde barındıran bir dindir. “Din, güzel ahlaktır.” Dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 10:22
Şehit Ailelerimiz İle Gazilerimiz Onuruna İftar

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ile birlikte Hatay Valiliğinin himayelerinde Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit ailelerimizin ve gazilerimizin onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:16
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti için Sıkça Sorulan Sorular
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti En Gücel Haberler
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti Firma Rehberi Nerde?
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti En Popüler Haber Listesi Nerede?
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti Son Güncellemeleri Neler?
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Atso Başkan Adayı Kılıçlar Atb Başkanı Kuseyri’Yi Ziyaret Etti Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?