BU UYGULAMA SAMANDAĞ HALKINA NEDEN DAYATILIYOR googlepng

Kıyı Kenar Çizgisi mağdurları Deniz Sitesi Onbaşılar Otel’de Samandağ Belediye başkanı Av. Refik Eryılmaz’ın katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdiler.

Hukuksuz ve kanunsuz olarak yıkıma karşı olduklarını dile getiren Kıyı Kenar Çizgisi     hukuksuz yıkıma müsaade etmeyeceklerini bir kez daha yinelediler. “NEDEN SAMANDAĞ’A GÖZ DİKİLMİŞ”    İşgalci ve gecekonducu olmadıklarını belirten mağdurlar ,  alın teri ile çalışılarak atalarından ve dedelinden kalma miraslarını yıktırmayacaklarını dile getirerek “ İzmir, Muğla ve bir çok İlde aynı durumlar yaşanırken  yıkımlar neden Samandağ’ında başlanıyor. Neden Samandağ’a göz dikiliyor. Nedir bu soldan yıkıma başlanacak daha sonra sağ tarafı yıkacağız. Nedir bu çelişki.    “HALKIMIZ  ADALET İSTİYOR” Sonuç itibarıyla Halk Adalet istiyor   Halk, Sayın Kaymakam bey'in Devletin kucaklayıcı toplumsal barışı tesis edecek bir diyalog dilini kullanmasını ve Site bir bütündür sağı, solu olmaz tamamı için hukuksal süreç tamamen sonuçlanana kadar yıkımın ötelenmesini istiyor. Halkın bu işyerlerine ihtiyacı var. BU Halkın Gençleri Ekmek Parası Arabistan Çöllerine Gitmek istemiyor. “VATANDAŞLARIMIZIN HAKLARINI HUKUKLARINI KORUMAK İÇİN HER ZAMAN GÖREVE BAŞINDAYIM”.  Kıyı Kenar Çizgisi mağdurların her zaman yanlarında olacağını söyleyen  Samandağ belediye başkanı Av. Refik Eryılmaz  “Milletvekiliyim döneminde bu konuyu kaç defa  meclise taşıdım . Vatandaşlarımızın haklarını hukuklarını korumak için her zaman göreve başındayım.  Kıyı kenar çizgisi mağduru olarak Samandağ Belediyesi de mağdur. Belediyeye ait 72 adet  tapu iptal edildi. Kıyı kenar çizgisi yanış çizilmiştir  Biz hep bunu söyledi. Bu olayın tarafı ben değilim. Belediye taraf değildir. Bunu ısrarla bize yıkmak istiyorlar. Kıyı kenar çizgisinin değişmesini istiyoruz. Çizginin mutlaka değişmesi lazım. Yılkıma karşıyım Kıyı kenar çizgisi mağdurlarının yanındayım” dedi. MAĞDURLAR: “BİZİM SORUNUMUZ, YEREL YETKİLİLERİN İMAR BARIŞINA AYKIRI OLAN  TEBLİGATLARIDIR”. "Mağdurlar adına yapılan konuşmalarda İmar barışından yararlandıklarını    imar barışı kanunu gereği alınmış yıkım karalarının ve cezaların kalkacağını ifade ederek “. Bizim Sorunumuz, yerel yetkililerin imar barışına aykırı olan  tebligatlarıdır.      Hazine ve belediyenin tasarrufunda olup ta 31.12.2107 tarihinden önce yapılmış yapılarında     İmar barışı kanunundan faydalanma hakları vardır. İmar barışı Kanununun bütün emirlerini üslüne    uygun bir şekilde yerine getirdik. Samandağ kaymakamlığının Yapılarımız için gönderdiği yazılar    için İdare mahkemesine başvurduk" 
BU UYGULAMA SAMANDAĞ HALKINA NEDEN DAYATILIYOR haberi 04 Temmuz 2019 13:33 tarihinde FirmaRehberim.com kaynak gösterilerek Yerel kategorisine, ilgili firma Onur Aylin Otomotiv adına Hatay / Samandağ muhabirimiz Mesut Mutlu tarafından Belediyeler sektörüne eklenmiş olup  100 kişi tarafından okunmuş 0 kişi tarafından beğenilip 0 kişi tarafından beğenilmemiştir. İletişim Bilgileri için Lütfen Tıklayın!
Haberi Beğendiniz mi?
Okunma
Kategori
Muhabir
İlgili Firma
İlgili Sektör
Şehir
BU UYGULAMA SAMANDAĞ HALKINA NEDEN DAYATILIYOR haberi, Hatay Samandağ Yerel Haberleri Hatay ili Samandağ ilçesi mahallesinde Yerel kategorisinde yer almakta olup 2024 yılı içerisinde 100 kişi tarafından ziyaret edilmiştir.
BU+UYGULAMA+SAMANDAĞ+HALKINA+NEDEN+DAYATILIYOR Haberin+Detayları+için+Tıklayın!
Bizi Beğendiysen Sayfanda Paylaş ve Oy Ver!
BU UYGULAMA SAMANDAĞ HALKINA NEDEN DAYATILIYOR Haberin Detayları için Lütfen Tıklayın! Sayfasını Ben Beğendim. Size de Tavsiye Ederim! 13 Haziran 2024 Perşembe 17:17 https://firmarehberim.com/haber/yerel/bu-uygulama-samandag-halkina-neden-dayatiliyor-233666?id=233666&sayfa=3 #BU #UYGULAMA #SAMANDAĞ #HALKINA #NEDEN #DAYATILIYOR #Haberin #Detayları #için #Lütfen #Tıklayın! #BUUYGULAMA #UYGULAMASAMANDAĞ #SAMANDAĞHALKINA #HALKINANEDEN #NEDENDAYATILIYOR #BUUYGULAMASAMANDAĞHALKINANEDENDAYATILIYOR #HaberinDetayları #Detaylarıiçin #içinLütfen #LütfenTıklayın! #HaberinDetaylarıiçinLütfenTıklayın!

Güncel Son Yerel Haberleri googlepng

Nihat Mazmanoğlu AGF Başkan Yardımcısı Oldu

Türkiye’nin en büyük basın çatı örgütü Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na bağlı olan, Akdeniz Gazeteciler Federasyonu (AGF) 4. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 15:44
Vali Doğan, Arsuz’da İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Vali Yardımcısı Yusuf İzci ve beraberindeki heyet ile birlikte Arsuz ilçemizde bir dizi incelemelerde bulundu.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:54
Antakya künefesine AB tescili geliyor

Sanayii ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'ndaki konuşmasında Antakya künefesinin Avrupa’da tescil aşamasına geldiğini açıkladı. Varank, komisyona verilen arada milletvekillerine Antakya künefesi ikram etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 14:27
Vali Doğan ATSO Heyetini Makamında Kabul Etti

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Antakya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hikmet Çinçin ile beraberindeki heyeti makamında kabul etti.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 14:20
Servet Kuyumculuk Yeni Konsepti İle Hizmette

Bölgemiz Kuyumculuk sektörünün başarılı firmalarından olmasının yanında müşterilerine sunduğu en trend tasarımlar ile fark yaratan Servet Kuyumculuk, yenilenen konsepti ile hizmete başladı..

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 26 Kasım 2022 13:20
Has Turizm Araç Filosunu Büyütüyor

Türkiye’nin yanı sıra Yemen'den Sibirya’ya kadar uzanan geniş bir coğrafyada hizmet veren Has Turizm, araç filosuna yaptığı yatırımları sürdürüyor.

Mehmet Katırcıoğlu | 26 Kasım 2022 12:52
DGC’den İlçe Emniyet Müdürü Bilyeli’ye Hoş Geldiniz Ziyareti

Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti (DGC) kısa bir süre önce Dörtyol İlçe Emniyet Müdürü olarak atanan Kenan Bilyeli’yi makamında ziyaret etti.

Nejla Çetinoğlu | 25 Kasım 2022 13:09
ATSO künefeyi dünyaya tanıtacak

Hatay’ın meşhur tatlı çeşitlerinden biri olan Antakya Künefesi’nin dünya çapında tanıtımının yapılması için büyük yol kat eden ATSO Başkanı Hikmet Çinçin, künefe başvurusunun askı sürecinde olduğunu söyledi.

Mehmet Katırcıoğlu | 22 Kasım 2022 14:15
Vali Doğan, İncelemelerde Bulundu

Hatay Valisi Rahmi Doğan, beraberindeki heyet ile birlikte Yeni Polis Evi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Nejla Çetinoğlu | 27 Ekim 2022 15:43
PROF. DR. ALAGÖZ’DEN HGC’YE ZİYARET

Bir takım ziyaretler ve konferanslar vermek üzere Hatay’a gelen Zafer Partisi Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Alagöz ve beraberinde bulunan heyet, Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Nihat Mazmanoğlu ve Yönetim Kurulu Üyelerini HGC Hizmet Binası’nda ziyaret etti.

Hatice Ekmekçi Defne Gazetesi | 27 Ekim 2022 15:35
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Haberi için Talep, Öneri ve Şikayetlerinizi Bize Lütfen Bildirin!
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor için Sıkça Sorulan Sorular
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor En Gücel Haberler
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Türkiye'de Hangi Bölgede Hizmet Veriyor?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Firma Rehberi Nerde?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Ücretsiz Haber Nasıl Eklenir?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Haber Hangi Tarihte Eklemiştir?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor En Popüler Haber Listesi Nerede?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Haberi İle Nasıl İletişim Kurabilirim?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor İçin Yapılan Son Dakika Haberleri Varmı?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Sayfasına Kaç Yıldız Puan Verilmiş, Nasıl Yıldız Puan Verebilirim?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Son Güncellemeleri Neler?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Sosyal Medya Hesapları, Facebook, İnstagram, Twitter, YouTube Sayfaları Nelerdir?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama motorlarından Ne Kadar Ziyaret Ediliyor?
Bu Uygulama Samandağ Halkina Neden Dayatiliyor Sayfamız Google, Yandex, Bing, Yahoo Arama Motorları Sıralamasında Kaçıncı Sırada?