BU UYGULAMA SAMANDAĞ HALKINA NEDEN DAYATILIYOR googlepng

Kıyı Kenar Çizgisi mağdurları Deniz Sitesi Onbaşılar Otel’de Samandağ Belediye başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdiler.

Hukuksuz ve kanunsuz olarak yıkıma karşı olduklarını dile getiren Kıyı Kenar Çizgisi     hukuksuz yıkıma müsaade etmeyeceklerini bir kez daha yinelediler. “NEDEN SAMANDAĞ’A GÖZ DİKİLMİŞ”    İşgalci ve gecekonducu olmadıklarını belirten mağdurlar ,  alın teri ile çalışılarak atalarından ve dedelinden kalma miraslarını yıktırmayacaklarını dile getirerek “ İzmir, Muğla ve bir çok İlde aynı durumlar yaşanırken  yıkımlar neden Samandağ’ında başlanıyor. Neden Samandağ’a göz dikiliyor. Nedir bu soldan yıkıma başlanacak daha sonra sağ tarafı yıkacağız. Nedir bu çelişki.    “HALKIMIZ  ADALET İSTİYOR” Sonuç itibarıyla Halk Adalet istiyor   Halk, Sayın Kaymakam bey'in Devletin kucaklayıcı toplumsal barışı tesis edecek bir diyalog dilini kullanmasını ve Site bir bütündür sağı, solu olmaz tamamı için hukuksal süreç tamamen sonuçlanana kadar yıkımın ötelenmesini istiyor. Halkın bu işyerlerine ihtiyacı var. BU Halkın Gençleri Ekmek Parası Arabistan Çöllerine Gitmek istemiyor. “VATANDAŞLARIMIZIN HAKLARINI HUKUKLARINI KORUMAK İÇİN HER ZAMAN GÖREVE BAŞINDAYIM”.  Kıyı Kenar Çizgisi mağdurların her zaman yanlarında olacağını söyleyen  Samandağ belediye başkanı Av. Refik Eryılmaz  “Milletvekiliyim döneminde bu konuyu kaç defa  meclise taşıdım . Vatandaşlarımızın haklarını hukuklarını korumak için her zaman göreve başındayım.  Kıyı kenar çizgisi mağduru olarak Samandağ Belediyesi de mağdur. Belediyeye ait 72 adet  tapu iptal edildi. Kıyı kenar çizgisi yanış çizilmiştir  Biz hep bunu söyledi. Bu olayın tarafı ben değilim. Belediye taraf değildir. Bunu ısrarla bize yıkmak istiyorlar. Kıyı kenar çizgisinin değişmesini istiyoruz. Çizginin mutlaka değişmesi lazım. Yılkıma karşıyım Kıyı kenar çizgisi mağdurlarının yanındayım” dedi. MAĞDURLAR: “BİZİM SORUNUMUZ, YEREL YETKİLİLERİN İMAR BARIŞINA AYKIRI OLAN  TEBLİGATLARIDIR”. "Mağdurlar adına yapılan konuşmalarda İmar barışından yararlandıklarını    imar barışı kanunu gereği alınmış yıkım karalarının ve cezaların kalkacağını ifade ederek “. Bizim Sorunumuz, yerel yetkililerin imar barışına aykırı olan  tebligatlarıdır.      Hazine ve belediyenin tasarrufunda olup ta 31.12.2107 tarihinden önce yapılmış yapılarında     İmar barışı kanunundan faydalanma hakları vardır. İmar barışı Kanununun bütün emirlerini üslüne    uygun bir şekilde yerine getirdik. Samandağ kaymakamlığının Yapılarımız için gönderdiği yazılar    için İdare mahkemesine başvurduk" 
BU UYGULAMA SAMANDAĞ HALKINA NEDEN DAYATILIYOR haberi 04 Temmuz 2019 13:33 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Onur Aylin Otomotiv adına Hatay / Samandağ muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  99 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
BU UYGULAMA SAMANDAĞ HALKINA NEDEN DAYATILIYOR haberi, Hatay Samandağ Yerel Haberleri Hatay ili Samandağ ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 99 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BU+UYGULAMA+SAMANDAĞ+HALKINA+NEDEN+DAYATILIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BU UYGULAMA SAMANDAĞ HALKINA NEDEN DAYATILIYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 03 Haziran 2024 Pazartesi 09:19 https://firmarehberim.com/haber/yerel/bu-uygulama-samandag-halkina-neden-dayatiliyor-233666?id=233666&sayfa=10 #BU #UYGULAMA #SAMANDAĞ #HALKINA #NEDEN #DAYATILIYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #BUUYGULAMA #UYGULAMASAMANDAĞ #SAMANDAĞHALKINA #HALKINANEDEN #NEDENDAYATILIYOR #BUUYGULAMASAMANDAĞHALKINANEDENDAYATILIYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Türk Polisi 177 Yaşında

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Türk Polis Teşkilatı’nın 177. Kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası münasebetiyle Hatay Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) Müdürü Mehmet Işık, Hatay İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş’ı ve beraberindeki polislerimizi makamında kabul etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 13:07
Reyhanlı’da Alparslan Türkeş Parkı Açıldı

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanlığının himayesinde Reyhanlı Ülkü Ocaklarının çalışmaları ile Ülkücü hareketin Lideri Başbuğ Alparslan Türkeş'in vefatının 25.yılında Reyhanlı Alparslan Türkeş Parkı açıldı.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 12:45
Başkan Döner Uzun Çarşı Esnafını Ziyaret Etti

Ülkü Ocakları Hatay İl Başkanı Alihan Döner beraberindeki heyet ile birlikte tarihi uzun çarşı esnafını ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 12:09
Kırgızistan ve Hatay Arasında Gönül Köprüsü Kuruldu

Dost ve kardeş ülke Kırgızistan’dan Hatay’a gelen heyet, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret ederek, iki ülke arasında ticari, kültürel ve sosyal ilişkilerin güçlendirilmesi için temasta bulundular.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 11:59
Eski Atatürk Stadı alanı yeşil alan kalmalı

Hatay Akademik Meslek Odaları Koordinasyon Kurulu (HAMOK), eski Atatürk Stadyumu alanında hiçbir yapının yapılmaması için açıklamada bulundu.

İkan Alkan Düşyolu | 09 Nisan 2022 11:53
Hataydan 6 öğretmen İspanya da Erasmus projesine katıldı

Belen Kaymakamlığı Ortaklığında; Erasmus+ KA227 “restART for ART” Projesi 4. Faaliyeti İspanya’da gerçekleştirildi.

Gamze Kumlu Melodi Radyo | 09 Nisan 2022 11:41
AKİB in ihracatı ilk çeyrekte 4,7 milyar doları aştı

Akdeniz İhracatçı Birlikleri (AKİB) 2022 yılının ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 46 artışla 4 milyar 720 milyon dolarlık ihracata imza attı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:43
Defne Kaymakamı İlçe Emniyet Müdürünü kabul etti

Defne Kaymakamı Nevzat Şengök, Türk Polis Teşkilatının 177. Kuruluş yıldönümü nedeniyle Defne İlçe Emniyet Müdürü ve personelini kabul etti.

Erkan Mutlu İnan | 09 Nisan 2022 10:38
HEDEFİMİZ GÜZEL AHLAK

Mübarek ramazan ayında Orucun kazandırdıklarına değinen Saadet Partisi GİK üyesi Doç. Dr. Necmettin Çalışkan, İnsanlığa gönderilen son ve kemale ermiş bir hayat nizamı olarak İslam, insani kaideleri yüksek titizlikle içerisinde barındıran bir dindir. “Din, güzel ahlaktır.” Dedi.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 09 Nisan 2022 10:22
Şehit Ailelerimiz İle Gazilerimiz Onuruna İftar

Hatay Valisi Rahmi Doğan, eşi Gülden Gülüzar Doğan hanımefendi ile birlikte Hatay Valiliğinin himayelerinde Türk Polis Teşkilatımızın 177. kuruluş yıldönümü münasebetiyle şehit ailelerimizin ve gazilerimizin onuruna düzenlenen iftar yemeğine katıldı.

Mehmet Katırcıoğlu | 09 Nisan 2022 10:16
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor için Sıkça Sorulan Sorular
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor En Gücel Haberler
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Firma Rehberi Nerde?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Son Güncellemeleri Neler?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?