ATSO İnsan Kaynakları ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı googlepng

ATSO, 6. Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı

ATSO+İnsan+Kaynakları+ve+İstihdamı+Fuarında+Stand+Açtı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

İnsan kaynakları ve istihdamını daha etkin bir şekilde yürütülmesi adına Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) ile Türkiye İş Kurumu Hatay İl Müdürlüğünün ortaklaşa yürüttüğü ve Antakya Belediyesi, İskenderun Belediyesi, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO), İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ( İTSO), Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği (HESOB), Körfez İskenderun Sanayici İş adamları Derneği (KİSİAD), Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD), Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası, Hatay Sanayici İş Adamları Derneği (HASİAD)  öncülüğünde düzenlenen 6. Hatay İnsan Kaynakları ve İstihdamı Fuarı ( HİKAF 2013 ) açılışı 31 Ekim 2013  günü MKÜ Mustafa Kemal Üniversitesi İskenderun Mühendislik Fakültesi Kampüsü’nde gerçekleştirildi.İskenderun Mühendislik Fakültesi binasında gerçekleştirilen ve bölgedeki birçok firmanın yer alarak, işveren ile nitelikli iş arayan üniversitelileri buluşturan fuarın açılışına Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, MKÜ Rektörü Prof. Dr. H. Salih Güder, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin İş-Kur İl Müdürü Ahmet Bulanık ve Mustafa Kemal Üniversitesi Öğretim Görevlileri ve öğrenciler katıldı.Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin, işsizlik oranlarına değinerek, bu fuarların gençlerin gelecek planlarına katkıda bulunacağına inandığını, mezun olacak gençlerin iş adamlarıyla buluşmasının istihdama katkı sağlayacağı için bu toplantıların önemli olduğunu söyledi. İşsizliğin çözümüne katkıda bulunmak üzere Bizde Antakya Ticaret ve Sanayi Odası olarak Avrupa Birliği Hibelerinden faydalanmak, işsizliğe çözüm üretebilmek ve kalifiye eleman yetiştirebilmek adına proje başvurularında bulunuyoruz. Bugüne kadar Odamız tarafından Hibe programlarına katılıp eğitim alan 120 kursiyerimiz istihdam edilmiştir. Bu bizler için sevindirici bir rakamdır.Daha sonra Hatay Vali Yardımcısı Orhan Mardinli, MKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüsnü Salih Güder, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Hikmet Çinçin ve davetliler stantları gezerek, bilgiler aldılar.
ATSO İnsan Kaynakları ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı haberi 02 Kasım 2013 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  8173 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
ATSO İnsan Kaynakları ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 8173 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
ATSO+İnsan+Kaynakları+ve+İstihdamı+Fuarında+Stand+Açtı Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
ATSO İnsan Kaynakları ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 30 Nisan 2024 Salı 17:49 https://firmarehberim.com/haber/yerel/atso-insan-kaynaklari-ve-istihdami-fuarinda-stand-acti--17222?id=17222&sayfa=10 #ATSO #İnsan #Kaynakları #ve #İstihdamı #Fuarında #Stand #Açtı #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #ATSOİnsan #İnsanKaynakları #Kaynaklarıve #veİstihdamı #İstihdamıFuarında #FuarındaStand #StandAçtı #ATSOİnsanKaynaklarıveİstihdamıFuarındaStandAçtı #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Türk Polisi 177 Yaşında

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Işık, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı ve beraberindeki polislerimizi makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:07
Reyhanlı’da Alparslan Türkeş Parkı Açıldı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığının himayesinde Reyhanlı Ülkü Ocaklarının çalışmaları ile Ülkücü hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 25.yılında Reyhanlı Alparslan Türkeş Parkı açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 12:45
Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner beraberindeki heyet ile birlikte tarihi uzun çarşı esnafını ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 12:09
Kırgızistan ve Hatay Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Dost ve kardeş ülke Kırgızistan’dan Hatay’a gelen heyet, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, iki ülke arasında ticari, kültürel ve sosyal ilişkilerin güçlendirilmesi için temasta bulundular.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 11:59
Eski Atatürk Stadı alanı yeşil alan kalmalı

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK), eski Atatürk Stadyumu alanında hiçbir yapının yapılmaması için açıklamada bulundu.

İkan Alkan Düşyolu | 09 Nisan 2022 11:53
Hataydan 6 öğretmen İspanya da Erasmus projesine katıldı

Belen Kaymakamlığı Ortaklığında; Erasmus+ KA227 “restART for ART” Projesi 4. Faaliyeti İspanya’da gerçekleştirildi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 11:41
AKİB in ihracatı ilk çeyrekte 4,7 milyar doları aştı

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) 2022 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46 artışla 4 milyar 720 milyon dolarlık ihracata imza attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:43
Defne Kaymakamı İlçe Emniyet Müdürünü kabul etti

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Defne İlçe Emniyet Müdürü ve personelini kabul etti.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 10:38
HEDEFİMİZ GÜZEL AHLAK

Mübarek ramazan ayında Orucun kazandırdıklarına değinen Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İnsanlığa gönderilen son ve kemale ermiş bir hayat nizamı olarak İslam, insani kaideleri yüksek titizlikle içerisinde barındıran bir dindir. “Din, güzel ahlaktır.” Dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 10:22
Şehit Ailelerimiz İle Gazilerimiz Onuruna İftar

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ile birlikte Hatay Valiliğinin himayelerinde Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit ailelerimizin ve gazilerimizin onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:16
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı için Sıkça Sorulan Sorular
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı En Gücel Haberler
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı Firma Rehberi Nerde?
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı En Popüler Haber Listesi Nerede?
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı Son Güncellemeleri Neler?
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Atso İnsan Kaynakları Ve İstihdamı Fuarında Stand Açtı Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?