BAŞKAN SAVAŞ ERZİN’DE COŞKUYLA KARŞILANDI googlepng

Yerel seçimlerin yaklaşmasıyla birlikte, CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Antakya Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Erzin İlçesi’ne gerçekleştirdiği ziyaretlerle seçim turlarına hız kesmeden devam ediyor.

BAŞKAN+SAVAŞ+ERZİN’DE+COŞKUYLA+KARŞILANDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!

Esnafa ziyaretleri  gerçekleştiren ve sokakta halkın nabzını tutarak destek toplayan Başkan Savaş,  Erzin’de faaliyet gösteren Papatya Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne gerçekleştirdiği ziyarette, kurum müdürü İdris Fizan ve kurum eğitmenleri tarafından karşılandı.Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi’nde gerçekleştirilen kısa sohbetin ardından, merkezde eğitim verilen engelli öğrencilerle sohbet eden Başkan Lütfü Savaş, öğrencilerin özel yetenekleri hakkında eğitmenlerden bilgiler aldı.Erzin’deki yoğun temaslarına, üyelerini kadınların oluşturduğu Erzin Çevre Koruma Derneği’ni ziyaret ederek devam eden Başkan Savaş, dernek binasında Büyükşehir Belediye Başkanı gibi karşılanırken, çevre ile ilgili olarak Antakya’da yapılan çalışmaları işaret ederek, halkın teveccühü halinde kaliteli belediyecilik hizmetlerini Hatay genelinde sürdürmek istediklerini kaydetti. Buradan Erzin’de ikamet eden Maraşlıların lokalini ziyaret eden Savaş, kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada, Antakya’da yaptıkları gibi Hatay genelinde de halka eşit hizmet çizgisinden sapmadan ve insanları farklılıklarından dolayı ötekileştirme yoluna gitmeden birleştirici bir mantıkla hareket edeceklerini vurguladı. 
BAŞKAN SAVAŞ ERZİN’DE COŞKUYLA KARŞILANDI haberi 15 Şubat 2014 00:00 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Hatay /  5762 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Şehir
BAŞKAN SAVAŞ ERZİN’DE COŞKUYLA KARŞILANDI haberi, Hatay Yerel Haberleri Hatay ili ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 5762 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BAŞKAN+SAVAŞ+ERZİN’DE+COŞKUYLA+KARŞILANDI Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BAŞKAN SAVAŞ ERZİN’DE COŞKUYLA KARŞILANDI Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Son Dakika Hatay Haberleri Firma Rehberim Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 21 Mayıs 2024 Salı 00:15 https://firmarehberim.com/haber/yerel/baskan-savas-erzinde-coskuyla-karsilandi--17955?id=17955&sayfa=6 #BAŞKAN #SAVAŞ #ERZİN’DE #COŞKUYLA #KARŞILANDI #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #Son #Dakika #Hatay #Haberleri #Firma #Rehberim #BAŞKANSAVAŞ #SAVAŞERZİN’DE #ERZİN’DECOŞKUYLA #COŞKUYLAKARŞILANDI #BAŞKANSAVAŞERZİN’DECOŞKUYLAKARŞILANDI #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #Tıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

BAŞKAN YEŞİLDAL’DAN DEFNE HASTANESİ İÇİN YER ÖNERİSİ

AK Parti Hatay İl Başkanı Adem Yeşildal, Defne ilçesine yapılacak hastane yeri konusunda öneride bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:32
ÇALIŞKAN’DAN SOSYAL MEDYA UYARISI

Hayatımızın parçası haline dönüşen sosyal medyanın kullanımında zaman zaman sıkıntılar yaşandığını ifade eden ilahiyatçı, yazar Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, “Değerlerimizin itibarsızlaştırılması, dejenerasyona uğraması kamuoyundan sistematik şekilde devam ediyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 13 Eylül 2022 17:23
BAŞKAN TEKSÖZ’DEN DAVET

Bu yıl 13-18 Eylül 2022 tarihleri arasında Hatay Valiliği 35’incisi kutlanacak olan Ahilik Kültürü Haftası etkinliklerine Hatay halkını ve esnafını davet eden HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz, “14 Eylül Çarşamba günü Saat 10.00’da Payas ilçemizde Sokullu Mehmet Paşa Külliyesi’nde gerçekleştireceğimiz 35. Ahilik Haftası törenimize esnaf ve sanatkarlarımız başta olmak üzere tüm Hatay halkımız davetlidir.” dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 13 Eylül 2022 17:00
İSDEMİR’E TEBRİK PLAKETİ

İstanbul Sanayi Odası tarafından tespit edilen kriterler çerçevesinde Türkiye’nin ilk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesine girmeyi başaran, bölgemiz demir çelik sektörünün lider ve lokomotif kuruluşu OYAK Maden Metalürji şirketlerinden biri olan İsdemir A.Ş.’ye elde ettiği başarılardan dolayı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası ile Dörtyol Ticaret ve Sanayi Odası tarafından tebrik plaketi takdim edildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 29 Temmuz 2022 19:17
Yaş meyve sebze ihracatına Akdeniz damgası

Akdeniz Yaş Meyve Sebze İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ferhat Gürüz, 2022 yılının ilk yarısında Türkiye’nin yaş meyve ve sebze ihracatının 1,45 milyar dolar düzeyine ulaştığını, bu satışa Akdeniz Bölgesi’nin yüzde 46 oranında destek verdiğini açıkladı.

Mehmet Katırcıoğlu | 29 Temmuz 2022 19:03
Deprem öldürmez ihmal öldürür

Jeoloji Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilcisi Rasim Can, 300 yıldan bu yana suskun olan ve enerji depolayan Doğu Anadolu Fay Zonunun harekete geçtiğini duyurarak olası büyük bir yıkıcı deprem uyarısı yaptı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Temmuz 2022 17:57
İl Koordinasyon ve Değerlendirme Toplantısı Gerçekleşti

Hatay Valisi Rahmi Doğan başkanlığında, "İl Koordinasyon ve Değerlendirme" toplantısı gerçekleştirildi.

Mehmet Katırcıoğlu | 29 Temmuz 2022 17:05
ADD YÖNETİM KURULU HATAY’DA TOPLANDI

Atatürkçü Düşünce Derneği yönetim kurulu üyeleri, Genel Yönetim Kurulu Toplantısını yapmak için Hatay’a geldi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 29 Temmuz 2022 15:34
ÜZGÜNÜZ KIRGINIZ KIZGINIZ YASTAYIZ

Kırıkhan ilçesi Beyazıt Bestami Türbesi dolaylarında gönüllü hayvanseverlerin baktığı 12 yavru sokak köpeğinin 1’i yakılarak, 4’ü taşla ezilerek öldürülmesi olayına tepkiler sürüyor.

Nejla Çetinoğlu | 28 Temmuz 2022 22:02
YAYMAN “GAZETECİLERİMİZİN DERDİ BİZİM DERDİMİZDİR

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman Kırıkhan’ da Hatay Basını ile buluştu.

Nejla Çetinoğlu | 28 Temmuz 2022 20:08
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi için Sıkça Sorulan Sorular
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi En Gücel Haberler
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi Firma Rehberi Nerde?
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi En Popüler Haber Listesi Nerede?
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi Son Güncellemeleri Neler?
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Başkan Savaş Erzin’De Coşkuyla Karşilandi Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?